Concursul de creatie pentru copii O felicitare – o poveste


Vezi rezultatele concursului


iarna2013

Este jumătatea lunii noiembrie, şi aş paria cu ochii închişi că nu vă gândiţi la altceva decât la Crăciun, cizmuliţe, cadouri şi alte surprize. Şi eu mă gândesc să încheiem acest an într-un ton vesel, căci a fost un an frumos, cu multe concursuri şi multe premii. Ultimul concurs special, concursul de Crăciun, pe care toţi Năzdrăvanii îl aşteaptă, este organizat împreună cu editura Humanitas.

M-am tot gândit ce temă să aleg, căci sunt multe idei… dar după cum v-am obişnuit, încerc să fiu un pic „altfel”. Concursurile mele încearcă şi ele acelaşi lucru, vreau ca la încheierea acestora, chiar dacă nu ai câştigat un premiu, să poţi spune că participarea în sine a fost un câştig, că ai învăţat ceva, atât prin ceea ce ai făcut singur, cât şi prin ceea ce ai văzut la ceilalţi participanţi. Eu, la rândul meu, învăţ de la participanţi, pentru că uneori ei reuşesc să interpreteze altfel condiţiile mele, şi rezultatul să fie surprinzător. Sunt, cumva, mici avocaţi. Interpretează „legea”, îi caută portiţele, şi se remarcă prin originalitate.

Tema din această iarnă este realizarea unei felicitări. Atenţie, nu este orice felicitare, în cazul în care vă grăbiţi să rezolvaţi tema. Este o felicitare cu o poveste. Bănuiesc că toată lumea cunoaşte – sau puteţi căuta în magazine dacă nu ştiţi încă – felicitările cu mesaj dublu. Pe copertă aveţi prima parte, în interior pe cea de-a doua. Poate fi un mesaj prietenos, o glumă sau o farsă. De exemplu, pe copertă ai mesajul Cu ce vine Moşul anul acesta? , iar în interior Cu trenul, căci renii au obosit! Ilustraţia trebuie să fie în ton cu mesajul. Puteţi fi oricât de creativi doriţi, dar mesajul trebuie să se refere la sărbătorile de iarnă – Crăciun sau Anul Nou.

Concursul din această toamnă se adresează preşcolarilor şi şcolarilor mici, care, cu atenţie şi îndemânare, şi un pic de ajutor din partea părinţilor (dacă nu ştiu să scrie!), vor realiza o felicitare cu mesaj scris. Concursul se va desfăşura în luna decembrie 2013.

Programul concursului:

 • 1 decembrie 2013 : se afişează pe această pagină creaţiile participante şi poate începe votul pe pagina dedicată fiecăreia. Creaţiile care intră în concurs după această dată nu vor beneficia de perioadă de graţie pentru strângerea voturilor.
 • 14 decembrie, ora 24:00: se încheie votul publicului.
 • 22 decembrie 2013: anunţarea câştigătorilor.

Creaţiile pot fi înscrise în concurs până la data de 12 decembrie 2013, inclusiv.

Condiţiile de realizare:

– tema creaţiei: realizarea unei felicitări cu mesaj.
– dimensiune: creaţia nu va fi mai mare de A5 (închisă). Va fi fotografiată sau scanată, şi vor fi trimise două imagini care să pună în evidenţă creaţia, sau, opţional, un filmuleţ, dacă este cazul (folosiţi www.transfer.ro pentru a trimite fişierul, şi menţionaţi linkul de transfer în mailul de înscriere, mail care conţine obligatoriu şi o poză). Prima imagine va reprezenta felicitarea închisă, a doua imagine – interiorul. Nu vor fi acceptate în concurs imagini neclare, mişcate, întunecate, care să nu ofere o imagine corectă a ansamblului. De asemenea,dimensiunea minimă a imaginii este 800×600 pixeli. 
– materialele: felicitarea va fi realizată dintr-un carton A4, îndoit – A5. Puteţi folosi pentru decor creioane, carioci, acuarele, glitter, şabloane din plastic cu forme geometrice, modele spiralate, ştampile, elemente de hârtie decupate cu perforatoarele decorative, stencil, instrumente geometrice, orice obiecte mici, articole hobby, decupaje cu motive de sezon (steluţe, fulgi, moşi, reni etc) pentru a obţine o felicitare cât mai frumoasă. Atenţie, de multe ori simplu şi elegant poate întrece o abundenţă de materiale. Nu vor fi folosite autocolante cu personaje celebre din desene animate sau filme pentru copii. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu accepta în concurs creaţiile ce nu respectă regulile de confecţionare. Dacă aveţi nelămuriri asupra unui element, cel mai bine întrebaţi dacă este acceptat, folosind formularul de contact de la finalul acestui articol.

Poate participa la acest concurs orice copil, la grădiniţă sau la şcoală, cu vârsta între 4 şi 13 ani, cu o singură creaţie individuală. În cazul grupurilor care participă sub coordonarea unui cadru didactic, numărul maxim de copii care pot fi înscrişi este de 3, fiecare participând cu o creaţie proprie. Nu se acceptă lucrări colective, şi este necesar să aveţi acordul părinţilor pentru participarea la concurs. Premiile vor fi expediate numai la adrese de pe teritoriul României, iar participanţii din străinătate sunt rugaţi să aibă în vedere acest aspect.

Tin să menţionez că este un concurs pentru copii, iar câştigul fiecăruia dintre participanţi va consta în deprinderile dobândite pe parcursul realizării temei, şi nu din observarea la lucru a părinţilor, educatorilor sau învăţătorilor.

Pentru înscrierea în concurs trimiteţi un mail la admin@talentedenazdravani.eu care să conţină numele complet, vârsta copilului, localitatea de domiciliu, imaginea sau imaginile creaţiei, precum şi o scurtă descriere a acesteia şi a modului de realizare (sau un link, dacă a fost prezentată pe blogul personal). Mailul este obligatoriu, chiar dacă folosiţi pentru transferul fisierelor alte modalităţi.

Premiile acestui concurs sunt oferite de Editura Humanitas şi constau în cărţi din ediţiile pentru copii ale editurii.

Două premii pentru "Cea mai frumoasă felicitare":

 • se acordă primilor doi participanţi ale căror creaţii acumulează cel mai mare punctaj în urma centralizării votului juriului la categoria "cea mai frumoasă realizare".
 • premiile conţin fiecare câte două titluri, Corabia timpului (M. Pillat) şi Habarnam pe Lună (N. Nosov).

Premiul de popularitate:

 • se acordă participantului care acumulează în perioada 5-19 decembrie 2013 cele mai multe puncte pe pagina dedicată creaţiei sale din timpul concursului.
 • nu pot participa la această categorie câştigătorii premiilor de popularitate din ediţiile precedente ale concursurilor speciale "Talente de Năzdrăvani"
 • premiul conţine, la alegere, unul din titlurile: Watership Down (R. Adams) sau Dulciuri de poveste (O. Steer).

Cinci premii oferite prin tragere la sorţi.

 • se acordă participanţilor la concurs, extraşi la tombolă, cinci la număr, alţii decât cei care au obţinut deja un premiu.
 • premiile conţin fiecare titlul Întrebări mari de la cei mici, recent apărută la Editura Humanitas.

Premiile nu pot fi preschimbate în bani şi beneficiază de livrare gratuită pe teritoriul ţării.

În cazul în care câştigătorul unui premiu nu îşi va revendica premiul în termen de trei zile de la anunţarea rezultatului, premiul va fi atribuit următorului clasat/extras. În caz de egalitate la puncte între concurenţi, se va hotărî prin tragere la sorţi ordinea acestora.

Votul publicului va fi cel care va hotărî către cine va pleca premiul de popularitate
Va fi declarată câştigătoare creaţia care va strânge, pe pagina dedicată, cele mai multe puncte. Pentru a fi validat ca punct, un comentariu trebuie să îndeplinească simultan următoarele două condiţii:

 1. Foloseşte un IP unic pentru a adăuga un comentariu (se poate vota o singură dată de pe un calculator sau dintr-o reţea care foloseşte acelaşi IP). Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate în cadrul concursului (de asemenea, nu folositi nici o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).
 2. StropiComentariul este însoţit de un click  pe contorul de vot (cel cu picături de culoare, de la finalul fiecărui articol.) Dacă IP-ul nu este înregistrat de contor, înainte sau imediat după adăugarea mesajului, comentariul nu este aprobat. Voturile doar pe contor, fără a fi însoţite de comentariu, nu vor fi considerate puncte.

Nu vor fi aprobate pe durata concursului pe paginile dedicate fiecărui participant decât mesajele la obiect, şi care îndeplinesc simultan cele două condiţii de mai sus. Pentru orice alte comentarii sau întrebări, vă rog folosiţi această pagină şi formularul de contact de mai jos.

Juriul care va hotărî acordarea celor două premii ( "Cea mai frumoasă felicitare") va fi alcătuit din copiii care au participat la probele săptămânale ale concursurilor "Talente de Năzdrăvani" sau la evenimentele speciale organizate. Un "jurat" va puncta 10 creaţii şi va adăuga pe acest subiect un mesaj între 15-21 decembrie 2013. În cazul în care un jurat este şi participant la concurs, nu-şi va putea puncta propria lucrare. Membrii juriului vor fi anunţaţi pe mail, iar mesajul la acest articol va trebui adăugat cu adresa de mail la care au primit instrucţiunile, altfel punctele nu vor fi luate în considerare.

Vom răsplăti şi efortul copiilor de a juriza creaţiile în concurs. Un premiu "Editura Humanitas” ( un titlu Întrebări mari de la cei mici, recent apărută la Editura Humanitas) va fi acordat prin tragere la sorţi, la care vor participa toţi copiii invitaţi să jurizeze şi care şi-au exprimat votul în această pagină. Pe lângă acest premiu, voi acorda eu, prin tragere la sorţi, un premiu surpriză, tot pentru juriu.

Mult succes tuturor participanţilor!

Pentru cadrele didactice care doresc să încurajeze participarea copiilor la astfel de exerciţii, am pregătit separat un banner al concursului, în două variante: prima se poarte printa, de aici, iar a doua poate fi afişată pe blogul grupei/clasei, în cazul în care acesta există. Codul este:

<a href="http://talentedenazdravani.eu/promo.htm" target="_blank" title="Talente de Nazdravani"><img src="http://talentedenazdravani.eu/img/promo/concursuri160x160.gif" alt="Talente de Nazdravani" border="0" title="Talente de Nazdravani" /></a>

Creatiile copiilor:1. Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani
O felicitare - o poveste


2. Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa
O felicitare - o poveste


3. Maria Rita L., Costeiu, 6 ani
O felicitare - o poveste


4. Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I
O felicitare - o poveste


5. Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani
O felicitare - o poveste


6. Anastasia S., Arad, 5 ani
O felicitare - o poveste


7. Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani
O felicitare - o poveste


8. Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa
O felicitare - o poveste


9. Victor I., Campina, 10 ani
O felicitare - o poveste


10. Diana C., Campina, 7 ani
O felicitare - o poveste


11. Ioan A., Videle, 5 ani
O felicitare - o poveste


12. Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani
O felicitare - o poveste


13. Andreea S., Zarnesti, 9 ani
O felicitare - o poveste


14. Ana R., Bucuresti, 8 ani
O felicitare - o poveste


15. Cristina R., Botosani, 6 ani
O felicitare - o poveste


16. Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani

O felicitare - o poveste


17. Gabriel V., Timisoara, 5 ani
O felicitare - o poveste


18. Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani
O felicitare - o poveste


19. Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani

O felicitare - o poveste


20. Vlad Andrei U., Bucuresti, 5 ani
O felicitare - o poveste


21. Denisa Maria H., Iasi, 5 ani
O felicitare - o poveste


22. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa
O felicitare - o poveste


23. Tudor M., Pitesti, 10 ani
O felicitare - o poveste


24. Crina A., Navodari, clasa I.
O felicitare - o poveste


25. Ingrid B., Horsens, 9 ani
O felicitare - o poveste


26. Silvia B., Horsens, 7 ani
O felicitare - o poveste


27. Amalia A., Iasi, 4 ani
O felicitare - o poveste


28. Horia H., Iasi, clasa I
O felicitare - o poveste


29. Maia H., Iasi, 4 ani
O felicitare - o poveste


 

 

Recomandări pentru copii de la Editura Humanitas:

– Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai, N. Nosov
– Aventurile lui Habarnam in Orasul Soarelui, N. Nosov
Habarnam pe Luna, N. Nosov
George si Big Bangul
Aventurile lui Cepelica, de Gianni Rodari
Ce le spunem copiilor si adolescentilor despre sex
Sambata cand vine SAMBO, Paul Maar
– Watership Down (Richard Adams)
Corabia timpului – Monica Pillat


Concursuri precedente: Ghiozdanelul creativ, MandaMagicOul NazdravanSteluta calatoare,  Primul clopotelJocurile CopilărieiRilă-IepurilăPrimul fulg de nea,Toamna la noi acasă,  Vine Iepuraşul!,  Brăduţul meu specialToamna prin ochi de copilLumea mea cea mică.

 

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate, Editura Humanitas and tagged , , , , , .

55 Comments

 1. Pingback: Cu si despre Talente de Nazdravani – interviul lunii! | Pitici, dar Voinici

 2. …buna…
  …o intrebare…oamenii de zapada sunt ok?…Fabiana ar dori osa realizeze o felicitare cu un om de zapada…

 3. Am inteles ca lucrarea cu om de zapada realizata Iordache Victor…nu are ok. mesajul…..ne-am inspirat in realizarea ei dupa una cumparata….ce trebuie schimbat?Multumesc

  • Mesajul trebuie sa fie sub forma de dialog, intrebare la exterior, raspuns la interior.
   Pot fi si retorice….
   Of, nu vreau sa dau exemple sa nu influentez pe nimeni…
   Dar nu o stiti nici pe cea clasica? „Stii cat de mult te iubesc?” – la interior, cu bratele larg deschise… „uite-asa de mult!” …
   Cu legatura intre ilustratie si mesaj… sunt sigura ca puteti gasi adaptari pentru sarbatori de genul acesta!

  • Este in aceeasi situatie.
   Cel mai bun exemplu de mesaj il aveti la Maria Rita, ea a gasit exact rima potrivita.

 4. ASTA ESTE….EU LE-AM ARATAT COPIILOR DOUA MODELE LUATE DE LA STANDUL CU FELICITARI….O SA INCERC MAINE SA RECUPEREZ LA SCOALA

 5. Pingback: Concursul de crea?ie pentru copii „O felicitare – o poveste” | Calendarul Magic - evenimente pentru copii

  • pe 11.12.2013 am trimis o felicitare ptr concurs ( ghirlanda pag 1) , va rog sa-mi spuneti daca povestea este ok ptr ca nu am regasit-o publicata. Oare trebuie sa mai muncim un pic la text ? imi doresc sa intre in concurs ptr ca a muncit mult la ea .

 6. Pingback: Felicitare cu mesaj ... Mo? Cr?ciun ?i Ren f?cut din amprente de mânu?? ?i picior | Let's Play and Learn

 7. Pingback: Greeting Cards /Felicit?ri cu pove?ti | SILVING

 8. Iata votul meu:
  NR Puncte acordate
  Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani , Nr. concurs: 1 – 8
  Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa , Nr. concurs: 2 –
  Maria Rita L., Costeiu, 6 ani , Nr. concurs: 3 – 3
  Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I , Nr. concurs: 4 –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 5 – 5
  Anastasia S., Arad, 5 ani , Nr. concurs: 6 –
  Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 7 –
  Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa , Nr. concurs: 8 – 6
  Victor I., Campina, 10 ani , Nr. concurs: 9 –
  Diana C., Campina, 7 ani , Nr. concurs: 10 –
  Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 11 –
  Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani , Nr. concurs: 12 –
  Andreea S., Zarnesti, 9 ani , Nr. concurs: 13 –
  Ana R., Bucuresti, 8 ani , Nr. concurs: 14 –
  Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. concurs: 15 –
  Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 16 – 9
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 17 –
  Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 18 – 4
  Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
  Vlad Alexandru U., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 20 –
  Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 21 –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a , Nr. concurs: 22 – 7
  Tudor M., Pitesti, 10 ani , Nr. concurs: 23 –
  Crina A., Navodari, clasa I , Nr. concurs: 24 –
  Silvia B., Horsens, 7 ani , Nr. concurs: 25 – 10
  Ingrid B., Horsens, 9 ani , Nr. concurs: 26 – 2
  Amalia A., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 27 –
  Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 28 – 1
  Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 29 –

 9. Maia, membru al juriului

  NR Puncte acordate
  Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
  Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa , Nr. concurs: 2 –
  Maria Rita L., Costeiu, 6 ani , Nr. concurs: 3 – 2
  Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I , Nr. concurs: 4 –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 5 – 4
  Anastasia S., Arad, 5 ani , Nr. concurs: 6 –
  Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 7 –
  Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa , Nr. concurs: 8 – 1
  Victor I., Campina, 10 ani , Nr. concurs: 9 –
  Diana C., Campina, 7 ani , Nr. concurs: 10 –
  Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 11 –
  Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani , Nr. concurs: 12 –
  Andreea S., Zarnesti, 9 ani , Nr. concurs: 13 –
  Ana R., Bucuresti, 8 ani , Nr. concurs: 14 –
  Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. concurs: 15 –
  Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 16 – 5
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 17 –
  Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 18 – 6
  Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
  Vlad Alexandru U., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 20 –
  Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 21 –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a , Nr. concurs: 22 –
  Tudor M., Pitesti, 10 ani , Nr. concurs: 23 – 3
  Crina A., Navodari, clasa I , Nr. concurs: 24 –
  Silvia B., Horsens, 7 ani , Nr. concurs: 25 – 8
  Ingrid B., Horsens, 9 ani , Nr. concurs: 26 – 7
  Amalia A., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 27 – 9
  Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 28 – 10
  Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 29 –

  55

  Horia, membru al juriului

  NR Puncte acordate
  Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
  Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa , Nr. concurs: 2 – 8
  Maria Rita L., Costeiu, 6 ani , Nr. concurs: 3 –
  Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I , Nr. concurs: 4 –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 5 –
  Anastasia S., Arad, 5 ani , Nr. concurs: 6 –
  Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 7 –
  Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa , Nr. concurs: 8 –
  Victor I., Campina, 10 ani , Nr. concurs: 9 –
  Diana C., Campina, 7 ani , Nr. concurs: 10 –
  Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 11 –
  Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani , Nr. concurs: 12 – 2
  Andreea S., Zarnesti, 9 ani , Nr. concurs: 13 – 1
  Ana R., Bucuresti, 8 ani , Nr. concurs: 14 – 3
  Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. concurs: 15 –
  Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 16 –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 17 – 4
  Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 18 –
  Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
  Vlad Alexandru U., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 20 –
  Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 21 – 5
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a , Nr. concurs: 22 –
  Tudor M., Pitesti, 10 ani , Nr. concurs: 23 –
  Crina A., Navodari, clasa I , Nr. concurs: 24 –
  Silvia B., Horsens, 7 ani , Nr. concurs: 25 – 6
  Ingrid B., Horsens, 9 ani , Nr. concurs: 26 – 7
  Amalia A., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 27 – 9
  Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 28 –
  Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 29 – 10

  55

 10. NR Puncte acordate
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 5 – 5
  Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 7 – 1
  Diana C., Campina, 7 ani , Nr. concurs: 10 – 6
  Andreea S., Zarnesti, 9 ani , Nr. concurs: 13 – 10
  Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. concurs: 15 – 8
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 17 – 4
  Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani , Nr. concurs: 19 – 2
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a , Nr. concurs: 22 – 3
  Silvia B., Horsens, 7 ani , Nr. concurs: 25 – 9
  Amalia A., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 27 – 7

  55

 11. NR
  Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani , Nr. concurs: 1-
  Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa , Nr. concurs: 2-2
  Maria Rita L., Costeiu, 6 ani , Nr. concurs: 3-8
  Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I , Nr. concurs: 4-
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 5-
  Anastasia S., Arad, 5 ani , Nr. concurs: 6-
  Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 7-9
  Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa , Nr. concurs: 8-
  Victor I., Campina, 10 ani , Nr. concurs: 9-10
  Diana C., Campina, 7 ani , Nr. concurs: 10 –
  Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 11 -6
  Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani , Nr. concurs: 12 –
  Andreea S., Zarnesti, 9 ani , Nr. concurs: 13 -7
  Ana R., Bucuresti, 8 ani , Nr. concurs: 14 –
  Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. concurs: 15 –
  Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 16 -3
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 17 –
  Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 18 –
  Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani , Nr. concurs: 19 -1
  Vlad Alexandru U., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 20 –
  Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 21 –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a , Nr. concurs: 22 -5
  Tudor M., Pitesti, 10 ani , Nr. concurs: 23 –
  Crina A., Navodari, clasa I , Nr. concurs: 24 –
  Silvia B., Horsens, 7 ani , Nr. concurs: 25 -4
  Ingrid B., Horsens, 9 ani , Nr. concurs: 26 –
  Amalia A., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 27 –
  Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 28 –
  Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 29 –

 12. NR Puncte acordate
  Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
  Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa , Nr. concurs: 2 –
  Maria Rita L., Costeiu, 6 ani , Nr. concurs: 3 – 8
  Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I , Nr. concurs: 4 –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 5 –
  Anastasia S., Arad, 5 ani , Nr. concurs: 6 –
  Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 7 –
  Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa , Nr. concurs: 8 – 2
  Victor I., Campina, 10 ani , Nr. concurs: 9 –
  Diana C., Campina, 7 ani , Nr. concurs: 10 –
  Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 11 –
  Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani , Nr. concurs: 12 –
  Andreea S., Zarnesti, 9 ani , Nr. concurs: 13 – 1
  Ana R., Bucuresti, 8 ani , Nr. concurs: 14 –
  Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. concurs: 15 –
  Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 16 – 4
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 17 – 6
  Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 18 – 9
  Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
  Vlad Alexandru U., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 20 –
  Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 21 – 3
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a , Nr. concurs: 22 –
  Tudor M., Pitesti, 10 ani , Nr. concurs: 23 – 5
  Crina A., Navodari, clasa I , Nr. concurs: 24 –
  Silvia B., Horsens, 7 ani , Nr. concurs: 25 –
  Ingrid B., Horsens, 9 ani , Nr. concurs: 26 –
  Amalia A., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 27 –
  Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 28 – 10
  Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 29 – 7

 13. Clasamentul la categoria votul publicului:

  Nr. Concurent comentarii voturi puncte
  1 Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani 1 2 0
  2 Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa 4 3 3
  3 Maria Rita L., Costeiu, 6 ani 12 11 9
  4 Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I 24 27 15
  5 Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani 26 23 15
  6 Anastasia S., Arad, 5 ani 6 8 6
  7 Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani 15 14 13
  8 Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa 4 4 1
  9 Victor I., Campina, 10 ani 53 25 16
  10 Diana C., Campina, 7 ani 6 3 3
  11 Ioan A., Videle, 5 ani 2 2 2
  12 Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani 6 6 6
  13 Andreea S., Zarnesti, 9 ani 11 12 9
  14 Ana R., Bucuresti, 8 ani 1 1 1
  15 Cristina R., Botosani, 6 ani 5 4 2
  16 Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani 14 19 14
  17 Gabriel V., Timisoara, 5 ani 29 42 25
  18 Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani 2 2 2
  19 Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani 20 26 19
  20 Vlad Alexandru U., Bucuresti, 5 ani 9 14 8
  21 Denisa Maria H., Iasi, 5 ani
  22 Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a
  23 Tudor M., Pitesti, 10 ani 1 3 1
  24 Crina A., Navodari, clasa I 29 62 25
  25 Silvia B., Horsens, 7 ani 26 30 23
  26 Ingrid B., Horsens, 9 ani 31 37 27
  27 Amalia A., Iasi, 4 ani 18 26 16
  28 Horia H., Iasi, clasa I 4 4 4
  29 Maia H., Iasi, 4 ani 4 4 4
  • Nici nu e putea atasa, trebuia doar sa copiati, cu copy/paste, continutul….

   Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani , Nr. concurs: 1 – 4
   Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa , Nr. concurs: 2 –
   Maria Rita L., Costeiu, 6 ani , Nr. concurs: 3 – 8
   Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I , Nr. concurs: 4 –
   Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 5 –
   Anastasia S., Arad, 5 ani , Nr. concurs: 6 –
   Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 7 –
   Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa , Nr. concurs: 8 –
   Victor I., Campina, 10 ani , Nr. concurs: 9 –
   Diana C., Campina, 7 ani , Nr. concurs: 10 – 7
   Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 11 –
   Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani , Nr. concurs: 12 – 2
   Andreea S., Zarnesti, 9 ani , Nr. concurs: 13 – 3
   Ana R., Bucuresti, 8 ani , Nr. concurs: 14 –
   Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. concurs: 15 –
   Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 16 –
   Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 17 –
   Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 18 – 9
   Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
   Vlad Alexandru U., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 20 –
   Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 21 –
   Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a , Nr. concurs: 22 – 10
   Tudor M., Pitesti, 10 ani , Nr. concurs: 23 – 6
   Crina A., Navodari, clasa I , Nr. concurs: 24 – 5
   Silvia B., Horsens, 7 ani , Nr. concurs: 25 –
   Ingrid B., Horsens, 9 ani , Nr. concurs: 26 –
   Amalia A., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 27 – 1
   Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 28 –
   Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 29 –

 14. NR Puncte acordate
  Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani , Nr. concurs: 1 – 7
  Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa , Nr. concurs: 2 –
  Maria Rita L., Costeiu, 6 ani , Nr. concurs: 3 –
  Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I , Nr. concurs: 4 –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 5 –
  Anastasia S., Arad, 5 ani , Nr. concurs: 6 – 2
  Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 7 – 1
  Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa , Nr. concurs: 8 – 8
  Victor I., Campina, 10 ani , Nr. concurs: 9 –
  Diana C., Campina, 7 ani , Nr. concurs: 10 –
  Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 11 –
  Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani , Nr. concurs: 12 – 9
  Andreea S., Zarnesti, 9 ani , Nr. concurs: 13 –
  Ana R., Bucuresti, 8 ani , Nr. concurs: 14 –
  Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. concurs: 15 – 10
  Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 16 – 5
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 17 –
  Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 18 – 4
  Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
  Vlad Alexandru U., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 20 –
  Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 21 – 3
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a , Nr. concurs: 22 – 6
  Tudor M., Pitesti, 10 ani , Nr. concurs: 23 –
  Crina A., Navodari, clasa I , Nr. concurs: 24 –
  Silvia B., Horsens, 7 ani , Nr. concurs: 25 –
  Ingrid B., Horsens, 9 ani , Nr. concurs: 26 –
  Amalia A., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 27 –
  Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 28 –
  Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 29 –

  55

 15. NR Puncte acordate
  Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
  Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa , Nr. concurs: 2 –
  Maria Rita L., Costeiu, 6 ani , Nr. concurs: 3 – 1
  Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I , Nr. concurs: 4 – 5
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 5 – 9
  Anastasia S., Arad, 5 ani , Nr. concurs: 6 –
  Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 7 –
  Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa , Nr. concurs: 8 – 2
  Victor I., Campina, 10 ani , Nr. concurs: 9 –
  Diana C., Campina, 7 ani , Nr. concurs: 10 –
  Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 11 –
  Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani , Nr. concurs: 12 –
  Andreea S., Zarnesti, 9 ani , Nr. concurs: 13 – 8
  Ana R., Bucuresti, 8 ani , Nr. concurs: 14 –
  Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. concurs: 15 – 10
  Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 16 – 3
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 17 –
  Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 18 –
  Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
  Vlad Alexandru U., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 20 –
  Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 21 –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a , Nr. concurs: 22 – 4
  Tudor M., Pitesti, 10 ani , Nr. concurs: 23 – 6
  Crina A., Navodari, clasa I , Nr. concurs: 24 –
  Silvia B., Horsens, 7 ani , Nr. concurs: 25 –
  Ingrid B., Horsens, 9 ani , Nr. concurs: 26 –
  Amalia A., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 27 – 7
  Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 28 –
  Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 29 –

 16. NR Puncte acordate
  Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
  Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa , Nr. concurs: 2 –
  Maria Rita L., Costeiu, 6 ani , Nr. concurs: 3 –
  Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I , Nr. concurs: 4 – 8
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 5 – 7
  Anastasia S., Arad, 5 ani , Nr. concurs: 6 –
  Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 7 – 6
  Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa , Nr. concurs: 8 –
  Victor I., Campina, 10 ani , Nr. concurs: 9 – 4
  Diana C., Campina, 7 ani , Nr. concurs: 10 –
  Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 11 –
  Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani , Nr. concurs: 12 –
  Andreea S., Zarnesti, 9 ani , Nr. concurs: 13 –
  Ana R., Bucuresti, 8 ani , Nr. concurs: 14 –
  Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. concurs: 15 – 5
  Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 16 – 10
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 17 –
  Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 18 –
  Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
  Vlad Alexandru U., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 20 –
  Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 21 –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a , Nr. concurs: 22 – 9
  Tudor M., Pitesti, 10 ani , Nr. concurs: 23 –
  Crina A., Navodari, clasa I , Nr. concurs: 24 –
  Silvia B., Horsens, 7 ani , Nr. concurs: 25 – 1
  Ingrid B., Horsens, 9 ani , Nr. concurs: 26 – 2
  Amalia A., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 27 – 3
  Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 28 –
  Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 29 –

 17. Maria Alexandra Popescu , membru juriu
  Puncte acordate :
  nr concurs – puncte acordate
  10 – 10
  5 – 9
  8 – 8
  3 – 7
  12 – 6
  28 – 5
  16 – 4
  15 – 3
  23 – 2
  29 – 1

  Dalia Andreea Popescu, membru juriu
  29 – 10
  8 – 9
  3 – 8
  5 – 7
  10 – 6
  15 -5
  14 – 4
  18 – 3
  22 – 2
  28 -1

  Toate lucrarile sunt foarte frumoase si ne-a fost greu sa ne decidem. Ii felicitam pe toti copiii care au participat si le dorim succes !!!
  Sarbatori fericite tuturor !

 18. NR Puncte acordate
  Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani , Nr. concurs: 1 – 3
  Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa , Nr. concurs: 2 –
  Maria Rita L., Costeiu, 6 ani , Nr. concurs: 3 – 8
  Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I , Nr. concurs: 4 – 6
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 5 –
  Anastasia S., Arad, 5 ani , Nr. concurs: 6 –
  Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 7 –
  Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa , Nr. concurs: 8 – 9
  Victor I., Campina, 10 ani , Nr. concurs: 9 –
  Diana C., Campina, 7 ani , Nr. concurs: 10 –
  Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 11 –
  Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani , Nr. concurs: 12 – 5
  Andreea S., Zarnesti, 9 ani , Nr. concurs: 13 – 7
  Ana R., Bucuresti, 8 ani , Nr. concurs: 14 –
  Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. concurs: 15 –
  Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 16 –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 17 –
  Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 18 –
  Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
  Vlad Alexandru U., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 20 –
  Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 21 –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a , Nr. concurs: 22 – 1
  Tudor M., Pitesti, 10 ani , Nr. concurs: 23 –
  Crina A., Navodari, clasa I , Nr. concurs: 24 –
  Silvia B., Horsens, 7 ani , Nr. concurs: 25 –
  Ingrid B., Horsens, 9 ani , Nr. concurs: 26 –
  Amalia A., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 27 – 2
  Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 28 – 10
  Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 29 – 4

  55

 19. Felicitari participantilor…Felicitarile sunt foarte frumoase si a fost destul de grea jurizarea…pentru noi totii copii sunt castigatori…
  NR Puncte acordate
  Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani , Nr. concurs: 1 – 3
  Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa , Nr. concurs: 2 –
  Maria Rita L., Costeiu, 6 ani , Nr. concurs: 3 –
  Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I , Nr. concurs: 4 –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 5 –
  Anastasia S., Arad, 5 ani , Nr. concurs: 6 – 5
  Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 7 – 4
  Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa , Nr. concurs: 8 –
  Victor I., Campina, 10 ani , Nr. concurs: 9 – 9
  Diana C., Campina, 7 ani , Nr. concurs: 10 – 7
  Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 11 –
  Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani , Nr. concurs: 12 –
  Andreea S., Zarnesti, 9 ani , Nr. concurs: 13 –
  Ana R., Bucuresti, 8 ani , Nr. concurs: 14 –
  Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. concurs: 15 – 6
  Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 16 –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 17 –
  Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 18 – 2
  Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani , Nr. concurs: 19 – 1
  Vlad Alexandru U., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 20 – 8
  Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 21 –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a , Nr. concurs: 22 –
  Tudor M., Pitesti, 10 ani , Nr. concurs: 23 –
  Crina A., Navodari, clasa I , Nr. concurs: 24 – 10
  Silvia B., Horsens, 7 ani , Nr. concurs: 25 –
  Ingrid B., Horsens, 9 ani , Nr. concurs: 26 –
  Amalia A., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 27 –
  Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 28 –
  Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 29 –

 20. Laura Halip, membru in juriu

  NR Puncte acordate
  Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
  Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa , Nr. concurs: 2 –
  Maria Rita L., Costeiu, 6 ani , Nr. concurs: 3 –
  Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I , Nr. concurs: 4 –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 5 – 1
  Anastasia S., Arad, 5 ani , Nr. concurs: 6 – 7
  Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 7 –
  Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa , Nr. concurs: 8 – 10
  Victor I., Campina, 10 ani , Nr. concurs: 9 –
  Diana C., Campina, 7 ani , Nr. concurs: 10 – 3
  Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 11 –
  Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani , Nr. concurs: 12 –
  Andreea S., Zarnesti, 9 ani , Nr. concurs: 13 – 2
  Ana R., Bucuresti, 8 ani , Nr. concurs: 14 – 6
  Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. concurs: 15 –
  Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 16 – 5
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 17 – 8
  Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 18 – 9
  Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani , Nr. concurs: 19 – 4
  Vlad Alexandru U., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 20 –
  Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 21 –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a , Nr. concurs: 22 –
  Tudor M., Pitesti, 10 ani , Nr. concurs: 23 –
  Crina A., Navodari, clasa I , Nr. concurs: 24 –
  Silvia B., Horsens, 7 ani , Nr. concurs: 25 –
  Ingrid B., Horsens, 9 ani , Nr. concurs: 26 –
  Amalia A., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 27 –
  Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 28 –
  Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 29 –

  55

  Denisa Halip, membru in juriu

  NR Puncte acordate
  Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
  Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa , Nr. concurs: 2 –
  Maria Rita L., Costeiu, 6 ani , Nr. concurs: 3 –
  Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I , Nr. concurs: 4 – 2
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 5 – 7
  Anastasia S., Arad, 5 ani , Nr. concurs: 6 – 5
  Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 7 –
  Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa , Nr. concurs: 8 –
  Victor I., Campina, 10 ani , Nr. concurs: 9 –
  Diana C., Campina, 7 ani , Nr. concurs: 10 – 1
  Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 11 –
  Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani , Nr. concurs: 12 –
  Andreea S., Zarnesti, 9 ani , Nr. concurs: 13 –
  Ana R., Bucuresti, 8 ani , Nr. concurs: 14 – 8
  Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. concurs: 15 – 4
  Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 16 –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 17 – 10
  Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 18 – 6
  Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani , Nr. concurs: 19 – 9
  Vlad Alexandru U., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 20 –
  Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 21 –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a , Nr. concurs: 22 –
  Tudor M., Pitesti, 10 ani , Nr. concurs: 23 –
  Crina A., Navodari, clasa I , Nr. concurs: 24 –
  Silvia B., Horsens, 7 ani , Nr. concurs: 25 –
  Ingrid B., Horsens, 9 ani , Nr. concurs: 26 –
  Amalia A., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 27 – 3
  Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 28 –
  Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 29 –

  55

 21. Rezultate juriu:

  total 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
   
  1 Mihai B., Amarastii de Jos, 5 ani- 25 8           4 7     3 3
  2 Gabriel L., Costeiu, clasa a IVa- 10     8   2        
  3 Maria Rita L., Costeiu, 6 ani- 53 3 2     8 8 8 1 7 8 8
  4 Flavia-Maria N.,Navodari, clasa I- 21               5 8     6 2
  5 Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani- 54 5 4   5       9 7 9 7 1 7
  6 Anastasia S., Arad, 5 ani- 19               2     5 7 5
  7 Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani- 21       1 9     1 6     4
  8 Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IVa- 55 6 1       2   8 2 8 9 9 10
  9 Victor I., Campina, 10 ani- 23         10     4     9
  10 Diana C., Campina, 7 ani- 40       6     7 10 6 7 3 1
  11 Ioan A., Videle, 5 ani- 6         6        
  12 Vasilica Teofana S., Iasi, 9 ani- 24     2       2 9 6   5
  13 Andreea S., Zarnesti, 9 ani- 39     1 10 7 1 3 8     7 2
  14 Ana R., Bucuresti, 8 ani- 21     3           4 6 8
  15 Cristina R., Botosani, 6 ani- 51       8       10 10 5 3 5 6 4
  16 Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani- 48 9 5     3 4   5 3 10 4   5
  17 Gabriel V., Timisoara, 5 ani- 32     4 4   6       8 10
  18 Maria Ruxandra F., Bucuresti, 6 ani- 52 4 6       9 9 4   3 2 9 6
  19 Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani- 17       2 1         1 4 9
  20 Vlad Alexandru U., Bucuresti, 5 ani- 8                   8
  21 Denisa Maria H., Iasi, 5 ani- 11     5     3   3    
  22 Laura Ioana H., Iasi, clasa a II-a- 47 7     3 5   10 6 4 9   2 1
  23 Tudor M., Pitesti, 10 ani- 22   3       5 6 6 2  
  24 Crina A., Navodari, clasa I- 15             5     10
  25 Silvia B., Horsens, 7 ani- 38 10 8 6 9 4     1    
  26 Ingrid B., Horsens, 9 ani- 18 2 7 7         2    
  27 Amalia A., Iasi, 4 ani- 41   9 9 7     1 7 3     2 3
  28 Horia H., Iasi, clasa I- 37 1 10       10   5 1 10
  29 Maia H., Iasi, 4 ani- 32     10     7   1 10 4
 22. Felicitari castigatorilor! Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor! Avem copii talentati in Romania…si multumim ca ne ajutati sa-i punem in valoare! Toate felicitarile ne-au placut! Bravo!Bravo!
  Va dorim sarbatori fericite si un an nou cu sanatate, bucurii, armonie,impliniri si provocari de la ,,talentedenazdravani”! 🙂

 23. Pingback: O felicitare - o poveste, in culise | Talente de Năzdrăvani

 24. Pingback: Beatrice-Alexandra B., Salonta, 4 ani. Concursul O felicitare - o poveste | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente