Ateliere creative la petrecerea ta

Dacă vrei să oferi copilului tău o altfel de petrecere, pe care participanţii să nu o poată uita uşor, te putem ajuta să organizezi un atelier creativ.

Invitaţii îi pot confecţiona cu această ocazie o amintire colectivă, un tablou, sau o felicitare personalizată. Se pot distra decupând, lipind, pot păstra creaţia ca amintire de la petrecere.

Detaliile atelierului se stabilesc împreună cu sărbătoritul. Propunerile depind de vârsta participanţilor, locaţia petrecerii, şi, normal, bugetul ce se doreşte investit în activitate.

Ne poţi scrie folosind formularul de mai jos. Mesajul nu va fi publicat pe site, şi, dacă poţi, lasă un număr de telefon.

Oferta este valabilă doar pentru Bucureşti-Ilfov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente