Concurs: Bradutul meu special – epilog

Concursul "Brăduţul meu special" s-a încheiat astăzi, când, prin tragere la sorţi, au fost atribuite şi ultimele cinci premii oferite de Editura Teora.

După încheierea tuturor etapelor, premiile merg către:

Premiul de popularitate: Mihai C., Braşov, care a acumulat 88 de puncte în urma votului publicului.

Editura TEORA Enciclopedie pentru copii istetiMihai C.

Premiul "Cel mai frumos ornament de iarnă": Alexandru M., Slobozia, care a acumulat 25 de puncte în urma votului juriului.

Editura TEORAŞi eu vreau să ştiu Alexandru M.

Premiul "Cea mai interesantă idee de ornament": Costin D., care a acumulat 18 puncte în urma votului juriului.

Editura TEORAActivităţi practice pentru copii isteţi – Atlas geografic Costin D.

La tragerea la sorţi nu au participat câştigătorii celor 3 premii speciale. Cele cinci premii merg la:

Editura TEORA 10. Robert G., Bucuresti, 6 ani

Editura TEORA 17. Bianca C., Luncile (Buzau), 5 ani

Editura TEORA 15. Bianca B., Luncile (Buzau), 9 ani

Editura TEORA 36. Paul D., Bucuresti, 12 ani

Editura TEORA 26. Petronela T., Durnesti-Botosani, 9 ani

Câştigătorii au la dispoziţie trei zile, până sâmbătă, 25 decembrie, ora 12:00, pentru a revendica premiile. Fiecare trebuie să adauge pe acest subiect un mesaj cu numele şi adresa la care premiul trebuie expediat (nu va fi vizibila public). În cazul în care un premiu rămâne nerevendicat, acesta va fi atribuit următorului clasat, iar în cazul tragerii la sorţi, rezervelor, în ordinea în care au fost extrase.

Felicitări tuturor şi mulţumim Editurii Teora pentru premiile deosebite oferite la acest concurs!

Premiile vor fi expediate de organizatorul concursului, portalul Talente de Năzdrăvani, în cel mult trei zile de la revendicarea acestora.

Vezi şi: Pagina principală a concursului | Creaţiile participante | Rezultatele votului juriului

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , .

17 Comments

 1. Va multumesc pentru premiu. O sa ma bucur de el impreuna cu surioara mea. Craciun fericit si un an nou mai bun! Adresa mea este […]

 2. A fost un concurs pe cinste! Multumim pentru premii. Aceste carti vor fi material de documentare pentru noi si de ce nu pentru concursurile viitoare. Frumoase daruri de Craciun! Sarbatori fericite tuturor, ingerasii sa va aduca zile fericite si mai ales pline de voiosia copiilor!

 3. multumim pentru premiu TEORA, multumim si pentru reduceri!!!, cartile sunt minunate!
  multumim din suflet talente de nazdravani !!
  SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!
  adresa noastra este […]

 4. Premiile deja confirmate tocmai au plecat, pentru Mihai, Alexandru, Costin, Bianca, Petronela, Bianca. Nu cred in miracole la posta romana, desi ele sunt posibile de Craciun, asa ca premiile vor ajunge saptamana viitoare.

  Inca nici un semn de la Robert si Paul, sper pana sambata la pranz sa apara si ei cu adresele.

 5. BRAVO!!! Am asteptat cu mare nerabdare rezultatele! Sunteti isteti si deosebit de talentati toti deopotriva. Sarbatori fericite!

 6. buna ziua.
  in calitate de profesor coordonator, as dori sa revendic premiile obtinute de urmatorii copii:garbaci robert si paul dovan.
  craciun fericit!
  adresa este[…]

 7. Toate premiile au fost revendicate, am rugamintea ca, dupa ce sosesc la destinatie, sa confirmati printr-un mesaj primirea acestora.

  Craciun fericit tuturor!

 8. Am primit premiul si ne bucuram de el. Multumim editurii Teora pentru premiile deosebite si o mai asteptam si la alte concursuri si multumim si portalului Talente de Nazdravani care a facut posibila castigarea acestor premii. Un An Nou cu sanatate si fericire tuturor!

 9. Am primit premiile, sunt superbe, copiii din Luncile se vor bucura nespus si vor gasi in ele noi idei practice pentru inventiile viitoare! Trimitem felicitari tuturor concurentilor castigatori sau nu. Si nu uitati: „Ai castigat, continua, n-ai castigat, continua!”
  LA MULTI ANI pentru 2011!

 10. A fost un concurs special. Va multumesc pentru premiile acordate in numele elevilor mei, paul si robert. Au ajuns si la noi.
  SARBATORI FERICITE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente