Concursul Toamna prin ochi de copil. Deznodamantul

După două săptămâni în care piticii au strâns voturi, iată că s-a încheiat concursul "Toamna prin ochi de copil". Unii dintre participanţi au avut de partea lor norocul, alţii au fost susţinuţi intens de părinţi, iar premiile au fost atribuite astfel:

Premiul întâi (4 titluri): Octavian M ( 4 ) 201 p.
Premiul al doilea (3 titluri): Adela P. ( 3 ) 142 p.
Premiul al treilea (3 titluri): Andreea Alexandra M. ( 6 ) 119 p.

Premiile atribuite prin tragere la sorţi merg la:

Premiul constă într-o carte din colecţia Micul Detectiv sau o carte din colecţia Învăţ să citesc, în funcţie de vârstă.
(42) Stelian V., Bucureşti
(40) Adriana T., Bucureşti
(43) Bianca D., Bucureşti
(5) Pop Bogdan, Hodac (Mures)
(44) Alexandru Andrei C., Simand (Arad)

Câştigătorii sunt rugaţi să posteze pe acest subiect până vineri, 15.10.2010, un mesaj cu adresa la care poate fi expediat premiul, precum şi nivelul pentru care trebuie adaptat acesta (pentru grădiniţa: grupa mică-mijlocie, sau mare-pregătitoare, sau clasa pentru şcolari). Adresa nu va fi făcută publică. Nerevendicarea unui premiu va fi urmata de redistribuirea acestuia, conform regulamentului.

Mulţumesc în primul rând copiilor, care s-au străduit enorm. Dacă în timpul concursului nu am putut să menţionez nicio lucrare, o fac acum, căci realizările sunt într-adevăr deosebite. Fără să aibă vreo importanţă ordinea, mi-au plăcut la fel de mult lucrările lui Iris B, Bogdan P., Izabela S., Valentin Marcel M., Radu Alexandru R., Alexandru O.R. Lucrările s-au remarcat atât prin originalitate, cât şi prin efortul depus pentru realizarea lor. Felicitări!

De asemenea, felicitări şi cadrelor didactice care s-au implicat, şi au lucrat în plus cu copiii, în ciuda condiţiilor existente în învăţământul românesc. Şi nu în ultimul rând, felicitări părinţilor care îi încurajează pe pitici să desfăşoare acasă şi alte activităţi creative.

Nu în ultimul rând, mulţumim sponsorului concursului, Editura Gama, care a recompensat efortul copiilor din această toamnă.


Vezi pagina principala a concursului si creatiile copiilor


Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , .

22 Comments

  1. sunt mama Biancai D.(5 ani) si am inteles ca a castigat o carte la concurs.As dori o carte pentru grupa mare-pregatitoare.
    Adresa este urmatoarea: […] BUCURESTI.

    VA MULTUMESC!

  2. Buna ziua, sunt prof. R. Gabriela si am un copil din grupa mare care a castigat o carte – Alexandru Andrei C. Adresa este Gradinita P.N. 1 Simand, Comuna Simand,[…] jud. Arad. As dori o carte pentru grupa mare-pregatitoare.
    Va multumesc.

    • Ok, am notat. Nu stiu exact daca se va trimite recomandata sau colet, sper sa nu aveti probleme la posta cu adresa gradinitei si adresa din buletin… cel mai bine intrebati.

  3. Multumim frumos pentru premiu. Octavian va fi tare mandru de carti,
    Daca se poate am dori pentru nivelul grupa mare-pregatitoare cartile sau clasa I. cum doriti si aveti dvs.

    Adresa noastra unde puteti livra premiul: […]

  4. Buna tuturor,
    Multumim din suflet pentru premiu, Adela e tare fericita! Daca se poate am dori premiul pentru nivelul clasei a II-a.
    Adresa: […]

  5. Felicitari Adriana! Adresa ei este […] . Multumim pentru ca ne-ati oferit posibilitatea sa participam; multumim si pentru premiu!

  6. Felicitari Stelian! Adresa lui este […] Multumim pentru ca ne-ati oferit posibilitatea sa participam; multumim si pentru premiu!

  7. Astazi, pana la ora 24:00, este ultima zi in care premiile pot fi revendicate. Momentan nu a sosit nicio adresa de la Alexandra (locul 3), ?i Bogdan (premiu tras la sorti). In cazul in care nu sosesc adresele pentru expedierea premiilor, se va trece la redistribuirea acestora.

    Urmatorii clasati sunt Bianca Maria D., cu 97 puncte, aflata pe locul 4, iar la tragerea la sorti, prima rezerva este Luca Octavian H, din Bucuresti.

  8. Din pacate trebuie sa anunt redistribuirea unuia dintre premiile trase la sorti. Bogdan, din Hodac (Mures) nu a trimis nici pana acum adresa pentru expedierea premiului. Conform tragerii la sorti a fost anuntat primul copil extras ca rezerva, Luca Octavian H., din Bucuresti. Are la dispozitie trei zile pentru a revendica premiul.

  9. Buna , sunt mama lui Octavian H.Multumim pentru carticica .Am dori o carte pentru grupa mare -pregatitoare .Adresa noastra este :[…]

    Merci,

  10. Multumim frumos pentru premiu, editurei Gama. Cartile sunt foarte frumoase si foarte utile, atat mie cat si nazdravanului de Octavian!!! Mii de multumiri!!!!!!

  11. Buna,va multumim din suflet pentru premiul de la editura Gama.Cartea a fost foarte utila pentru Bianca mea.Inca o data multumim frumos!!!

  12. Am primit si noi premiile, dar tot umbland prin spitale nu prea am avut timp. Sunt foarte frumoase cartile si educative, ne plac testele, chiar a facut Adela … sunt usoare si pe intelesul elevilor … Multumim din tot sufletul pentru concursul organizat si sponsorului pentru sustinerea lui.

  13. Pingback: Concursul de creatie Primul fulg de nea | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente