Contact

Dacă, din orice motiv, doriţi o adresă de contact, lăsaţi un mesaj.

În cel mai scurt timp posibil veţi primi un raspuns.

Puteți folosi și adresa admin@talentedenazdravani.eu.buton-zane

Pentru modelele disponibile pe site, sau probleme legate de acestea, vă rog folosiţi acest buton:

Pentru rubrica de matematică, folosiți articolele speciale.

Această pagină are rol administrativ și nu voi mai răspunde mesajelor lăsate aici pentru cele două categorii menționate mai sus.

Multumesc pentru înţelegere.

 

C r i s t i n a  H o r n o i u

0-7-2-2-9-5-5-1-0-3

212 Comments

  1. Buna ziua.

    Am o intrebare in legatura cu setul de tesut, va rog. Dupa ce se termina covorasul de tesut, cum se scoate de pe rama, fara sa se destrame de pe ite? Multumesc.

    • Eu tai ițele acolo unde sunt agățate. Când tai una rezultă două fire pe care le înnod, unul cu celălalt. Apoi trec la următoarea. În momentul în care am desprins covorașul de tot, este deja legat și nu se poate destrăma.

  2. Buna ziua,
    daca cumva m am impotmolit la o problema de matematica va scriu un mesaj si acesta trebuie sa contina si cum m am gandit s o rezolv eu,nu?Dar in cazul in care nu stiu deloc ce fac?Pentru ca am citit ca aceste mesaje vor fi ignorate…

  3. buna ziua as dori sa stiu cum pot intra in posesia sabloanelor celor patru zane.Va multumesc aticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente