Povestea de seara. O altfel de poveste

Povestea de seară este de ceva vreme un obicei înainte de culcare, alături de spălatul dinţişorilor. Totuşi, de multe ori seara nu ai timp să citeşti o poveste. Nu căutăm scuze, copiii sunt mai importanţi decat dereticatul prin bucătărie sau proiectele ce trebuie predate a doua zi la prima oră. Oricare ar fi motivul pentru care nu am timp, Povestea nu trebuie tăiată de pe listă. Poate fi înlocuită cu succes de o înregistrare, gen teatru radiofonic, sau, de ce nu, cu ceea ce mai nou propune Povestea de seară. Un bunic, o bunică, un unchi sau o mătuşă care să te ajute la nevoie, şi să citească în locul tău povestea.

Nu am apucat să testăm site-ul în familie, căci aseară Andrei a căzut într-un somn adânc în mai puţin de 5 secunde, iar Iris a preferat o discuţie lungă pe tema tornadelor, şi a efectelor potenţiale asupra Bucureştiului.

Revenind la site, mi-a plăcut încă de la prima pagină. Poate nu sunt toate poveştile la fel de reuşite, dar alternativa este binevenită. Abia l-am descoperit, şi aştept cu interes să văd cum se dezvoltă proiectul.

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente