Concursul de creatie pentru copii Oul nazdravan

primavara2013

Primăvara înseamnă renaştere, voioşie, revenirea la viaţă a întregii naturi. Dar pentru cei mici primăvara vine odată cu Iepuraşul de Paşte şi micile lui surprize, amuzante şi dulci. Pentru a-l întâmpina cum se cuvine, şi a intra în atmosfera sărbătorilor pascale, provocăm un pic imaginaţia şi organizăm primul concurs special din primăvara aceasta împreună cu Editura Casa.

Concursul se adresează preşcolarilor şi şcolarilor mici, care, cu atenţie şi îndemânare, vor confecţiona o felicitare de Paşte pornind de la forma unui ou. Concursul se va desfăşura în lunile martie-aprilie 2013.

Programul concursului:

  • 6 aprilie 2013 : se afişează pe această pagină creaţiile participante şi poate începe votul pe pagina dedicată fiecăreia. Creaţiile care intră în concurs după această dată nu vor beneficia de perioadă de graţie pentru strângerea voturilor.
  • 20 aprilie , ora 24:00: se încheie votul publicului.
  • 27 aprilie 2013: anunţarea câştigătorilor.

Creaţiile pot fi înscrise în concurs până la data de 18 aprilie 2013, inclusiv.

Condiţiile de realizare:

– tema creaţiei: felicitare de Paşte, cu decoraţiune ou.
– dimensiune: creaţia nu va fi mai mare de A5 (o coală A4, îndoită pe jumătate). Va fi fotografiată, şi vor fi trimise cel mult trei fotografii care să pună în evidenţă realizarea, sau, opţional, un filmuleţ (folosiţi www.transfer.ro pentru a trimite fişierul, şi menţionaţi linkul de transfer în mailul de înscriere, mail care conţine obligatoriu şi o poză). Nu vor fi acceptate în concurs imagini neclare, mişcate, întunecate, care să nu ofere o imagine corectă a ansamblului. De asemenea, dimensiunea minimă a imaginii este 800×600 pixeli. 
– materialele: nu vor fi folosite materiale finisate din comerţ, cu aceeaşi destinaţie (felicitări tipărite, ori alte elemente gata decupate şi decorate). Toate elementele trebuie confecţionate manual. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu accepta în concurs creaţiile ce nu respectă regulile de confecţionare. Dacă aveţi nelămuriri asupra unui element, cel mai bine întrebaţi, folosind formularul de contact de la finalul acestui articol.

Poate participa la acest concurs orice copil, la grădiniţă sau la şcoală, cu vârsta între 4 şi 12 ani, cu o singură creaţie individuală. În cazul grupurilor care participă sub coordonarea unui cadru didactic, numărul maxim de copii care pot fi înscrişi este de 3, fiecare participând cu o creaţie proprie. Nu se acceptă lucrări colective. Premiile vor fi expediate numai la adrese de pe teritoriul României, iar participanţii din străinătate sunt rugaţi să aibă în vedere acest aspect.

Ţin să menţionez că este un concurs pentru copii, iar câştigul fiecăruia dintre participanţi va consta în deprinderile dobândite pe parcursul realizării temei, şi nu din observarea la lucru a părinţilor, educatorilor sau învăţătorilor.

Pentru înscrierea în concurs trimiteţi un mail la admin@talentedenazdravani.eu care să conţină numele complet, vârsta copilului, localitatea de domiciliu, imaginea sau imaginile creaţiei, precum şi o scurtă descriere a acesteia şi a modului de realizare (sau un link, dacă a fost prezentată pe blogul personal). Mailul este obligatoriu, chiar daca folosiţi pentru transferul fisierelor alte modalităţi.

Art&HobbyPremiile acestui concurs sunt oferite de Editura Casa şi constau în vouchere ce pot fi consumate în magazin.

Premiul "Cea mai frumoasă felicitare " 
Două vouchere "Editura Casa " în valoare de 60 ron.

  • se acordă primilor doi participanţi ale căror creaţii acumulează cel mai mare punctaj în urma centralizării votului juriului la categoria "cea mai frumoasă creaţie".

Premiul de popularitate
Un voucher "Editura Casa" în valoare de 40 ron.

  • se acordă participantului care acumulează în perioada 6-20 aprilie 2013 cele mai multe puncte pe pagina dedicată creaţiei sale din timpul concursului.
  • nu pot participa la această categorie câştigătorii premiilor de popularitate din ediţiile precedente ale concursurilor "Talente de Năzdrăvani".

Cinci premii oferite prin tragere la sorţi. Fiecare premiu constă într-un voucher "Editura Casa" în valoare de 20 ron.

  • se acordă participanţilor la concurs, extraşi la tombolă, cinci la număr, alţii decât cei care au obţinut deja un premiu.

Un voucher este valabil pentru o singură comanda, şi nu poate fi preschimbat în bani. În cazul unei comenzi sub valoarea voucherului, diferenţa nu se restituie. Suma care depăşeşte valoarea voucherului se achită la livrare. Premiile beneficiază de livrare gratuită.

Recomandări pentru câştigători:

Decoraţiuni florale de Paşti - Idei creative 72Animale împletite cu tehnica scoubidou - Idei creative 71Obiecte decorative din hârtie - Ed. a II a - Idei creative 28Figurine din hârtie. Modele de primăvară şi de Paşti - Ed.  a II a - Idei creative 36Ouă de Paşti - Ed.II revăzută - Idei Creative 8 Figurine jucăuşe din linguri de lemn - Idei Creative 68Păpuşi din ouă - Idei Creative 61Decoraţiuni din hârtie. Forme geometrice - Idei creative 70

 

 În cazul în care câştigătorul unui premiu nu va putea fi contactat în termen de trei zile de la anunţarea rezultatului, premiul va fi atribuit următorului clasat. În caz de egalitate la puncte între concurenţi, se va hotărî prin tragere la sorţi ordinea acestora.

Votul publicului va fi cel care va hotărî către cine va pleca premiul de popularitate
Va fi declarată câştigătoare creaţia care va strânge, pe pagina dedicată, cele mai multe comentarii. Pentru a fi validat ca punct, un comentariu trebuie să îndeplinească simultan următoarele două condiţii:

  1. Foloseşte un IP unic pentru a adăuga un comentariu (se poate vota o singură dată de pe un calculator sau dintr-o reţea care foloseşte acelaşi IP). Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (de asemenea, nu folositi nici o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).
  2. StropiComentariul este însoţit de un click  pe contorul de vot (cel cu picături de culoare, de la finalul fiecărui articol.) Dacă IP-ul nu este înregistrat de contor, înainte sau imediat după adăugarea mesajului, comentariul nu este aprobat. Voturile doar pe contor, fără a fi însoţite de comentariu, nu vor fi numărate.

Nu vor fi aprobate pe paginile dedicate fiecărui participant decât mesajele la obiect, şi care îndeplinesc simultan cele două condiţii de mai sus. Pentru orice alte comentarii sau întrebări, vă rog folosiţi această pagină şi formularul de contact de mai jos.

Juriul care va hotărî acordarea celor două premii ( "Cea mai frumoasa felicitare") va fi alcătuit din copiii care au participat la probele săptămânale ale concursurilor "Talente de Năzdrăvani" sau la evenimentele speciale organizate. Un "jurat" va puncta 10 creaţii şi va adăuga pe acest subiect un mesaj între 19-26 aprilie 2013. În cazul în care un jurat este şi participant la concurs, nu-şi va putea puncta propria lucrare. Membrii juriului vor fi anunţaţi pe mail, iar mesajul va trebui adăugat cu adresa de mail la care au primit instrucţiunile, altfel punctele nu vor fi luate în considerare.

Vom răsplăti şi efortul copiilor de a juriza creaţiile în concurs. Un voucher "Editura Casa" în valoare de 20 ron va fi acordat prin tragere la sorţi, la care vor participa toţi copiii invitaţi să jurizeze şi care şi-au exprimat votul în această pagină.

Mult succes tuturor participanţilor!


Editura Casa

Pentru cadrele didactice care doresc să încurajeze participarea copiilor la astfel de exerciţii, am pregătit separat un banner al concursului, în două variante: prima se poarte printa, de aici, iar a doua poate fi afişată pe blogul grupei/clasei, în cazul în care acesta există. Codul este:

<a href="http://talentedenazdravani.eu/promo.htm" target="_blank" title="Talente de Nazdravani"><img src="http://talentedenazdravani.eu/img/promo/concursuri160x160.gif" alt="Talente de Nazdravani" border="0" title="Talente de Nazdravani" /></a>

Concursuri precedente: Steluta calatoare,  Primul clopotelJocurile CopilărieiRilă-Iepurilă, Primul fulg de nea, Toamna la noi acasăVine Iepuraşul!,  Brăduţul meu specialToamna prin ochi de copilLumea mea cea mică.

Creaţiile copiilor


1. Teodor S., Vaslui, 5 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


2. Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


3. Ioana G., Vaslui, 5 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


4. Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


5. Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


6. Larisa G., Sibiu, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


7. Teodora S., Sibiu, clasa a IVa
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


8. Iulia H., Sibiu, clasa a IVa
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


9. Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


10. Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


11. Natalia P., Bucuresti, 8 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


12. Carla S., Bucuresti, 7 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


13. Denis L., Nasaud, 5 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


14. Robert L., Nasaud, clasa a IIa
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


15. Mara F., Bucuresti, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


16. Sofia L., Bucuresti, 5 ani
Felicitare de Paste
Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


17. Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


18. Adriana Elena C., Sarbova, clasa I
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


19. Marius Z., Chicerea, 10 ani
Felicitare de Paste
Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


20. Marius R., Chicerea, 10 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


21. Maria C., Talmacel, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


22. Ariana C., Talmacel, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


23. Dalia T., Talmacel, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


24. Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


25. Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


26. Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


27. Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


28. David N., Oradea, 5 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


29. Cristina R., Botosani, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


30. Denis R., Oradea, 5 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


31. Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


32. Gabriel V., Timisoara, 5 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


33. Ruxandra T., Otopeni, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


34. Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


35. Andrei R., Craiova, clasa a IVa
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


36. Marinela B., Timisoara, 12 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


37. Sebastian C., Timisoara, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


38. Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


39. Ana Alessia D., Constanta, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


40. Roberta M., Bacau, 10 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


41. Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


42. Beatrice G., Bacau, 10 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


43. Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a IIa
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


44. Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


45. Eliza G., Botosani, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


46. Victor I., Campina, 10 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


47. Miruna C., Constanta, 9 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


48. Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


49. Tudor D., Sanmartin, 7 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


50. Laura Ioana H., Iasi, 8 ani

Felicitare de Paste Vezi detalii pentru aceasta creatie


51. Denisa Maria H., Iasi, 4 ani

Felicitare de Paste Vezi detalii pentru aceasta creatie


52. Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani

Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


53. Alexandru T., Sacueni, 5 ani

Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


54.Elena C., Focsani, 4 ani

Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


55. Alexandru B., Constanta, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


56. Marco C., Constanta, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


57. Roberta L., Resita, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


58. Gratian T., Resita, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


59. Diana C., Resita, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


60. Adam F., Sacueni, 5 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


61. Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


62. Dora S., Sacueni, 5 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


63. Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani
Felicitare de Paste Vezi detalii si voteaza aceasta creatie



Editura Casa

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , .

50 Comments

    • A doua varianta ar fi minunata, se accepta si prima, si in ultima instanta o felicitare care sa porneasca ca idee de la forma unui ou, pentru ca tot e pastele.

      Multumesc pentru intrebare!

    • Nu ofer adeverinte de participare, doar am prevazut diplomele cu camp pentru indrumatori, daca este cazul.

  1. Sunt atat de dezamagita caci fetita mea abia implineste 3 ani, si nu poate concura din cauza varstei. As fi lucrat impreuna cu ea o astfel de felicitare, deoarece tocmai mi-au intrat in vacanta elevii de la clasa pregatitoare.
    Felicitari pentru tot ceea ce faceti!

  2. Nume Numar concurs Puncte acordate
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – 1
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 – 5
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 – 6
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 – 10
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 –
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – 3
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 – 4
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 – 2
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 – 7
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 – 8
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 – 9
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 –
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

  3. Ioana H-membru juriu
    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 – 6
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 – 1
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 – 10
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 –
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 – 9
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 – 8
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 – 2
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 – 7
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 – 5
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 – 4
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 – 3
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

  4. SIMINA S. (7 ani) – membru juriu
    Felicitari tuturor participantilor! Am ales greu cui sa acord punctajul petru jurizare, toate lucrarile sunt SUPERBE!!!

    Teodor S., Vaslui, 5 ani, Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani, Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani, Nr. 3 – 7
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa, Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa, Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa, Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani, Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani, Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani, Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I, Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 –
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 –
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 – 8
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a, Nr. 24 – 4
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa, Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani, Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani, Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani, Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani, Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani, Nr. 32 – 3
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani, Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani, Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – 2
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani, Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani, Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani, Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia, Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani, Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 – 10
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 – 9
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa, Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 – 5
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 – 6
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani, Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 – 1
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani, Nr. 63 –

  5. Tin sa felicit toti copiii pentru creatiile realizate , eu le-as acordat la toti puncte , dar asta este regulamentul , doar 10 lucrari trebuie punctate.

    membru juriu- mihai, 4 ani si 2 luni

    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa, Nr. 4 – 10
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani, Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani,Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I, Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 –
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 – 2
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 – 1
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a, Nr.24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 – 9
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani, Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 – 3
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani, Nr. 34 – 7
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – 6
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani, Nr.38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Ii, Nr.43 – 8
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 –
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa, Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 – 4
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 – 5
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani, Nr. 63 –

  6. Membri ai juriului: Chereji Iasmina, 7ani si Chereji Rares,3 ani.Uram succes tuturor participantilor.
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 – 6
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 – 5
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 –
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 – 10
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 – 4
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 – 9
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 – 3
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 – 2
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 – 1
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 – 8
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 –
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 – 7
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –

  7. membru juriu Daria S.

    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 – 10
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 – Acordati notele de la 1 la 10
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 – 10 reprezinta punctajul maxim
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 – 1 reprezinta punctajul cel mai mic
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – Nu acordati aceeasi nota de doua ori!!
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 – 9
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 – 6
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 –
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 –
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 – 8
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 – 7
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 – 5
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 – 1
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 – 2
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 – 3
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 – 4
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

  8. Carola Yanay a acordat urm?torul punctaj:
    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 – 1
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 –
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 – 8
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 – 2
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 – 9
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 – 4
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 – 3
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 – 6
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 – 10
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 – 7
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 –
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 –
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 – 5
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

  9. Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 – 9
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 – 2
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 – 5
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 – 10
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 –
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 –
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 – 3
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 – 4
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 – 1
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 – 7
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 –
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 – 8
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 –
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 – 6
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

  10. Nume Numar concurs Puncte acordate
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 – 2
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 – 1
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – 9
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 – 5
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 – 6
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 – 3
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 –
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 – 7
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 –
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 – 10
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 – 8
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 – 4
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

    • Scuze la punctaj am facut o greseala lucrarea nr.47- 0 puncte;lucrarea nr.50 – 10 puncte.Multumim.

  11. Andrei R.-membru in juriu

    Teodor S., Vaslui, 5 ani, Nr. 1 – 10
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani, Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani, Nr. 3 – 5
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa, Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani, Nr. 5 – 9
    Larisa G., Sibiu, 6 ani, Nr. 6 – 7
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa, Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa, Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani, Nr.9- 2
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani, Nr. 10-
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani, Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani, Nr. 12 – 4
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 – 1
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa, Nr. 14 – 3
    Mara F., Bucuresti, 6 ani, Nr. 15 – 8
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani, Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani, Nr. 17-
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I, Nr. 18-
    Marius Z., Chicerea, 10 ani, Nr. 19 –
    Marius R., Chicerea, 10 ani, Nr. 20 –
    Maria C., Talmacel, 6 ani, Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani, Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani, Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a, Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa, Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani, Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani, Nr. 27- 6
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani, Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani, Nr. 31-
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani, Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani, Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani, Nr. 34-
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35-
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36-
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37-
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani, Nr. 38-
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani, Nr. 39-
    Roberta M., Bacau, 10 ani, Nr. 40-
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani, Nr. 41-
    Beatrice G., Bacau, 10 ani, Nr. 42-
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia, Nr. 43-
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani, Nr. 44-
    Eliza G., Botosani, 6 ani, Nr. 45-
    Victor I., Campina, 10 ani, Nr. 46-
    Miruna M., Constanta, 9 ani, Nr. 47-
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa, Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani, Nr. 49-
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani, Nr. 50-
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani, Nr. 51-
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani, Nr. 52-
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani, Nr. 53-
    Elena C., Focsani, 4 ani, Nr. 54-
    Alexandru B., Constanta, 6 ani, Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani, Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani, Nr. 57-
    Gratian T., Resita, 6 ani, Nr. 58-
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59-
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60-
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61-
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62-
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani, Nr. 63-

    Felicitari tuturor! Sa aveti un Paste fericit!
    Andrei R.

  12. Nume Numar concurs Puncte acordate
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 – 10
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 – 8
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 – 3
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 –
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 –
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 – 9
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 – 7
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 – 6
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 – acorda puncte
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 – 5
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 – 4
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 – 1
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 – 2
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 –
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 –
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

  13. Denisa H. membra in juriu

    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 – 1
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 – 7
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – 8
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 – 3
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 – 9
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 –
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 –
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 – 10
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 – 2
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 – 6
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 – 5
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 – 4
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 –
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 –
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

    Laura H. – membra in juriu

    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 – 7
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – 4
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 – 5
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 – 1
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 –
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 – 8
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 – 2
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 – 3
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 – 9
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 – 10
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 – 6
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 –
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 –
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

    • Imi cer scuze, am facut o greseala la punctaj Denisa – membra in juriu trebuia sa apara 10 numarului 50.

      Iar Laura – membra in juriu acorda nota 10 numarului 51.

  14. Nr.34-Anastasia T.-membru al juriului

    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 – 1
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 – 2
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 – 3
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 – 4
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 – 9
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – 10
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 – 5
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 – 6
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 – 8
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 – 7
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –

  15. Nr. 25 Darius ,Rm.Vâlce

    Darius O. membru în juriu

    Puncte acordate:
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 – 2p
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 -1 p
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 –
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 – 10 p
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 – 4 p
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 -3 p
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 -9 p
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 –
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 -5 p
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 -8 p
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 -7 p
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 -6 p
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

    Nr.26,BIANCA O.Rm.Vâlcea

    Membru în juriu

    Puncte acordate:
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 – 7p
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 -8 p
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 –
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 -10 p
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 – 3 p
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 -4 p
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 -9 p
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 –
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 -5 p
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 -6 p
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 -2 p
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 -1 p
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55
    FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR!

  16. Andrei -membru in juriu
    puncte acordate:
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 – 6
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 – 10
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 – 8
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 – 7
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 – 5
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – 9
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 – 4
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 – 2
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 –
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 – 1
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 –
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 – 3

    Radu, membru in juriu
    Puncte acordate
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 – 4
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 – 1
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 – 10
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 – 8
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 – 9
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 – 7
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 – 3
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 – 2
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 – 6
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 – 5
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 –
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –

  17. nr 5 COMAN SARA FABIANA ANDREIA-5 ani-Moisei-membru juriu…
    Felicitari tuturor participantilor…ca intotdeauna e greu de jurizat deoarece sunt lucrari foarte bune…
    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – 4
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 – 5
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 – 6
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 – 10
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 – 2
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 – 1
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 – 7
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 –
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 – 9
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 – 8
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 – 3
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –

  18. Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 – 8
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 – 2
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – 1
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 – 5
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 –
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 – 4
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 – 10
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 – 3
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 –
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 – 9
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 – 6
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 – 7
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –
    Felicitari tuturor participantilor!

  19. Iustin, membru in juriu

    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 – 1
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 –
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 – 6
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 – 5
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 – 4
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 – 3
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – 2
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 – 9
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 – 10
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 –
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 – 7
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 – 8
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –

  20. Antonia membra in juriu

    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 – 4
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 – 3
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 –
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 –
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 – 2
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 – 6
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 – 5
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 – 9
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 – 7
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 –
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 – 8
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 – 10
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 – 1
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

  21. Va multumim pentru invitatia de a juriza acest concurs! Felicitam toti copiii pentru lucrarile realizate. Toate sunt minunate si alegerea a fost dificila.

    Membra a juriului : Popescu Dalia Andreea – 7 ani (clasa I)

    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 – 3
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 – 5
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 – 4
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 – 10
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 – 1
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 – 7
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 – 6
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 –
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 – 2
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 – 8
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 – 9
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

    Membra a juriului : Popescu Maria Alexandra – 10 ani ( clasa a-III-a)

    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 – 9
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – 8
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 –
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 – 10
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 – 7
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 – 6
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 – 5
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 –
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 – 3
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 – 1
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 – 2
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 – 4
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

  22. Daca s-ar fi putut as fi punctat toate creatiile cu 10. Felicitari tuturor concurentilor!
    Numar concurs Puncte acordate
    , Nr. 1 –
    , Nr. 2 –
    , Nr. 3 –
    , Nr. 4 –
    , Nr. 5 –
    , Nr. 6 –
    , Nr. 7 –
    , Nr. 8 –
    , Nr. 9 – 1
    , Nr. 10 –
    , Nr. 11 –
    , Nr. 12 –
    , Nr. 13 –
    , Nr. 14 – 6
    , Nr. 15 –
    , Nr. 16 –
    , Nr. 17 –
    , Nr. 18 –
    , Nr. 19 – 5
    , Nr. 20 –
    , Nr. 21 –
    , Nr. 22 –
    , Nr. 23 –
    , Nr. 24 –
    , Nr. 25 –
    , Nr. 26 –
    , Nr. 27 – 9
    , Nr. 28 –
    , Nr. 29 –
    , Nr. 30 –
    , Nr. 31 –
    , Nr. 32 –
    , Nr. 33 –
    , Nr. 34 –
    , Nr. 35 –
    , Nr. 36 –
    , Nr. 37 – 8
    , Nr. 38 –
    , Nr. 39 –
    , Nr. 40 –
    , Nr. 41 – 7
    , Nr. 42 –
    , Nr. 43 –
    , Nr. 44 –
    , Nr. 45 – 10
    , Nr. 46 –
    , Nr. 47 –
    , Nr. 48 – 4
    , Nr. 49 –
    , Nr. 50 –
    , Nr. 51 –
    , Nr. 52 –
    , Nr. 53 –
    , Nr. 54 – 3
    , Nr. 55 –
    , Nr. 56 –
    , Nr. 57 –
    , Nr. 58 –
    , Nr. 59 –
    , Nr. 60 –
    , Nr. 61 –
    , Nr. 62 –
    , Nr. 63 – 2
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

  23. Nume Numar concurs Puncte acordate
    Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 – 4
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 –
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – 8
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 – 9
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 –
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 –
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 – 3
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 –
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 –
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 – 6
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 – 2
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 –
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 –
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 – 1
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 –
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 – 7
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 – 10
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 – 5
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 –
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 –
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

  24. Teodor S., Vaslui, 5 ani , Nr. 1 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 2 – 1
    Ioana G., Vaslui, 5 ani , Nr. 3 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 4 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 5 –
    Larisa G., Sibiu, 6 ani , Nr. 6 –
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 7 –
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa , Nr. 8 –
    Damaris B, Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 –
    Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 10 –
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani , Nr. 11 –
    Carla S., Bucuresti, 7 ani , Nr. 12 –
    Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 13 –
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa , Nr. 14 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 15 –
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani , Nr. 16 –
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani , Nr. 17 –
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I , Nr. 18 –
    Marius Z., Chicerea, 10 ani , Nr. 19 –
    Marius R., Chicerea, 10 ani , Nr. 20 – 6
    Maria C., Talmacel, 6 ani , Nr. 21 –
    Ariana C., Talmacel, 6 ani , Nr. 22 –
    Dalia T., Talmacel, 6 ani , Nr. 23 –
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a , Nr. 24 –
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa , Nr. 25 – 3
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani , Nr. 26 – 4
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani , Nr. 27 –
    David N., Oradea, 5 ani , Nr. 28 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 29 –
    Denis R., Oradea, 5 ani , Nr. 30 –
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani , Nr. 31 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 32 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 33 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 34 – 5
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – 2
    Marinela B., Timisoara, 12 ani , Nr. 36 –
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani , Nr. 37 –
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani , Nr. 38 –
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani , Nr. 39 –
    Roberta M., Bacau, 10 ani , Nr. 40 –
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani , Nr. 41 –
    Beatrice G., Bacau, 10 ani , Nr. 42 – 7
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia , Nr. 43 –
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani , Nr. 44 –
    Eliza G., Botosani, 6 ani , Nr. 45 –
    Victor I., Campina, 10 ani , Nr. 46 – 10
    Miruna M., Constanta, 9 ani , Nr. 47 –
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa , Nr. 48 –
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 –
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani , Nr. 50 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 51 –
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani , Nr. 52 –
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani , Nr. 53 –
    Elena C., Focsani, 4 ani , Nr. 54 –
    Alexandru B., Constanta, 6 ani , Nr. 55 –
    Marco C., Constanta, 6 ani , Nr. 56 –
    Roberta L., Resita, 6 ani , Nr. 57 – 9
    Gratian T., Resita, 6 ani , Nr. 58 – 8
    Diana C., Resita, 6 ani , Nr. 59 –
    Adam F., Sacueni, 5 ani , Nr. 60 –
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani , Nr. 61 –
    Dora S., Sacueni, 5 ani , Nr. 62 –
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani , Nr. 63 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 55

  25. Ne pregatim sa incheiem concursul.

    Lista cu punctele obtinute de participanti in urma votului publicului:


    Nr. Concurs Nume copil Puncte-public
    1 Teodor S., Vaslui, 5 ani 10
    2 Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani 2
    3 Ioana G., Vaslui, 5 ani 2
    4 Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIa 1
    5 Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani 5
    6 Larisa G., Sibiu, 6 ani 20
    7 Teodora S., Sibiu, clasa a IVa 17
    8 Iulia H., Sibiu, clasa a IVa 11
    9 Damaris B,  Becicherecu-Mic, 6 ani 6
    10 Maia M.,  Becicherecu-Mic, 6 ani 7
    11 Natalia P., Bucuresti, 8 ani 0
    12 Carla S., Bucuresti, 7 ani 0
    13 Denis L., Nasaud, 5 ani 3
    14 Robert L., Nasaud, clasa a IIa 3
    15 Mara F., Bucuresti, 6 ani 0
    16 Sofia L., Bucuresti, 5 ani 0
    17 Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani 5
    18 Adriana Elena C., Sarbova, clasa I 1
    19 Marius Z., Chicerea, 10 ani 6
    20 Marius R., Chicerea, 10 ani 50
    21 Maria C., Talmacel, 6 ani 1
    22 Ariana C., Talmacel, 6 ani 0
    23 Dalia T., Talmacel, 6 ani 1
    24 Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a 11
    25 Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa 4
    26 Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani 2
    27 Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani 4
    28 David N., Oradea, 5 ani 8
    29 Cristina R., Botosani, 6 ani 3
    30 Denis R., Oradea, 5 ani 8
    31 Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani 13
    32 Gabriel V., Timisoara, 5 ani 0
    33 Ruxandra T., Otopeni, 6 ani 2
    34 Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani 19
    35 Andrei R., Craiova, clasa a IVa 5
    36 Marinela B., Timisoara, 12 ani 31
    37 Sebastian C., Timisoara, 6 ani 33
    38 Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani 9
    39 Ana Alessia D., Constanta, 6 ani 17
    40 Roberta M., Bacau, 10 ani 21
    41 Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani 23
    42 Beatrice G., Bacau, 10 ani 32
    43 Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia 5
    44 Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani 27
    45 Eliza G., Botosani, 6 ani 3
    46 Victor I., Campina, 10 ani 7
    47 Miruna M., Constanta, 9 ani 3
    48 Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa 0
    49 Tudor D., Sanmartin, 7 ani 11
    50 Laura Ioana H., Iasi, 8 ani
    51 Denisa Maria H., Iasi, 4 ani
    52 Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani 1
    53 Alexandru T., Sacueni, 5 ani 1
    54 Elena C., Focsani, 4 ani 2
    55 Alexandru B., Constanta, 6 ani 3
    56 Marco C., Constanta, 6 ani 4
    57 Roberta L., Resita, 6 ani 0
    58 Gratian T., Resita, 6 ani 0
    59 Diana C., Resita, 6 ani 0
    60 Adam F., Sacueni, 5 ani 2
    61 Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani 1
    62 Dora S., Sacueni, 5 ani 1
    63 Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani 1

    Punctele acordate de juriu:

          Juriu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
       
        NR Total                  
    Teodor S., Vaslui, 5 ani 1 28                   10   1     2 7           4     4  
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani 2 11               9                         1       1
    Ioana G., Vaslui, 5 ani 3 14     7           2 5                              
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa 4 53       10   10     1   10     1     4     8       9  
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani 5 19                   9 8                 2          
    Larisa G., Sibiu, 6 ani 6 15                   7     7       1                
    Teodora S., Sibiu, clasa a IVa 7 9         6                                   3    
    Iulia H., Sibiu, clasa a IVa 8 7                       7                          
    Damaris B,  Becicherecu-Mic, 6 ani 9 46 1               9 2   8 4           4 1       8 1 8  
    Maia M.,  Becicherecu-Mic, 6 ani 10 21                 5     3 5                 3 5    
    Natalia P., Bucuresti, 8 ani 11 0                                                  
    Carla S., Bucuresti, 7 ani 12 4                   4                              
    Denis L., Nasaud, 5 ani 13 29         5         1   9             5           9  
    Robert L., Nasaud, clasa a IIa 14 52 5 6             6 3             10 6 6       4   6  
    Mara F., Bucuresti, 6 ani 15 10               2   8                              
    Sofia L., Bucuresti, 5 ani 16 5               5                                  
    Iustin Cristian M., Bucuresti, 4 ani 17 19           9   10                                  
    Adriana Elena C., Sarbova, clasa I 18 27 6 1       6 1       3               10            
    Marius Z., Chicerea, 10 ani 19 75 10 10             3       1 2 1 8 8 10 2 5     10   5  
    Marius R., Chicerea, 10 ani 20 64       2 10   8             3     9 8 1   6   1 10 6
    Maria C., Talmacel, 6 ani 21 29   9 8                                     2   7 3  
    Ariana C., Talmacel, 6 ani 22 0                                                  
    Dalia T., Talmacel, 6 ani 23 22       1 4   2           8                   7    
    Amely Theodora N., Bucuresti, clasa a III-a 24 4     4                                            
    Darius O., Ramnicu Valcea, clasa a IIa 25 47       9 9           9   2     10         5       3
    Bianca O., Ramnicu Valcea, 11 ani 26 47   8         9       7 2 3   10           4       4
    Maria Cristina Elena V., Timisoara, 6 ani 27 44           8 4     6 6     4       7             9  
    David N., Oradea, 5 ani 28 22               3                 7         6     6  
    Cristina R., Botosani, 6 ani 29 3       3                                          
    Denis R., Oradea, 5 ani 30 12         3                 9                      
    Andreea M., Rosiori de Vede, 10 ani 31 0                                                  
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani 32 34     3           7     6 9         5   4          
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani 33 22             3         5     4 3           5     2  
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani 34 32       7 2                               3 9   6 5
    Andrei R., Craiova, clasa a IVa 35 34 3   2 6                   10       9     2       2
    Marinela B., Timisoara, 12 ani 36 9                                 3           6    
    Sebastian C., Timisoara, 6 ani 37 14               4                 2               8  
    Cristian Ionut Alexandru C., Giurgiu, 5 ani 38 15             6             5       4              
    Ana Alessia D., Constanta, 6 ani 39 23 4             1       4 6                 7     1  
    Roberta M., Bacau, 10 ani 40 6         1           5                            
    Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani 41 11                     4                           7  
    Beatrice G., Bacau, 10 ani 42 44             10       1               7 10 9       7
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa a Iia 43 15       8   7                                      
    Hana G., Maneciu Ungureni, 4 ani 44 16 2           7 7                                  
    Eliza G., Botosani, 6 ani 45 38     10               2     6       2   3       5 10  
    Victor I., Campina, 10 ani 46 72 7 2 9   8 5               8 3 4 6       10       10
    Miruna M., Constanta, 9 ani 47 38 8                           9 9     9         3  
    Nicoleta Amalia C., Sarbova, clasa a IIIa 48 34               8 8               5 1 8           4  
    Tudor D., Sanmartin, 7 ani 49 0                                                  
    Laura Ioana H., Iasi, 8 ani 50 58 9   5           10     10               9   8     7  
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani 51 71   7 6 4   1     4       10 7         3 6   10 2 1 10  
    Sebastian Nicolae M., Sacueni, 5 ani 52 0                                                  
    Alexandru T., Sacueni, 5 ani 53 7         7                                        
    Elena C., Focsani, 4 ani 54 20           2                           7     8   3  
    Alexandru B., Constanta, 6 ani 55 0                                                  
    Marco C., Constanta, 6 ani 56 16                             5 5           1     5  
    Roberta L., Resita, 6 ani 57 43   5   5   3                 8 6         7       9
    Gratian T., Resita, 6 ani 58 25                             7 2         8       8
    Diana C., Resita, 6 ani 59 7                             6 1                  
    Adam F., Sacueni, 5 ani 60 7     1         6                                  
    Nimrod Istvan B, Sacueni, 6 ani 61 20   4         5                               9 2  
    Dora S., Sacueni, 5 ani 62 3   3                                              
    Crina-Maria M., Cluj-Napoca, 5 ani 63 13           4                       3           4 2  
  26. Cele cinci premii norocoase merg la:

    Random Integer Generator

    Here are your random numbers:

    4 48 8 3 61
    Timestamp: 2013-04-26 21:04:53 UTC

    • Buna….fetita mea , Coca Nicoleta Amalia, a castigat unul din cele 5 premii prin tragere la sort cu numarul de concurs 48. Am dori sa primim carticica : Animale împletite cu tehnica scoubidou – Idei creative 71, pe adresa bunici: [edit]. Va multumim!!!!!!!!!!!!!!!!!

  27. Din juriu, norocos este nr. 25, care castiga premiul de la ed. Casa

    Random Integer Generator

    Here are your random numbers:

    25
    Timestamp: 2013-04-26 21:15:46 UTC

    Si numarul 17, care castiga premiul surpriza

    Random Integer Generator

    Here are your random numbers:

    17
    Timestamp: 2013-04-26 21:18:31 UTC

    • Câstigatorii au la dispozitie trei zile pentru a revendica premiile. Pâna la data de 30 aprilie, ora 1:00 am, câstigatorii trebuie sa adauge la acest articol un mesaj, folosind adresa de mail cu care au participat la concurs/juriu. Mesajul trebuie sa cuprinda:

      • Numarul de concurs/numarul în juriu si numele participantului
      • Premiul câstigat
      • Adresa parintelui care va ridica premiului. Va rog ca adresa postala sa includa si codul postal.
      • Un numar de telefon de contact.

      Datele personale nu vor fi publicate pe site, mesajul va fi editat înainte de a deveni public.

      Cand toate premiile sunt revendicate, comunic datele editurii. Veti primi cel mai probabil un cod de voucher pentru a face comanda pe site, dar inca nu stiu sigur cum se va proceda. Oricum veti fi contactati pe mail.

  28. Numele meu este Uzum Razvan Viorel si am avut nr 4 in concurs. Sunt unul dintre castigatorii prin tragere la sorti a unui premiu de 20 ron. Mama mea este cea care va ridica premiul. Adresa este: [edit] . Sunt tare fericit! Multumim mult!

  29. Organizatorilor,
    Nu se intelege foarte bine cine sunt castigatorii, nici cati sunt.
    Intr-un comentariu observ 5 numere, apoi inca 2 prin tragere la sorti!?
    Iar mai jos doua nume, a caror punctaj este in rosu. Din nou, repet, nu se intelege foarte bine cine sunt castigatorii si cati sunt ei, de fapt.

    Un comentariu concludent cu toate numele castigatoare ar fi mai mult decat binevenit!
    va multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente