Concursul de creatie pentru copii Steluta calatoare

Sezonul sărbătorilor bate la uşă, şi fiecare dintre noi se gândeşte nu numai la cât de darnic va fi moşul anul acesta, ci mai ales cum îl va întâmpina, cu ce decoraţiuni ale bradului îl va impresiona. Noi avem încă în cutie ornamentele pe care piticii le-au realizat în anii trecuţi, şi de fiecare dată le scoatem şi le prindem de rămurele cu nostalgie. Anul acesta vom confecţiona unele noi, şi le vom adăuga la colecţie. Sunt nepreţuite. Cum un concurs cu ornamente de brad era prea simplu, m-am gândit să punem un pic la încercare creativitatea pentru a realiza cea mai importantă decoraţiune: vârful. De cele mai multe ori este o steluţă ori un înger, dar ştiu că imaginaţia copiilor nu are limite, şi ne pot surprinde cu cele mai năstruşnice idei. Juriul va premia cea mai frumoasă creaţie, dar şi cea mai interesantă idee de confecţionare.

Concursul din această iarnă se adresează preşcolarilor şi şcolarilor mici, care, cu atenţie şi îndemânare, vor realiza o decoraţiune pentru vârful pomului de iarnă. Concursul se va desfăşura în luna decembrie 2012.

Programul concursului:

 • 1 decembrie 2012: se afişează pe această pagină creaţiile participante şi poate începe votul pe pagina dedicată fiecăreia. Creaţiile care intră în concurs după această dată nu vor beneficia de perioadă de graţie pentru strângerea voturilor.
 • 15 decembrie 2012, ora 24:00: se încheie votul publicului.
 • 22 decembrie 2012: anunţarea câştigătorilor.

Creaţiile pot fi înscrise în concurs până la data de 13 decembrie 2012, ora 24:00, inclusiv.

Poate participa la acest concurs orice copil, la grădiniţă sau la şcoală, cu vârsta între 4 şi 12 ani, cu o singură creaţie individuală. În cazul grupurilor care participă sub coordonarea unui cadru didactic, numărul maxim de copii care pot fi înscrişi este de 3, fiecare participând cu o creaţie proprie. Nu se acceptă creaţii cu mai mulţi autori. Premiile vor fi expediate numai la adrese de pe teritoriul României, iar participanţii din străinătate sunt rugaţi să aibă în vedere acest aspect.

Condiţiile de realizare:

– tema creaţiei: ornament pentru vârful bradului.
– dimensiune: creaţia nu va fi mai mare de 30x30x30cm. Va fi fotografiată, şi vor fi trimise cel mult trei fotografii care să pună în evidenţă realizarea, sau, opţional, un filmuleţ (folosiţi www.transfer.ro pentru a trimite fişierul, şi menţionaţi linkul de transfer în mailul de înscriere, mail care conţine obligatoriu şi o poză). Nu vor fi acceptate în concurs imagini neclare, mişcate, întunecate, care să nu ofere o imagine corectă a ansamblului. De asemenea, dimensiunea minimă a imaginii este 800×600 pixeli. 
– materialele: nu vor fi folosite materiale finisate din comerţ, cu aceeaşi destinaţie. Nu folosiţi un vârf de brad, pe care să-l modificaţi mai mult sau mai puţin. Toate elementele trebuie confecţionate manual. Puteţi folosi hârtie, plastic, creioane, acuarele, orice material ce poate fi prelucrat pentru a obţine o creaţie originală. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu accepta în concurs o creatie, mai ales în cazul în care nu respectă regulile de confecţionare. Dacă aveţi nelămuriri asupra unui element, cel mai bine întrebaţi, folosind formularul de contact de la finalul acestei pagini.

Ţin să menţionez că este un concurs pentru copii, iar câştigul fiecăruia dintre participanţi va consta în deprinderile dobândite pe parcursul realizării temei, şi nu din observarea la lucru a părinţilor, educatorilor sau învăţătorilor.

Pentru înscrierea în concurs trimiteţi un mail la admin@talentedenazdravani.eu care să conţină numele complet, vârsta copilului, localitatea de domiciliu, imaginea sau imaginile creaţiei, precum şi o scurtă descriere a acesteia şi a modului de realizare (sau un link, dacă a fost prezentată pe blogul personal). Mailul este obligatoriu, chiar daca folosiţi pentru transfer alte modalităţi.

Premiile acestui concurs sunt oferite de Editura Humanitas şi constau în cărţi din colecţiile pentru copii ale editurii:

Cartea de CraciunDarul lui Mos CraciunGeorge si Big Bangul
Habarnam in Orasul SoareluiUn cadou de la papusa singuratica

Premiul "Cel mai frumos ornament":

 • cuprinde: Cartea de Craciun – Selma Lagerlof, Darul lui Mos Craciun – T.O.Bobe.
 • se acordă participantului a cărui creaţie acumulează cel mai mare punctaj în urma centralizării votului juriului la categoria "cea mai frumoasă creaţie".

Premiul "Cea mai interesanta idee de confectionare" 

 • cuprinde: Cartea de Craciun – Selma Lagerlof, Habarnam in Orasul Soarelui – Nikolai Nosov.
 • se acordă participantului a cărui creaţie acumulează cel mai mare punctaj în urma centralizării votului juriului la categoria "cea mai interesantă idee de confecţionare". Se va ţine cont de origininalitatea ideii şi materialele folosite.

Premiul de popularitate:

 • cuprinde: George si Big Bangul, Stephen Hawking, Lucy Hawking
 • se acordă participantului care acumulează în perioada 1- 15 decembrie 2012 cele mai multe puncte pe pagina dedicată creaţiei sale din timpul concursului.
 • nu pot participa la această categorie câştigătorii premiilor de popularitate din ediţiile precedente ale concursurilor "Talente de Năzdrăvani".

Cinci premii oferite prin tragere la sorţi.

 • cuprinde: Un cadou de la papusa singuratică, Dare Wrigh.
 • se acordă participanţilor la concurs, extraşi la tombolă, cinci la număr, alţii decât cei care au obţinut deja un premiu.

Premiile beneficiază de livrare gratuită.

În cazul în care câştigătorul unui premiu nu va putea fi contactat în termen de trei zile de la anunţarea rezultatului, premiul va fi atribuit următorului clasat. În caz de egalitate la puncte între concurenţi, se va hotărî prin tragere la sorţi ordinea acestora.

Votul publicului va fi cel care va hotărî către cine va pleca premiul de popularitate
Va fi declarată câştigătoare creaţia care va strânge, pe pagina dedicată, cele mai multe comentarii. Pentru a fi validat ca punct, un comentariu trebuie să îndeplinească simultan următoarele două condiţii:

 1. Foloseşte un IP unic pentru a adăuga un comentariu (se poate vota o singură dată de pe un calculator sau dintr-o reţea care foloseşte acelaşi IP). Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).
 2. StropiComentariul este însoţit de un click  pe contorul de vot (cel cu picături de culoare, de la finalul fiecărui articol.) Dacă IP-ul nu este înregistrat de contor, înainte sau imediat după adăugarea mesajului, comentariul nu este aprobat. Voturile doar pe contor, fără a fi însoţite de comentariu, nu vor fi numărate.

Nu vor fi aprobate pe paginile dedicate fiecărui participant decât mesajele la obiect, şi care îndeplinesc simultan cele două condiţii de mai sus. Pentru orice alte comentarii sau întrebări, vă rog folosiţi această pagină şi formularul de contact de mai jos.

Juriul care va hotărî acordarea celor două premii ( "Cel mai frumos ornament" şi "Cea mai interesantă idee de confecţionare") va fi alcătuit din copiii care au participat la probele săptămânale ale concursurilor "Talente de Năzdrăvani" sau la evenimentele speciale organizate de-a lungul timpului. Un "jurat" va alege pentru fiecare categorie 10 creaţii şi va adăuga pe acest subiect un mesaj între 13-21 decembrie 2012. Lucrările alese vor primi puncte de la 1 la 10, unde 10 este maxim. O lucrare poate fi punctată la ambele categorii. În cazul în care un jurat este şi participant la concurs, nu-şi va putea puncta propria lucrare. Membrii juriului vor fi anunţaţi prin intermediul unui email, iar mesajul va trebui adăugat cu adresa de mail la care au primit instrucţiunile, altfel punctele nu vor fi luate în considerare.

Efortul copiilor de a juriza creaţiile în concurs  va fi răsplătit cu un premiu, acordat prin tragere la sorţi, la care vor participa toţi copiii invitaţi să jurizeze şi care şi-au exprimat votul în această pagină. Premiul constă în: Un cadou de la papusa singuratică, Dare Wrigh.

Mult succes tuturor participanţilor!

Pentru cadrele didactice care doresc să încurajeze participarea copiilor la astfel de exerciţii, am pregătit separat un banner al concursului, în două variante: prima se poarte printa, de aici, iar a doua poate fi afişată pe blogul grupei/clasei, în cazul în care acesta există. Codul este:

<a href="http://talentedenazdravani.eu/promo.htm" target="_blank" title="Talente de Nazdravani"><img src="http://talentedenazdravani.eu/img/promo/concursuri160x160.gif" alt="Talente de Nazdravani" border="0" title="Talente de Nazdravani" /></a>

Concursuri precedente: Primul clopotel, Jocurile Copilăriei, Rilă-Iepurilă, Primul fulg de nea, Toamna la noi acasăVine Iepuraşul!,  Brăduţul meu specialToamna prin ochi de copilLumea mea cea mică.


1. Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


2. Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


3. Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


4. Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


5. Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


6. David N., Oradea, 5 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


7. Alesia S., Oradea, 5 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


8. Stefan T., Oradea, 5 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


9. Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


10. Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


11. Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani

Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


12. Iris C., Timisoara, 4 ani

Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


13. Ioana G., Timisoara, 4 ani

Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


14. Sara N., Timisoara, 4 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


15. Robert L., Nasaud, 8 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


16. Denis L., Nasaud, 5 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


17. Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


18. Gabrie T., Zlatarei, 5 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


19. Denissa S., Iasi, 6 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


20. Eduard S., Iasi, 4 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


21. Anisia T., Resita, 4 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


22. Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


23. Iustina I., Bucuresti 7 ani.
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


24. Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


25. Teodora Maria F., Cluj, 6 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


26. Alexandru T., Pascani, 6 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


27. Denisa Maria H., Iasi, 4 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


28. David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani

Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


29. Gabriel L., Costeiu, 9 ani

Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


30. Maria Cristina B., Zemes, 11 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


31. Maria Rita L., Costeiu, 5 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


32. Dante O., Braila, 4 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


33. Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


34. Patricia S., Satu Mare, 10 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


35. Andrei R., Craiova, clasa a IVa
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


36. Marina Andreea B., Catane, 8 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


37. Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


38. Priscila Ivona M., Bod, 5 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


39. Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


40. Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


41. Iasmina C., Oradea, 6 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


42. Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa
Concursul Steluta calatoareVezi detalii pentru aceasta creatie


43. Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


44. Ruxandra T., Otopeni, 6 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie


45. Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I
Concursul Steluta calatoareVezi detalii pentru aceasta creatie


46. Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii pentru aceasta creatie


47. Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii pentru aceasta creatie


48. Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii pentru aceasta creatie


49. Tudor George D., Sanmartin, 7 ani.
Concursul Steluta calatoareVezi detalii pentru aceasta creatie


50. Gabriel V., Timisoara, 5 ani.
Concursul Steluta calatoareVezi detalii pentru aceasta creatie


51. Andrei Horia H., Iasi, 6 ani
Concursul Steluta calatoareVezi detalii pentru aceasta creatie


Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate, Editura Humanitas and tagged , , , , , , .

62 Comments

 1. Succes tuturor participantilor la acest concurs.
  De aceasta data eu nu particip dar voi vota creatiile care mi-au atras atentia.
  Va fii foarte greu sa ma hotarasc deoarece sunt foarte frumoase.
  Pupici.

 2. Nu pot sa trimit pozele?â; am incercat print-o alta cale unde se pot transmite fisiere mei mari. Va rog sa-mi confirmati primirea. Multumesc!

 3. cum fac sa primesc un numar de concurs? eu am postat pozele si descrierea dar nu apare aici…ma lamuriti? multumesc anticipat!

  • Pozele se trimit pe mail, la adresa mentionata in articol. Dupa ce sunt inscrise, si primesc pagina dedicata, apar si aici in lista, cu numar de concurs. Cel tarziu la noapte vor fi vizibile.

 4. comentariu pt steaua lui Tudor…la pagina lui nu pot scrie…chiar daca arata mai bleaga steluta, a muncit destul de mult la ea…singur…doar cu indicatii verbale…cu toate ca avea febra, caci iar „raceste”…noi azi am aflat de concurs de la „pitici dar voinici” si am cautat resturi de materiale în lada noastra pentru arta…sper sa-i fie apreciat efortul, mai mult decât rezultatul…desi sa o citez tot pe mamica de la „pitici dar voinici”: arta înseamna viziune 🙂

 5. Bravo Tudor! sa pui steluta in brad, cand il impodobesti. (aici trebuie comentat? caci acolo la fotografia stelutei lui Tudor apare mesaj Nu sunt permise comentarii)

 6. Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – 1 –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – 9 –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – 10 –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – 7
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – – 9
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – 8
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – – 6
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – – 10
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – 2 –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – 3 –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – 6 –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – 5 –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – 7 –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – 2
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – 4
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – – 5
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – 4 –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – 1
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – 8 – 3
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – –

  Felicitari tuturor copiilor care au lucrat la aceste lucrari frumoase!

 7. Am primit un mesaj pentru a juriza crea?iile din acest concurs. Notele sunt acordate de Carola Yanay,n vârst? de 11 ani.
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – 3 – 4 –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – 6 – 3 –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – 5 – 2 –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – – – Acordati notele de la 1 la 10
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – – – 10 reprezinta punctajul maxim
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – – – 1 reprezinta puncajul cel mai mic
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – – – Nu acordati aceeasi nota de doua ori!!
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – 9 – 9 –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – 8 – 8 –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – 7 – 5 –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – 4 – 1 –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – 10 – 10 –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – 1 – 6 –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – 2 – 7 –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – – –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – – –
  Verificare:
  Totalul trebuie sa fie
  55 >> 55 55

 8. SIMINA S. membru juriu
  Felicitari tuturor participantilor! Notele mele sunt:

  Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – – 3 –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – 3 – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – 1 –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – 9 – 8 –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – – –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – 4 – 7 –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – 5 –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – 5 – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – – –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – – –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – 7 – 2 –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – 6 – 9 –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – 8 – 10 –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – 10 – 6 –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – 1 – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – 2 – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – – 4 –
  Verificare:
  Totalul trebuie sa fie
  55 >> 55 55

 9. Pentru Popescu Dalia Andreea – 6 ani( membru juriu) : note descrescatoare de la 10 la 1 astfel- creatia 5,43,9,3,7,17,10,12,14,33.
  Pentru Popescu Maria Alexandra – 9 ani (membru juriu) : note descrescatoare de la 10 la 1 astfel – creatia 9,18,5,10,22,43,12,30,33,24
  Toate creatiile sunt minunate si felicitam toti participantii la concurs. Bravo!!

  • Am doua probleme cu mesajul:
   Prima, as fi preferat sa urmati instructiunile, si sa folositi tabelul.
   Apoi seriile pe care le-ati adaugat nu au mentionata categoria la care sunt acordate.

   Va rog sa reveniti cu completarile.

 10. Puncte acordate
  Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – 1 – –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – 2 – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – – 7 –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – – 3 –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – 8 – 8 –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – 5 – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – 3 – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – 4 – 2 –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – 1 –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – – 10 –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – 7 – 4 –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – 10 – 5 –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – 9 – 9 –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – 6 – 6 –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – – –
  Verificare:
  Totalul trebuie sa fie
  55 >> 55 55

 11. membru juriu mihai

  cea mai frumoasa creatie
  1. Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani 10
  15. Robert L., Nasaud, 8 ani 9
  23. Iustina I., Bucuresti 7 ani. 8
  26. Alexandru T., Pascani, 6 ani 7
  30. Maria Cristina B., Zemes, 11 ani 6
  39. Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani 5
  44. Ruxandra T., Otopeni, 6 ani 4
  51. Andrei Horia H., Iasi, 6 ani 3
  19. Denissa S., Iasi, 6 ani 2
  13. Ioana G., Timisoara, 4 ani 1

  cea mai interesata ideea
  23. Iustina I., Bucuresti 7 ani. 10
  34. Patricia S., Satu Mare, 10 ani 9
  39. Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani 8
  19. Denissa S., Iasi, 6 ani 7
  15. Robert L., Nasaud, 8 ani 6
  13. Ioana G., Timisoara, 4 ani 5
  11. Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani 4
  1. Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani 3
  5. Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani 2
  16. Denis L., Nasaud, 5 ani 1

 12. Roxana Maria V., membru in juriu.

  Puncte acordate
  Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – 7 – 9 –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – 9 – 7 –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – 8 – 8 –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – – –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – 2 –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – – 5 –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – 1 – 4 –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – 4 – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – 5 – 1 –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – 2 – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – 6 – 6 –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – 10 – 10 –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – 3 – 3 –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – – –

 13. Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – – –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – 8 – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – 7 – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – 9 – 10 –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – 10 – 9 –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – 6 – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – – 8 –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – 5 – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – – 7 –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – 2 – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – 1 – –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – 3 – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – – –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – 4 – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – – 5 –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – 4 –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – 3 –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – 2 –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – 6 –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – – 1 –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – – –

 14. Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – – –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – 10 – 10 –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – 9 – 9 –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – 5 – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – 8 – 8 –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – 4 – 4 –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – 7 – 7 –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – 3 – 3 –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – 2 – 2 –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – – –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – 1 – 1 –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – – –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – 6 – 6 –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – 5 – 5 –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – – –

 15. Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – – –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – 7 – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – 6 – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – 9 – 9 –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – 10 – 10 –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – 5 – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – – 8 –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – 4 – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – – 7 –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – 3 – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – 2 – –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – 8 – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – – –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – 1 – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – – 2 –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – 5 –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – 4 –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – 3 –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – 6 –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – 1 –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – – –

 16. 21. Telegescu Anisia, membru al juriului

  Puncte acordate
  Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – – 9 –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – 9 – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – 8 – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – 7 –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – – 8 –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – 7 – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – – –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – 2 –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – 10 – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – 2 – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – – 10 –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – 6 –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – 1 – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – – 5 –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – 3 – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – 4 –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – 1 –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – 4 – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – 5 – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – 6 – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – 3 –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – – –
  Verificare:
  Totalul trebuie sa fie
  55 >> 55 55

 17. Ioana H-membru in juriu
  Puncte acordate
  Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – – –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – – 4 –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – – 3 –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – – –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – 10 – 7 –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – 1 – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – 9 – 8 –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – 2 – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – 3 – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – – –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – 4 – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – 5 – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – 1 –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – 6 – 6 –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – 8 – 5 –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – – 10 –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – 2 –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – 7 – 9 –
  Verificare:
  Totalul trebuie sa fie
  55 >> 55 55

 18. Am reusit sa centralizez punctele acordate de public.

  Castigatoarea este nr. 27, Denisa, cu 55p.

  Nume Nr. Concurs TOTAL PUNCTE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani 1 2
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj 2 1
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani 3 5
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani 4 17
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani 5 9
  David N., Oradea, 5 ani 6 1
  Alesia S., Oradea, 5 ani 7 26
  Stefan T., Oradea, 5 ani 8 4
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani 9 6
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani 10 2
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani 11 3
  Iris C., Timisoara, 4 ani 12 0
  Ioana G., Timisoara, 4 ani 13 0
  Sara N., Timisoara, 4 ani 14 0
  Rober L., Nasaud, 8 ani 15 3
  Denis L., Nasaud, 5 ani 16 2
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani 17 7
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani 18 35
  Denissa S., Iasi, 6 ani 19 35
  Eduard S., Iasi, 4 ani 20 30
  Anisia T., Resita, 4 ani 21 0
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani 22 5
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. 23 4
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani 24 6
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani 25 1
  Alexandru T., Pascani, 6 ani 26 34
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani 27 55
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani 28 12
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani 29 10
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani 30 2
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani 31 5
  Dante O., Braila, 4 ani 32 4
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani 33 1
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani 34 9
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa 35 7
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani 36 1
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani 37 2
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani 38 12
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani 39 2
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani 40 0
  Iasmina C., Oradea, 6 ani 41 0
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa 42
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani 43 4
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani 44 12
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I 45 5
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani 46 9
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani 47 1
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani 48 1
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani 49 23
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani 50 1
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani 51 2
 19. Va multumim din tot sufletul pentru voturi. Multumim organizatoarei pentru acest concurs si Editurei Humanitas. Sarbatori fericite.

  • Denisa, o sa te rog doar sa fii atenta la finalul concursului, cand afisez separat toate rezultatele, sa revendici premiul.

 20. Bianca O. membru juriu
  Felicitari tuturor participantilor!Mult succes! Notele mele sunt:

  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 -1 -3
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 -3 -8
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 -2 – 2
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 -4 -1
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – 9-4-
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 -5 -5
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 -10 – 10
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 -7 -9
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – 6-6
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 -8 -7
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – –

 21. Darius O. membru juriu
  Mult succes! Notele mele sunt:

  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 -1 -3
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 -3 -8
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 -2 – 2
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 -4 -1
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – 9-4-
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 -10 -10
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 -5 -5
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 -7 -9
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – 6-6
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 -8 -7
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – –

 22. Gabriel- Sebastian S., membru in juriu
  Puncte acordate
  Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – – 8 –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – 9 – 7 –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – – 2 –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – 10 – 3 –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – – 5 –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – – –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – 8 – 1 –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – 5 – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – – 9 –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – 4 – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – 6 – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – 2 – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – – –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – 6 –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – 4 –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – – 10 –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – 1 – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – 7 – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – 3 – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – – –

 23. Laura membru al juriului

  Puncte acordate
  Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – 2 –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – 8
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – 8 –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – 2
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – 3 –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – – 9
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – 10 – 10
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – 6
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – – 5
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – 1 – 7
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – 7 – 1
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – 3
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – 9 –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – 5 –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – 6 –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – 4 –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – – 4
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – –
  Verificare:
  Totalul trebuie sa fie
  55 >> 55 55

  Denisa – membru in juriu

  Puncte acordate
  Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – 2 –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – 8
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – 8 –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – 2
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – 3 –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – – 9
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – 10 – 10
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – 6
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – – 5
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – 1 – 7
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – 7 – 1
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – 3
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – 9 –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – 5 –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – 6 –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – 4 –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – – 4
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – –
  Verificare:
  Totalul trebuie sa fie
  55 >> 55 55

 24. Alexia A. – membru juriu
  Notele mele sunt: Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – – 5 –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – 8 – 7 –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – 1 – 3 –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – 7 – 4 –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – 4 – 6 –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – – 8 –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – 3 – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – 6 – 10 –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – 10 – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – – –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – 9 – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – – 2 –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – 2 – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – – 9 –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – 5 – 1 –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – – –
  Verificare:
  Totalul trebuie sa fie
  55 >> 55 55

 25. Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – 6 – –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – 1 –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – 7 – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – – 10 –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – 5 – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – 2 –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – – –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – 8 – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – – 9 –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – 4 – –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – 3 –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – 4 –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – 3 – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – – –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – 2 – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – 1 – 8 –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – 7 –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – 9 – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – 10 – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – 5 –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – 6 –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – – –

 26. Buna Dimineata

  Iasmina Chereji, Oradea, 6 ani – membra a juriului
  Punctajul acordat este urmatorul:

  Puncte acordate
  Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – 8 – 6 –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – 9 – 5 –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – 5 – 3 –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – 2 – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – – 4 –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – 7 – –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – – 10 –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – 4 – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – 1 – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – – 9 –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – 8 –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – 3 – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – – 7 –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – 1 –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – 6 – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – 10 – 2 –
  Verificare:
  Totalul trebuie sa fie
  55 >> 55 55

 27. Coman Sara Fabiana Andreia-membru juriu
  Felicitari tuturor participantilor…a fost destul de greu sa alegem…

  Puncte acordate
  Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – – –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – 8 – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – – 5 – Acordati notele de la 1 la 10
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – – – 10 reprezinta punctajul maxim
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – – 6 – 1 reprezinta puncajul cel mai mic
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – – – Nu acordati aceeasi nota de doua ori!!
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – 7 – 7 –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – 6 – 4 –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – 10 – 3 –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – 1 – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – – 10 –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – 2 – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – 2 –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – 5 – 1 –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – – 9 –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – 9 – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – 3 – 8 –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – 4 – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – – –
  Verificare:
  Totalul trebuie sa fie
  55 >> 55 55

  • Da, vor mai fi.
   Daca va uitati pe programul concursului, castigatorii se anunta pe 22. Denisa a castigat la categoria votul publicului, unde rezultatele s-au afisat pe 15, dupa inchiderea „urnelor”.
   Pentru categoria cea mai frumoasa si cea mai interesanta, juriul inca delibereaza, si puteti vedea deciziile pe masura ce sunt postate in aceasta pagina.
   Mai sunt 5 premii trase la sorti, care merg la concurenti, si care nu pot fi cei trei castigatori ai premiilor mentionate mai sus.

   De asemenea, si juriul este recompensat cu un premiu de la Editura Humanitas, si trei premii surpriza intermediate de mine.

 28. Ruxi-membru juriu
  Puncte acordate
  Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – 2 – –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – – 2 –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – 8 – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – – 10 –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – 3 – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – – 9 –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – 1 – –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – 8 –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – 7 –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – 10 – –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – – 6 –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – 5 –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – 9 – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – – –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – 4 –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – 7 – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – 6 – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – 5 – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – – 3 –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – 1 –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – 4 – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – – –
  Verificare:
  Totalul trebuie sa fie
  55 >> 55 55
  Felicitari participantilor! Foarte frumoase creatiile!
  Sarbatatori fericite tuturor!

 29. Felicitari tuturor! Fiecare lucrare este interesanta sau/si frumoasa in felul ei, dar nu putem alege decat 10.

  Nr. 22. Maia – membru in juriu
  Puncte acordate
  Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – – 1 –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – 1 – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – 2 – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – – 3 –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – 6 – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – – 8 –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – – –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – 7 – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – 3 – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – – 9 –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – – –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – 9 – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – 4 – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – – 2 –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – – –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – 6 –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – 7 –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – 5 –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – 8 – 4 –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – 5 – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – 10 – 10 –
  Verificare:
  Totalul trebuie sa fie
  55 >> 55 55

  Nr. 23 Horia – membru in juriu
  Puncte acordate
  Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – – –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – 2 – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – – –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – 1 – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – – 3 –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – 9 – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – 10 –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – 3 – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – 4 – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – – –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – 10 – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – 6 – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – 4 –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – – 9 –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – 5 – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – – –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – 1 –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – 2 –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – 8 –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – 8 – 7 –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – 7 – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – – 5 –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – 6 –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – – –
  Verificare:
  Totalul trebuie sa fie
  55 >> 55 55

 30. Iustina membru al juriului acorda urmatorul punctaj participantilor:
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani, Nr. 1 – 8 – 10
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj, Nr. 2 – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani, Nr. 3 – –
  Alexandru Constantin U.,Patarlagele,4 ani,Nr. 4 – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani, Nr. 9 – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani, Nr. 10 – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani, Nr. 11 – 10 – –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – –
  Sara Fabiana Andreia C.,Moisei,5 an,Nr. 17 – 2 – 2
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – 4 – 4
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – 9 – 9
  Maria Patricia S., Bucuresti,4 ani, Nr. 22 – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – –
  David P., Bistrita-Bargaului,6 ani,Nr. 28 – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani, Nr. 30 – –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani, Nr. 33 – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani, Nr. 36 – –
  Elena Bianca O.,Ramnicu-Valcea, 11 ani,Nr. 37 – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani, Nr. 39 – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani, Nr. 40 – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani, Nr. 41 – 7 – 8
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa, Nr. 42 – – – 7
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani, Nr. 43 – 6 – 6
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – –
  Maria Cristina U., Bucuresti,clasa I, Nr. 45 – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani, Nr. 46 – 3 – 3
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani, Nr. 47 – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani, Nr. 48 – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani, Nr. 49 – 5 – 5
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – 1 – 1
  Felicitari tutoror copiilor!

 31. maria cristina ursu-juriu

  Puncte acordate
  Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – 8 – 6
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – 2 – 4
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – 4 – 5
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – 2
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – 10 – 9
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – 1 – 1
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – 5 – 7
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – 3 – 3
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – 7 –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – 9 – 10
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – 6 – 8
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – –
  Verificare:
  Totalul trebuie sa fie
  55 >> 55 55

 32. Flavia Tarta-membru in juriu

  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – 5 – –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – – 4 –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – 9 – 9 –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – 8 – 8 –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – – –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – 10 –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – 3 – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – 7 – 2 –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – – 3 –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – 4 – –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – 2 – 5 –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – – –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – – –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – 10 – 6 –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – – –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – – –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – – –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – 1 – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – 6 – 7 –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – – 1 –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – – –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – – –

 33. Nume Numar concurs CEA MAI INTERESANTA CREATIE CEA MAI FRUMOASA CREATIE
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani , Nr. 1 – – –
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj , Nr. 2 – – –
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 3 – – –
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani , Nr. 4 – – –
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani , Nr. 5 – – –
  David N., Oradea, 5 ani , Nr. 6 – – –
  Alesia S., Oradea, 5 ani , Nr. 7 – – –
  Stefan T., Oradea, 5 ani , Nr. 8 – – –
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 9 – – –
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani , Nr. 10 – – –
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani , Nr. 11 – – –
  Iris C., Timisoara, 4 ani , Nr. 12 – – –
  Ioana G., Timisoara, 4 ani , Nr. 13 – – –
  Sara N., Timisoara, 4 ani , Nr. 14 – – –
  Rober L., Nasaud, 8 ani , Nr. 15 – – –
  Denis L., Nasaud, 5 ani , Nr. 16 – – –
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 17 – – –
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani , Nr. 18 – – –
  Denissa S., Iasi, 6 ani , Nr. 19 – – –
  Eduard S., Iasi, 4 ani , Nr. 20 – – –
  Anisia T., Resita, 4 ani , Nr. 21 – – –
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani , Nr. 22 – – –
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. , Nr. 23 – 10 – 10 –
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani , Nr. 24 – – –
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani , Nr. 25 – – –
  Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. 26 – – –
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 27 – – –
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani , Nr. 28 – – –
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani , Nr. 29 – – –
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani , Nr. 30 – – –
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 31 – – –
  Dante O., Braila, 4 ani , Nr. 32 – 2 – 1 –
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani , Nr. 33 – – –
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani , Nr. 34 – 3 – 5 –
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa , Nr. 35 – – –
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani , Nr. 36 – 4 – 4 –
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani , Nr. 37 – – –
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani , Nr. 38 – – –
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani , Nr. 39 – – –
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani , Nr. 40 – 1 – 3 –
  Iasmina C., Oradea, 6 ani , Nr. 41 – 5 – 2 –
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa , Nr. 42 – – –
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani , Nr. 43 – 6 – 9 –
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 44 – – –
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I , Nr. 45 – – –
  Lavinia J., Ceptura de Jos, 5 ani , Nr. 46 – – –
  Alexandra Madalina B., Sendreni, 7 ani , Nr. 47 – – –
  Madalin Ionut U., Sendreni, 7 ani , Nr. 48 – 7 – 6 –
  Tudor George D., Sanmartin, 7 ani , Nr. 49 – 8 – 8 –
  Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 50 – – –
  Andrei Horia H., Iasi, 6 ani , Nr. 51 – 9 – 7 –

 34. Pentru ca sunteti curiosi, am inceput dimineata prin a aduna punctele acordate de juriu.

  Deocamdata stim castigatorii la cele doua categorii. Imediat fac listele si incep extragerea pentru celelalte premii.

  CATEGORIA CEA MAI INTERESANTA CREATIE                                                        
  Nume Numar concurs TOTAL 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
  Razvan Viorel U., Satu Mare, 9 ani 1 49   3   1 3 7           1 1   2 2   6     2     8 8 5  
  Mihai B., Amarastii de Jos, Dolj 2 9   6 3                                                
  Paula Maia M., Becicherecu-Mic, 6 ani 3 35       2     8   7         9     8         1          
  Alexandru Constantin U., Patarlagele, 4 ani 4 16 1                                 7     8            
  Kaliana Diana B., Cugir, 7 ani 5 49   5     2 9 7   6 9             1     8     2        
  David N., Oradea, 5 ani 6 36             9 10                     8             9  
  Alesia S., Oradea, 5 ani 7 41 9             9 9                 5 9                
  Stefan T., Oradea, 5 ani 8 51 10   9       10   10               7   5                
  Gabriel C., Becicherecu-Mic, 6 ani 9 33             6   5 8       10     4                    
  Adela-Nicoleta P., Ploiesti, 7 ani 10 5                                         3 2          
  Iuliana B., Muncelu de Sus, 11 ani 11 70   9   8 4 8   8       3 3             7       10 2 8  
  Iris C., Timisoara, 4 ani 12 41   8   5     5 4 4                 8       6 1        
  Ioana G., Timisoara, 4 ani 13 54   7   3 5     7   7         8 8 3     6              
  Sara N., Timisoara, 4 ani 14 12   4         2 3 3                                    
  Rober L., Nasaud, 8 ani 15 76   10 4 4 6   1 2 2   10 2 2   3 3 6 4 2 10 1       4    
  Denis L., Nasaud, 5 ani 16 9         1                 8                          
  Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani 17 9                                           7   2      
  Gabrie T., Zlatarei, 5 ani 18 16                                           3 9 4      
  Denissa S., Iasi, 6 ani 19 15         7             4 4                            
  Eduard S., Iasi, 4 ani 20 27     5             10 1     5                 3     3  
  Anisia T., Resita, 4 ani 21 9                                               9      
  Maria Patricia S., Bucuresti, 4 ani 22 31             3   8 2             10 3   1     4        
  Iustina I., Bucuresti 7 ani. 23 64   1     10           9               7   10       10 7 10
  Antonia Teodora T., Iasi, 8 ani 24 45 2     7   1         2     4 10 10           9          
  Teodora Maria F., Cluj, 6 ani 25 39       10                   6     9         4 10        
  Alexandru T., Pascani, 6 ani 26 25 3         4                           2 9   6   1    
  Denisa Maria H., Iasi, 4 ani 27 5                     3             2                  
  David P., Bistrita-Bargaului, 6 ani 28 12               1 1                     5         5    
  Gabriel L., Costeiu, 9 ani 29 20 6 2         4     1       2                 5        
  Maria Cristina B., Zemes, 11 ani 30 29 5     9   5                 1 1   1             3 4  
  Maria Rita L., Costeiu, 5 ani 31 10     7             3                                  
  Dante O., Braila, 4 ani 32 22                       9 9                         2 2
  Miruna Gabriela S., Pitesti, 5 ani 33 27 7     6                     7 7                      
  Patricia S., Satu Mare, 10 ani 34 12         9                                           3
  Andrei R., Craiova, clasa a IVa 35 2           2                                          
  Marina Andreea B., Catane, 8 ani 36 29                             9 9         7           4
  Elena Bianca O., Ramnicu-Valcea, 11 ani 37 52     6                   10   5 5     4 9 6       7    
  Priscila Ivona M., Bod, 5 ani 38 32                     4 5 5   6 6     1   5            
  Darius O., Ramnicu Valcea, 8 ani 39 68     8   8 6         5 10           9   3         9 10  
  Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani 40 5 4                                                   1
  Iasmina C., Oradea, 6 ani 41 18               6                               7     5
  Laura Ioana H., Iasi, clasa a IIa 42 37                   4 6     1       10       8 8        
  Riccardo T., Becicherecu-Mic, 6 ani 43 21                                 2           7 6     6
  Ruxandra T., Otopeni, 6 ani 44 54 8         10   5   5 8     7 4 4     3                
  Maria Cristina U., Bucuresti, clasa I 45 50     10
  • Am verificat seria, nr. 16 este deja castigator al unui premiu….
   Am facut o noua extragere pentru un premiu surpriza.

   Random Integer Generator

   Here are your random numbers:

   19
   Timestamp: 2012-12-22 07:59:31 UTC

 35. Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


  Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.  decathlon.ro editura-arthur.ro%20
  CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente
  Preluarea imaginilor și textelor prezentate, fără acordul scris al autorului, este interzisa. Protected with PIXSY
  Talente de Năzdrăvani - Marcă înregistrată OSIM, © 2009 - 2024