Despre „Talente”

Dacă ai ajuns aici, probabil te întrebi cine sunt și ce vreau. Sunt Cristina, locuiesc în București, și consider că, dacă în jurul tău nu-ți place ceva, trebuie să încerci să schimbi. Cu timpul, dacă oferi un model, este foarte posibil ca alții să ți se alăture, și într-adevăr lucrurile să înceapă să meargă în altă direcție.

Am decis să fiu eu așa cum îmi doresc să văd lumea în jur. Sunt punctuală, serioasă, și nu fac lucrurile pe jumătate. Mai bine nu mă apuc dacă nu știu că termin. Îmi place să-mi văd de drumul meu, iar compromisurile să aibă o justificare.

Sunt profesor de istorie și din 2017 profesor pentru învățământul primar. Îmi place să lucrez cu copiii și să fiu atentă la tot ceea ce înseamnă lumea lor astăzi, în secolul XXI, de la jucării, cărți, activități, la pasiuni, ambiții și comportamente. Îi observ cu fiecare ocazie, atât la activitățile mele extrașcolare, ateliere, dar și acasă, unde, pe lângă cele de mai sus, sunt și mamă a doi copii.

Portalul „Talente de Năzdrăvani” a prins viață în 2009, când copiii mei erau mici. Au crescut și ei odată cu site-ul, l-au inspirat, iar acum adolescența este savurată din plin de toată familia. Au crescut frumos, lucru ce mi-a întărit convingerea că depinde în primul rând de noi să pășească cu dreptul în viață, abia apoi intervine școala.

Scriu în principal despre activități practice realizabile cu copiii acasă, de către părinți, sau încerc să ușurez, prin proiectele propuse, munca profesorilor la școală și grădiniță. Apoi despre cărți, jucării. Și nu în cele din urmă, scriu despre ceea ce trăiesc eu în această lume a lor: despre profesori, despre școală, despre valori, despre cum trăim (mai) sănătos, despre alegeri, despre un viitor optimist, dacă creștem o generație frumoasă. Articolele mele sunt creații proprii, originale, marea lor majoritate despre ceea ce am cumpărat/testat. Am scris și la cerere (categoria „Publicitate”), însă niciodată despre produse pe care nu le-am testat. Nu mint publicul și prefer să ofer feedback privat, dacă produsul nu este ok pentru a fi prezentat, decât să public ceva în ce nu cred.

Îmi place să scriu și îmi place să fiu blogger. Sunt deschisă propunerilor de colaborare, cât timp găsim o cale și un scop comun.

C r i s t i n a   H o r n o i u 
admin@talentedenazdravani.ro
0722-955-103

PS. Pe blog am scris și cu pseudonimul „Ani”. Este numele uneia dintre cele două mascote ale site-ului, care m-au însoțit în toți acești ani pe un drum nu întotdeauna ușor.

logo_talentedenazdravani

11 Comments

  1. Pingback: Cu si despre Talente de Nazdravani – interviul lunii! | Pitici, dar Voinici

    • Un singur mail sau doua? M am străduit sa repar, și nu știu dacă am reușit. Pe probele mele sunt doua 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente