Concursul de creatie pentru copii Ghiozdanelul creativ



Concurs Ghiozdanelul creativ

A sunat de ceva vreme primul clopoţel, am terminat de povestit aventurile de peste vară şi începem încet-încet să ne simţim ca la şcoală. Săptămâna aceasta vor urma testele de evaluare a cunoştinţelor care au prins rădăcini în timpul vacanţei… apoi vom începe să adăugăm în ghiozdănel noutăţi la fiecare dintre materii.

Dacă aţi terminat de cumpărat manulalele şi caietele necesare, e timpul să înveseliţi un pic atmosfera din ghiozdan şi să participaţi la concurs.

Concursul din această toamnă se adresează preşcolarilor şi şcolarilor mici, care, cu atenţie şi îndemânare, vor decora o copertă din hârtie. Concursul se va desfăşura în luna octombrie 2013.

Programul concursului:

  • 5 octombrie 2013 : se afişează pe această pagină creaţiile participante şi poate începe votul pe pagina dedicată fiecăreia. Creaţiile care intră în concurs după această dată nu vor beneficia de perioadă de graţie pentru strângerea voturilor.
  • 19 octombrie, ora 24:00: se încheie votul publicului.
  • 26 octombrie 2013: anunţarea câştigătorilor.

Creaţiile pot fi înscrise în concurs până la data de 17 octombrie 2013, inclusiv.

Condiţiile de realizare:

– tema creaţiei: realizarea unei coperte din hârtie pentru carte sau caiet, cu etichetă.
– dimensiune: creaţia nu va fi mai mare de A4 (un manual normal). Va fi fotografiată sau scanată, şi vor fi trimise cel mult trei imagini care să pună în evidenţă realizarea, sau, opţional, un filmuleţ, dacă este cazul (folosiţi www.transfer.ro pentru a trimite fişierul, şi menţionaţi linkul de transfer în mailul de înscriere, mail care conţine obligatoriu şi o poză). Nu vor fi acceptate în concurs imagini neclare, mişcate, întunecate, care să nu ofere o imagine corectă a ansamblului. De asemenea,dimensiunea minimă a imaginii este 800×600 pixeli. 
– materialele: coperta va fi realizată din coală albă sau maro, nu vor fi folosite coli de impachetat cu model imprimat. Dacă nu te descurci sau nu ştii să confecţionezi una, foloseşte acest articol pentru îndrumare. Puteţi folosi pentru decor şabloane din plastic cu forme geometrice, modele spiralate, ştampile, elemente de hârtie decupate cu perforatoarele decorative, stencil, instrumente geometrice, orice obiecte mici, care vor rezita aventurii din ghiozdan pe parcursul anului. Coperta va avea obligatoriu si etichetă (poate fi din comert). Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu accepta în concurs creaţiile ce nu respectă regulile de confecţionare. Dacă aveţi nelămuriri asupra unui element, cel mai bine întrebaţi dacă este acceptat, folosind formularul de contact de la finalul acestui articol.

Poate participa la acest concurs orice copil, la grădiniţă sau la şcoală, cu vârsta între 4 şi 13 ani, cu o singură creaţie individuală. În cazul grupurilor care participă sub coordonarea unui cadru didactic, numărul maxim de copii care pot fi înscrişi este de 3, fiecare participând cu o creaţie proprie. Nu se acceptă lucrări colective, şi este necesar să aveţi acordul părinţilor pentru participarea la concurs. Premiile vor fi expediate numai la adrese de pe teritoriul României, iar participanţii din străinătate sunt rugaţi să aibă în vedere acest aspect.

Tin să menţionez că este un concurs pentru copii, iar câştigul fiecăruia dintre participanţi va consta în deprinderile dobândite pe parcursul realizării temei, şi nu din observarea la lucru a părinţilor, educatorilor sau învăţătorilor.

Pentru înscrierea în concurs trimiteţi un mail la admin@talentedenazdravani.eu care să conţină numele complet, vârsta copilului, localitatea de domiciliu, imaginea sau imaginile creaţiei, precum şi o scurtă descriere a acesteia şi a modului de realizare (sau un link, dacă a fost prezentată pe blogul personal). Mailul este obligatoriu, chiar daca folosiţi pentru transferul fisierelor alte modalităţi.

Editura Paralela 45Premiile acestui concurs sunt oferite de Editura Paralela 45 şi constau în pacehte de cărţi din colecţiile editurii (*).

Premiul "Cea mai frumoasă copertă" 
Două premii "Editura Paralela 45":.

  • se acordă primilor doi participanţi ale căror creaţii acumulează cel mai mare punctaj în urma centralizării votului juriului la categoria "cea mai frumoasă realizare".
  • premiile conţin două titluri la alegere din colecţia Biblioteca scolarului/Ora de lectura, trei titluri la alegere din colectia Bufnita, o carte la alegere din colectia Biblioteca romaneasca pentru copii.

Premiul de popularitate
Un premiu "Editura Paralela 45”:

  • se acordă participantului care acumulează în perioada 5-19 octombrie 2013 cele mai multe puncte pe pagina dedicată creaţiei sale din timpul concursului.
  • nu pot participa la această categorie câştigătorii premiilor de popularitate din ediţiile precedente ale concursurilor "Talente de Năzdrăvani"
  • premiul conţine două titluri la alegere din colecţia Biblioteca scolarului/Ora de lectura, un titlu la alegere din colectia Bufnita, o carte la alegere din colectia Biblioteca romaneasca pentru copii.

Cinci premii oferite prin tragere la sorţi.


(*) Premiile pot fi alese din colectii, in limita stocului existent la încheierea concursului.

Premiile nu pot fi preschimbate în bani si beneficiază de livrare gratuită.

Recomandările editurii:


 

În cazul în care câştigătorul unui premiu nu va putea fi contactat în termen de trei zile de la anunţarea rezultatului, premiul va fi atribuit următorului clasat/extras. În caz de egalitate la puncte între concurenţi, se va hotărî prin tragere la sorţi ordinea acestora.

Votul publicului va fi cel care va hotărî către cine va pleca premiul de popularitate
Va fi declarată câştigătoare creaţia care va strânge, pe pagina dedicată, cele mai multe puncte. Pentru a fi validat ca punct, un comentariu trebuie să îndeplinească simultan următoarele două condiţii:

  1. Foloseşte un IP unic pentru a adăuga un comentariu (se poate vota o singură dată de pe un calculator sau dintr-o reţea care foloseşte acelaşi IP). Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate în cadrul concursului (de asemenea, nu folositi nici o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).
  2. StropiComentariul este însoţit de un click  pe contorul de vot (cel cu picături de culoare, de la finalul fiecărui articol.) Dacă IP-ul nu este înregistrat de contor, înainte sau imediat după adăugarea mesajului, comentariul nu este aprobat. Voturile doar pe contor, fără a fi însoţite de comentariu, nu vor fi considerate puncte.

Nu vor fi aprobate pe durata concursului pe paginile dedicate fiecărui participant decât mesajele la obiect, şi care îndeplinesc simultan cele două condiţii de mai sus. Pentru orice alte comentarii sau întrebări, vă rog folosiţi această pagină şi formularul de contact de mai jos.

Juriul care va hotărî acordarea celor două premii ( "Cea mai frumoasă copertă") va fi alcătuit din copiii care au participat la probele săptămânale ale concursurilor "Talente de Năzdrăvani" sau la evenimentele speciale organizate. Un "jurat" va puncta 10 creaţii şi va adăuga pe acest subiect un mesaj între 8-25 octombrie 2013. În cazul în care un jurat este şi participant la concurs, nu-şi va putea puncta propria lucrare. Membrii juriului vor fi anunţaţi pe mail, iar mesajul va trebui adăugat cu adresa de mail la care au primit instrucţiunile, altfel punctele nu vor fi luate în considerare.

Vom răsplăti şi efortul copiilor de a juriza creaţiile în concurs. Un premiu "Editura Paralela 45” ( un titlu la alegere din colecţia Biblioteca scolarului/Ora de lectura, o carte la alegere din colectia Biblioteca romaneasca pentru copii) va fi acordat prin tragere la sorţi, la care vor participa toţi copiii invitaţi să jurizeze şi care şi-au exprimat votul în această pagină.

Mult succes tuturor participanţilor!

Editura Paralela 45

Pentru cadrele didactice care doresc să încurajeze participarea copiilor la astfel de exerciţii, am pregătit separat un banner al concursului, în două variante: prima se poarte printa, de aici, iar a doua poate fi afişată pe blogul grupei/clasei, în cazul în care acesta există. Codul este:

<a href="http://talentedenazdravani.eu/promo.htm" target="_blank" title="Talente de Nazdravani"><img src="http://talentedenazdravani.eu/img/promo/concursuri160x160.gif" alt="Talente de Nazdravani" border="0" title="Talente de Nazdravani" /></a>

Concursuri precedente: MandaMagicOul NazdravanSteluta calatoare,  Primul clopotelJocurile CopilărieiRilă-IepurilăPrimul fulg de nea,Toamna la noi acasă,  Vine Iepuraşul!,  Brăduţul meu specialToamna prin ochi de copilLumea mea cea mică.

Creatiile copiilor:


1. Ioan A., Videle, 5 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


2. Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani
Coperta de caiet din hartieVezi detalii si voteaza aceasta creatie


3. Denisa C., Rasnov, 9 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


4. Petronela P., Rasnov, 9 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


5. Mara F., Bucuresti, clasa I
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


6. Petra S., Bucuresti, clasa I
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


7. Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


8. Maria Rita L., Costeiu, 5 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


9. Danut A., Giurgiu, 6 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


10. Andrei Ioan N., Pascani, 4 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


11. Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


12. Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


13. Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


14. Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


15. Iulia Elena F., Pascani, 10 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


16. Catalin L., Rasnov, clasa a Iva
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


17. Denisa P., Rasnov, clasa a Iva
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


18. Horica M., Rasnov, clasa a Iva
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


19. Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


20. Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


21. Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


22. Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


23. Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


24. Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


24. Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


25. David T., Sanmartin, 8 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


26. Marcela H., Cucorani, 8 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


27. Andrei L., Cucorani, 8 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


28. Mario B., Cucorani, 8 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


29. Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


30. Denis Octavian I., Chicerea, clasa I
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


31. Ionut L., Zlatarei, 5 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


32. Andreea L., Zlatarei, 5 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


33. Simina S., Zlatarei, 4 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


34. George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


35. Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


36. Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


37. Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


38. Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


39. Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


40. Andreea S., Zarnesti, 8 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


41. Alexandru T., Pascani, 6 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


42. Ana Maria A., Afumati, 10 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


43. Bianca Ioana C., Iasi, clasa I
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


44. Iulia Maria G., Buzau, 7 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


45. Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


46. Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


47. Ana Adriana M., Iasi, 7 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


48. Maya Karina D., Iasi, 7 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


49. Gabriel V., Timisoara, 5 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


50. Laura Maria C., Vaslui, 6 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


51. Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


52. Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


53. Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


54. Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


55. Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa

Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


56. Robert M., Murighiol, clasa a IIIa
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


57. Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


58. Maria R., Brazi, 6 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


59. Mihai S., Brazi, 6 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


60. Iza D., Brazi, 6 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


61. Erin Cristiana N., Galati, 8 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


62. Alina G., Galati, 7 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


63. Ilayda S., Galati, 8 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


64. Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


65. Alexandra S., Galati, 8 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


66. Ioana Maia H., Iasi, 4 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


67. Horia H., Iasi, clasa I
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


68. Denisa Maria H., Iasi, 5 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


69. Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


70. Mara M., Oradea, 5 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


71. Patricia S., Oradea, 5 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


72. Vladimir B., Oradea, 5 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


73. Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


74. Anamaria Cristina B., Bucurestu, 5 ani
Coperta de caiet din hartie Vezi detalii si voteaza aceasta creatie


Editura Paralela 45

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate.

82 Comments

  1. …frumoasa provocare…
    …in legatura cu noul concurs…decoratiunile de pe coperta trebuie sa fie doar geometrice sau putem opta si pentru altceva?…eticheta trebuie sa fie scrisa cu numele copilului sau o lasam simpla..?:)…multumesc…

    • Pe coperta puteti realiza orice decor, doar sa fie manual, adica fara abtibilde imprimate cu printese, personaje celebre, sau altele asemenea. Pot si elemente realizate cu perforatoarele decorative.
      Eticheta poate avea prenumele copilului.

  2. Pingback: Coperta pentru “Ghiozdanelul creativ” | ursuletinazdravani

  3. cred ca este o problema pe site… daca vreau sa votez cu baiatul meu, imi apare primul concurent

  4. Chiar ca-s colorate :).super ideea concursului. tocmai buna pt etapa in care ne aflam acum…la anu’, cand o sa fim grupa zero o sa avem cate o coperta diferita pt fiecare caietel. multumim pt concurs!bafta tuturor!

    • Multumesc!
      Profitati de gradinita cat puteti :)… o sa incercam sa facem mersul la scoala mai amuzant… dar nu promitem…

  5. cred ca e o problema, dau clic pentru a vizualiza detaliile si votarea si imi spune NOT FOUND.

  6. aceeasi problema aveam si noi.acum s-a remediat intr-adevar, dar nu apare contorul de votare

  7. Acum am terminat toate modificarile, din pacate trebuie sa lucrez in timp real la site… nu pot sa-l pun pe „underconstruction” in timpul modificarilor.
    La ultima mea verificare, paginile concurentilor sunt gata, cu contor activ.

    1.I oan A., Videle, 5 ani https://talentedenazdravani.eu/blog/?p=11191
    2. Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani https://talentedenazdravani.eu/blog/?p=11192
    3. Denisa C., Rasnov, 9 ani https://talentedenazdravani.eu/blog/?p=11193
    4. Petronela P., Rasnov, 9 ani https://talentedenazdravani.eu/blog/?p=11194
    5. Mara F., Bucuresti, clasa I https://talentedenazdravani.eu/blog/?p=11195
    6. Petra S., Bucuresti, clasa I https://talentedenazdravani.eu/blog/?p=11196
    7. Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva https://talentedenazdravani.eu/blog/?p=11197
    8. Maria Rita L., Costeiu, 5 ani https://talentedenazdravani.eu/blog/?p=11198
    9. Danut A., Giurgiu, 6 ani https://talentedenazdravani.eu/blog/?p=11199
    10. Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani https://talentedenazdravani.eu/blog/?p=11200
    11. Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani https://talentedenazdravani.eu/blog/?p=11225

    Daca mai este ceva nefunctional, sunt pe receptie. 🙂
    Multumesc pentru ajutor!

  8. ?i la elevii din Râ?nov ( pozitia 2,3,4) e o problema, dau clic pentru a vizualiza detaliile si votarea si imi spune NOT FOUND.

  9. …buna…daca te rog poti sa modifici varsta la Sara Fabiana Andreia C. de la 5 ani la 6 ani…multumim frumos…foarte dragute lucrarile de pana acum…succes tuturor…

  10. Pingback: Concurs- Ghiozdanelul creativ | Caiet pentru ?coala de...acas?

  11. Pingback: Concursul de crea?ie Ghizd?nelul creativ | Gr?dini?a Flutura?ilor Talenta?i

    • Pentru înscrierea în concurs trimiteti un mail la admin@talentedenazdravani.eu care sa contin? numele complet, vârsta copilului, localitatea de domiciliu, imaginea sau imaginile crea?iei, precum si o scurt? descriere a acesteia si a modului de realizare (sau un link, daca a fost prezentat? pe blogul personal). Mailul este obligatoriu, chiar daca folosi?i pentru transferul fisierelor alte modalit??i.

  12. din pacate cea ce vreau sa votez deschizand link-ul aferent copilului nu este cea ce trebuie … cumva premiile acestui concurs sunt deja acordate ? daca dau click pe link-ul : Vezi detalii si voteaza aceasta creatie din dreptul copilului care vreau sa_l votez imi deschide pagina unui alt copil … de ce ????

  13. Buna ziua,
    de ce nu se incarca toate voturile si comentariile?
    Multumim!
    De altfel este o super ideea pentru cei mici si antrenanta!
    O zi buna!

    • Comentariile se verifica manual, de regula odata pe zi. Daca IP-ul apare in lista de vot pe picaturi, comentariul e aprobat. Daca nu, nu.

      La incheierea concursului vor fi publicate toate, dupa ce fac si verificarea finala.

      Mai sunt „votanti” care adauga comentariu cu alt nume, alta adresa de mail… si au impresia ca fac ceva util… imi pare rau sa ii anunt ca nu. Votati corect si apar.

  14. Buna ziua! Am trimis doua lucrari(lucrarea cu nr.50 si 51)si apar cu alt nume(GABRIEL V).Daca dau clik pe „vezi detalii” apare numele copiilor mei. Va rog sa remediati greseala. Multumim

  15. Nu pot vota lucrarile cu nr 50 si 51. Nu-mi permite. Imi tot apare ca am scris un „mesaj duplicat”. Si tot la aceste lucrari apare si un alt nume: GABRIEL V. De ce? Va rog sa remediati greseala. Multumim

    • Mesajele sunt moderate, se publica dupa ce le aprob. Daca va apare mesaj duplicat, inseamna ca primul s-a trimis, si incercati sa trimiteti din nou acelasi mesaj.
      CU numele remediez imediat.

  16. Revin cu rugamintea sa se remedieze situatia si pentru Alexandru Cristian nr. 45…unde s-au votat si s-au trimis mesaje inca de aseara. Astazi nu a mai aparut nici un vot in plus cu toate ca s-a votat. Multumim frumos!

    • Aveti la ora actuala urmatoarea situatie:

      Rating: 4.5/5 (16 votes cast)
      Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani. Concursul de creatie Ghiozdanelul creativ, 4.5 out of 5 based on 16 ratings
      13 comentarii la Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani. Concursul de creatie Ghiozdanelul creativ

      Asadar, aveti 16 voturi pe contor, si dintre cei 16 care au apasat, doar 13 au lasat si comentariu corect.
      La acest concurs NU SE VOTEAZA ZILNIC, se voteaza o singura data.
      Aveti 29 de comentarii, din care 13 aprobate, mai jos sunt ip-urile, cred ca puteti vedea si singura de cate ori s-a incercat sa se voteze de pe acelasi ip, schimband numele si adresa de mail, desi am specificat foarte clar ca NU AJUTA!

      92.87.204.247
      92.87.204.239
      89.35.192.238
      86.34.37.72

      78.97.151.81
      78.97.151.81

      213.233.85.75
      213.233.85.75
      213.233.85.75
      213.233.85.75

      213.233.85.26
      213.233.103.3
      213.177.15.194

      195.7.10.23
      195.7.10.23

      193.231.107.34

      193.226.52.2
      193.226.52.2
      193.226.52.2

      188.27.84.108
      188.27.100.176
      188.26.54.249

      188.26.244.142
      188.26.244.142

      178.138.97.76
      109.99.180.173

      109.100.225.84
      109.100.225.84

      194.126.220.240

      Sper ca acum va e clar de ce aveti doar 13 comentarii aprobate.

    • Probabil ca nu toti cei care au intrat si au votat au inteles lucrul acesta, dar stiu cel putin 2 persoane care au intrat o singura data si nu apar. Stim ca se voteaza doar o data pe toata perioada de vot si nu o data pe zi. Poate maine vor aparea si restul.
      O seara buna.

    • Cred ca explicatiile sunt destul de clare, ce are fiecare de facut cand intra sa voteze. Si se pare ca intentia este „buna”, daca sunt capabili sa schimbe nume, mail, si sa mai posteze odata…
      Cum am spus, veti vedea absolut toate comentariile la incheierea concursului, odata cu numaratoarea finala. Deocamdata verific si aprob mesajele postate si +/- 5 minute ora de vot.
      Imi pare rau ca trebuie sa folosesc acest sistem de verificare incrucisata, dar cum tentativele de frauda exista chiar si la acest nivel, al copilariei, nu am de ales. As fi vrut sa nu pierd o zi cu verificarile…
      Pacat ca ne putem uneori privi copiii in ochi si sa le spunem „felicitari, ai castigat, am trisat cat am putut, si eu si prietenii mei”.
      As fi lasat o varianta mai simpla, dar de cate ori am incercat… nu a fost ok.

  17. Nu inteleg de ce sinteti atat de ofensata la o simpla rugaminte sau sesizare pentru a verifica un lucru. Faceti niste acuzatii (frauda si altele)si puneti niste cuvinte in gura altora fara sa aveti acest drept. Toti cei care au vrut sa voteze….chiar si cum spuneti de 2, 3 ori ..nu au vrut decat sa ajute un copil sa-si implineasca un vis. Comportamentul dvs lasa de dorit. Cum spunea un alt parinte la alt desen”probabil ca si aici lucrurile sunt deja ” aranjate” si nu ma mai mira nimic. Pacat!!!!

  18. Sincer, imi pare rau ca sunteti atat de suparata si imi pare pentru cum ganditi! Orice comentariu al meu nu-si mai are rostul.

    • Mailul cu care ati postat acest comentariu nu figureaza in lista mea de inscrieri, asa ca nu stiu la cine/ce va referiti.
      Toate creatiile respinse au primit pe mail o explicatie pentru decizia luata.

      De asemenea, daca cititi regulamentul, veti vedea ca
      ” Organizatorul î”si rezerva dreptul de a nu accepta în concurs creatiile ce nu respecta regulile de confectionare. „

  19. Astazi nimeni nu a mai putut vota. Eate blocat accesul la acele buline. Poate remediati aceasta problema.

    • Acesta este un concurs la care se poate vota o singura data. Nu se voteaza zilnic.
      Probabil cei care au incercat au votat deja, si, normal, softul nu le mai permite accesul

      Ati putea sa verificati mailul de inscriere, azi toti participantii au primit explicatii privind sistemul de validare a comentariilor.

      Bulinele functioneaza excelent, sunt o multime de voturi inregistrate azi. Incercati sa votati un alt participant caruia ii apreciati munca, ca dovada de fair-play, si veti vedea ca functioneaza.

  20. Se pare ca nu intelegeti sau nu vreti, nu este vorba de persoanele care au mai votat, ci de persoane noi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar se pare ca nu am cu cine discuta, stiti doar 2 lucruri pe care mi le repetati intruna.

    • Acelasi lucru pot sa-l spun si despre dumneavoastra. Aveti impresia ca sunteti cumva persecutata…

      Tehnic vorbind, imi este imposibil sa instalez un plugin pe wordpress care fix pe o anumita pagina sa nu functioneze. Daca merge, merge pentru toate. Daca nu merge, toate au probleme. Cititi documentatie de wordpress sau intrebati pe forumurile de specialitate.

      Daca cititi cu atentie ce scrie pe pagina de vot, veti vedea ca sunt conditii in care nu funtioneaza, si care nu depind de mine. Daca reteaua din care votati are un administrator care blocheaza cookie, sau calculatorul este setat sa nu accepte, nu veti putea vota. Daca incercati sa votati dintr-o institutie care are 100 de calculatoare, dar iese pe net cu un singur IP, iarasi nu veti putea vota…

      Aveti mai jos un filmulet realizat acum cateva minute, cand am testat eu. Cum nu votasem, imi da voie, asadar v-am aratat mai jos ca functioneaza si la dumneavoastra pe pagina. Comentariu nu o sa va adaug, ca sa nu se considere punct.

      Multumita?

  21. Nu era vorba de aceeasi institutie, lucru pe care il stiu si eu, era vorba de cu totul alte persoane. Dar nu mai are nici o importanta… Testul dvs este irelevant. Din partea mea puteti sta linistita, nu mai am de ce sa va mai „deranjez”!!!
    Le urez succes celor care participa si cum am spus si la inceput este un concurs frumos, cu lucrari interesante.

    • Desi fac eforturi, nu inteleg ce anume doriti de fapt.
      V-am explicat de ce nu merge sa voteze oricine, cand nu merge, v-am aratat ca functioneaza, ce v-ar satiscace?
      O sedinta de teamviewer, sa-mi umblati in pc si sa vedeti ca la mine in calculator nu exista diferente intre concurenti?

      Da, este un concurs frumos, pe care il intristati cu acuze de genul acesta, nefondate…

    • Persoanele care spun ca nu merge ce browser folosesc pe pc?? Ce sistem de operare?
      Pe mobile, tablete, nu va functiona. Se voteaza de pe calculator, nu de pe telefoane.

  22. Membru al juriului fetita mea Gyorgy Andreea- 4 ani
    NR Puncte acordate
    Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 – 10
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 –
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 –
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 –
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 –
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 –
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 –
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 –
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 –
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 –
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 –
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 –
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 –
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 –
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 –
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 –
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 –
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 –
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 –
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 –
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 –
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 – 4
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 –
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 –
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 – 9
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 –
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 –
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 –
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 – 5
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 –
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 –
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 –
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 –
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 – 8
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 –
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 – 6
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 –
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 – 3
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 –
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 – 7
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 – 2
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 –
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 –
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 –
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 –
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 – 1
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 –
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –

    Total puncte acordate: 55

  23. Nr. 5-1P
    Nr.6-2P
    Nr. 64-3P
    Nr. 67-4P
    Nr. 72-5P
    Nr. 8-6P
    Nr. 18-7P
    Nr. 16-8P
    Nr. 15-9P
    Nr.12-10P

  24. Ioana H,Iasi,10 ani,membru in juriu

    NR Puncte acordate
    Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 – 8
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 –
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 –
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 –
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 –
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 –
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 –
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 – 3
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 – 9
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 – 2
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 –
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 –
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 –
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 –
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 –
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 –
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 –
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 –
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 –
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 –
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 –
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 –
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 – 10
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 –
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 – 4
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 –
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 –
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 – 5
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 – 7
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 –
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 –
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 –
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 –
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 –
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 –
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 –
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 –
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 –
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 –
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 –
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 – 6
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 –
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 –
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 –
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 – 1
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 –
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 –
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 –
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –

    Total puncte acordate: 55

  25. NR Puncte acordate
    Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 – 6
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 –
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 –
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 –
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 – 4
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 –
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 – 9
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 – 3
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 –
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 –
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 –
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 –
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 –
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 –
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 – 1
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 – 2
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 –
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 –
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 – 5
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 –
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 –
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 –
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 –
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 – 7
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 – 8
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 –
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 –
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 – 10
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 –
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 –
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 –
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 –
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 –
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 –
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 –
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 –
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 –
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 –
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 –
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 –
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 –
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 –
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 –
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 –
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 –
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 –
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 –
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 –
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –

    Total puncte acordate: 55

  26. NR Puncte acordate
    , Nr. concurs: 1 – 4
    , Nr. concurs: 2 –
    , Nr. concurs: 3 –
    , Nr. concurs: 4 –
    , Nr. concurs: 5 – 1
    , Nr. concurs: 6 –
    , Nr. concurs: 7 –
    , Nr. concurs: 8 –
    , Nr. concurs: 9 –
    , Nr. concurs: 10 –
    , Nr. concurs: 11 –
    , Nr. concurs: 12 – 3
    , Nr. concurs: 13 –
    , Nr. concurs: 14 –
    , Nr. concurs: 15 – 2
    , Nr. concurs: 16 –
    , Nr. concurs: 17 –
    , Nr. concurs: 18 –
    , Nr. concurs: 19 –
    , Nr. concurs: 20 –
    , Nr. concurs: 21 – 8
    , Nr. concurs: 22 – 7
    , Nr. concurs: 23 –
    , Nr. concurs: 24 –
    , Nr. concurs: 25 –
    , Nr. concurs: 26 –
    , Nr. concurs: 27 –
    , Nr. concurs: 28 –
    , Nr. concurs: 29 –
    , Nr. concurs: 30 –
    , Nr. concurs: 31 –
    , Nr. concurs: 32 –
    , Nr. concurs: 33 –
    , Nr. concurs: 34 –
    , Nr. concurs: 35 –
    , Nr. concurs: 36 –
    , Nr. concurs: 37 –
    , Nr. concurs: 38 –
    , Nr. concurs: 39 – 10
    , Nr. concurs: 40 –
    , Nr. concurs: 41 –
    , Nr. concurs: 42 –
    , Nr. concurs: 43 –
    , Nr. concurs: 44 –
    , Nr. concurs: 45 –
    , Nr. concurs: 46 –
    , Nr. concurs: 47 –
    , Nr. concurs: 48 –
    , Nr. concurs: 49 – 9
    , Nr. concurs: 50 – 5
    , Nr. concurs: 51 –
    , Nr. concurs: 52 –
    , Nr. concurs: 53 – 6
    , Nr. concurs: 54 –
    , Nr. concurs: 55 –
    , Nr. concurs: 56 –
    , Nr. concurs: 57 –
    , Nr. concurs: 58 –
    , Nr. concurs: 59 –
    , Nr. concurs: 60 –
    , Nr. concurs: 61 –
    , Nr. concurs: 62 –
    , Nr. concurs: 63 –
    , Nr. concurs: 64 –
    , Nr. concurs: 65 –
    , Nr. concurs: 66 –
    , Nr. concurs: 67 –
    , Nr. concurs: 68 –
    , Nr. concurs: 69 –
    , Nr. concurs: 70 –
    , Nr. concurs: 71 –
    , Nr. concurs: 72 –
    , Nr. concurs: 73 –
    , Nr. concurs: 74 –

  27. Voinea Sandra Mihaela, 7 ani, Rosiorii de Vede, membru in juriu
    NR Puncte acordate
    Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 –
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 – 9
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 –
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 –
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 – 5
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 – 8
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 –
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 –
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 –
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 –
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 –
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 – 6
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 –
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 –
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 –
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 –
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 –
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 –
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 –
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 –
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 –
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 – 10
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 –
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 –
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 –
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 –
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 –
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 – 4
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 –
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 –
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 – 1
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 – 3
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 –
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 –
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 –
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 – 2
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 –
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 –
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 –
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 – 7
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 –
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 –
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 –
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 –
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 –
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 –
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 –
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 –
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –

  28. frumoase lucrari!

    Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 –
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 –
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 –
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 –
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 –
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 – 6
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 –
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 –
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 –
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 –
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 –
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 –
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 –
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 –
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 –
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 –
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 –
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 –
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 –
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 –
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 –
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 – 10
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 – 9
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 – 5
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 –
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 –
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 – 4
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 –
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 –
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 –
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 – 8
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 –
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 –
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 – 3
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 – 7
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 – 1
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 –
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 –
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 –
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 –
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 –
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 –
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 – 2
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 –
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 –
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 –
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 –
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –

  29. Denisa membra in juriu

    NR Puncte acordate
    Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 –
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 –
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 –
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 –
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 – 10
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 – 5
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 –
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 –
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 –
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 –
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 –
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 –
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 –
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 –
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 –
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 –
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 –
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 –
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 – 4
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 –
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 –
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 –
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 –
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 – 9
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 –
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 –
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 – 8
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 –
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 –
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 –
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 – 2
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 – 6
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 –
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 –
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 –
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 –
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 –
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 – 3
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 –
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 –
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 –
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 –
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 –
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 – 1
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 –
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 – 7
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 –
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 –
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –

    Laura membra in juriu

    NR Puncte acordate
    Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 –
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 –
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 –
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 –
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 – 6
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 – 5
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 – 10
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 –
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 –
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 –
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 –
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 – 2
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 –
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 – 8
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 –
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 –
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 –
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 –
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 –
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 –
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 –
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 –
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 –
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 – 7
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 – 9
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 –
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 – 3
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 –
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 –
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 –
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 –
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 – 4
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 –
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 –
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 –
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 –
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 –
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 –
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 –
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 –
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 –
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 –
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 –
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 – 1
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 –
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 –
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 –
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 –
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –

  30. …felicitari tuturor participantilor…ca intotdeauna a fost destul de grea jurizarea deoarece sunt lucrari minunate si nu e usor sa alegi doar 10 dintre ele…felicitari si celor mai micuti care s-au straduit…
    NR Puncte acordate
    Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 –
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 –
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 – 2
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 –
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 – 3
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 – 1
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 –
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 –
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 –
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 –
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 –
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 –
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 – 6
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 –
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 –
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 –
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 – 5
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 – 4
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 –
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 –
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 –
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 – 8
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 – 10
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 –
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 –
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 –
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 –
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 –
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 –
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 –
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 – 9
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 –
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 –
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 –
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 –
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 –
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 –
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 –
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 –
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 –
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 –
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 –
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 –
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 – 7
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 –
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 –
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 –
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 –
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –

  31. o mare prostie de concirs !!! va bateti joc de niste copii cu condityiile pe care le impunetri pentru nistre premii de tot rasu !!! sa va fie rusine !!! ar fi trebuit sa afisati o lista , un clasament , da am vazut pe pagina copilulului nr de voturi de comentarii si punctele acordate , dar ce sa fac cu ele ??? daca nu avem un clasament !!!
    NU AM SA RECOMAND NIMANUI SITE-UL DVS !!! E PACAT DE COPII CARE S-AU STRADUIT !! CONDITIILE DVS SUNT MAI MULT DECAT UMILITOARE TINAND CONT DE PREMIILE PE CARE LE ACORDATI !!! INCA ODATA :RUSINE !!!

    • daca ati avea un pic de rabdare, veti vedea si lista de care vorbiti.
      la incheierea concursului, intr-un articol dedicat, afisez toate rezultatele. concursul nu s-a incheiat, copiii din juriu inca mai au timp sa adauge punctele acordate. cititi regulamentul inca odata, partea de calendar mai ales!

      preferati sa aruncati cuvinte grele, pentru care nu m-ar deranja niste scuze.
      premiile sunt cele care sunt, daca nu va sunt pe plac, nu va obliga nimeni sa participati.

    • Poate nu aveti copii la scoala…eu sunt mama a doua fetite, scolarite. Vreau sa va spun ca majoritatea concursurilor se platesc , iar castigatorii primesc doar o diploma…deci n-as spune ca aici organizatorii isi bat joc de copii…se ofera castigatorilor premii…carti! Regulamentul concursului a fost la vedere pe tot parcursul concursului, fiecare parinte stia conditiile de participare. Atunci de unde atata suparare?

      PS: Am simtit nevoia sa raspund comentariului dvs. pentru ca mi s-a parut nedrept sa jignim oameni care incearca sa faca ceva pentru copii

    • Asa este, aveti dreptate.
      Chiar nu inteleg ce se intampla, parca niciodata nu s-a intamplat asa ceva la un concurs, sau poate nu am citit eu. Oare chiar nu-si imagineaza efortul depus pt acest sait, pentru aceste concursuri pentru care copii se bucura tare mult doar pentru faptul ca participa, asta daca le place si au vrut ei nu parintii. Imi pare rau sa citesc asemenea comentarii.

    • …nu este deloc pacat de copiii care s-au straduit…chiar daca nu castiga nimic material ei ar trebuie sa castige experienta si sa-si dezvolte creativitate…stiti ce imi spune intotdeauna fetita mea de 6 ani:”Mami nu e nimic ca nu am castigat e important ca am participat”…si daca copilul dumneavoastra asteapta la finalul concursului recompersa materiala (care se pare ca e foarte importanta pentru el) de ce nu ii cumparati un premiu care sa nu „fie de tot rasul” cum il considerati dumneavoastra?…eu nici macar nu-i spun fetitei mele care sunt premiile…daca are norocul si castiga o asteapta acasa coletul de la posta si atunci vad o sclipire in ochii ei…pacat ca sunt oameni materialisti si in tot ceea ce fac vad doar castigul…si pacat ca isi invata copiii acest lucru…

      ps: de obicei nu intervin dar de aceasta data s-a exagerat…inclusiv si cu comentariile legate de voturile multiple de la Cristina..

    • Eu oricum sunt fara cuvinte. Imi fac datoria pana la final, cat mai transparent cu putinta, si sunt constienta ca unii oameni au alte valori decat cele necesare acestui site.
      Nu poti multumi pe toata lumea…

      Dar pentru acei copii care asteapta cu nerabdare fiecare zi de luni sa vada ce surpriza le-am mai pregatit, pentru acei copii ma voi trezi in fiecare luni cu noaptea in cap sa ma pot tine de cuvant, iar restul rautatilor le voi lasa sa treaca pe langa…

    • Noi va multumim pentru tot! Am aflat intamplator despre site-ul dvs….din punctul meu de vedere sunteti de 10! Bravo! Recomandam tuturor copiilor sa participe la activitatile pe care le propuneti…au de castigat in primul rand o ,,felie” de creativitate, apoi un ,,compot” de: prietenie, distractie, suspans…Multumim inca o data ?i asteptam noi provocari!

    • Multumesc! Stiu ca e greu sa vezi printre randuri ca in afara de premii ofer si altceva, dar ma bucur ca se vede!

    • pana la urma s-ar putea sa gresesc … cine stie … oricine poate gresii , dar criteriile de votare nu au nici o logica … de ce doar 1 IP ???? de ce se pune atata accent pe acest comentariu fara de care nu se valideaza votul ??? parerea mea este ca aceste informatii pe care le strange acest site , cu siguranta au alta destinatie … de ce dureaza atat de mult validarea castigatorilor …sincer chiar nu ma intereseaza daca copilul pe care l-am votat va castiga sau nu …dar este suspect …cred ca de fapt s-a urmarit strangerea de informatii gratuite nicidecum concursul in sine pt copii …cat despre materialism ..o sa va dati seama singure cine este mai materialist …eu care am criticat sau cei care se vor juca cu informatiile colectate gratuit prin aceste voturi ????
      nu este nici un gram de rautate in critica pe care am facuto , iar daca doar 1 persoana se ocupa de acest site …nemultumirile vor curge garla mereu … SICER CHIAR NU AM FOST REA …CRITICA DA DAR REA NICIDECUM !!!

    • sa va raspund pe puncte:

      pana la urma s-ar putea sa gresesc … cine stie … oricine poate gresii ,

      corect, oricine poate gres i < !

      dar criteriile de votare nu au nici o logica … de ce doar 1 IP ????

      pentru ca asa am stabilit prin regulament: un om – un punct.

      de ce se pune atata accent pe acest comentariu fara de care nu se valideaza votul ???

      pentru ca unii oameni si-au facut un stil de viata din a castiga concursuri si a vinde apoi premiile obtinute usor, pentru profit. pentru ca, din experienta de pana cum in organizare de astfel de activitati, este singura varianta de vot la care nu frauda nu a mers. orice sistem care implica doar calculatorul poate fi pacalit. in momentul in care e acolo si un „human”, nu doar un „cyber”, nu mai merge.
      cautati cum se fraudeaza concursurile cu like, si imi veti da dreptate.

      parerea mea este ca aceste informatii pe care le strange acest site , cu siguranta au alta destinatie …

      corect, sunt sigura ca primiti spam de la mine, si cu ajutorul adresei de mail sparg conturi bancare… serios acum, sper ca glumiti, deja la nivel online acestea sunt acuze de infractiune, si va rog sa vi le sustineti cu dovezi!

      de ce dureaza atat de mult validarea castigatorilor …

      dureaza pentru ca in spatele acestui site este un singur om. si acest om e mama singura, cu doi copii, care are si servici, si isi da silinta sa-si faca treaba pe toate planurile. nu am smartphone si alte modalitati de a sta tot timpul online, si nu imi permit la servici sa ma ocup de proiectul meu privat, chiar daca este un proiect de suflet! si da, aprob comentariile noaptea tarziu, dupa ce culc copiii, spal vase, fac mancare, sau dimineata devreme, dupa ce ii duc la scoala si fac un pic de ordine. as vrea sa imi permit luxul de a ma ocupa numai de site, dar din pacate pana acum nu s-a donat nici macar un euro, iar veniturile pe care le aduce abia acopera cheltuielile cu serverul, si ceva materiale noi pentru articole.
      daca ati studia site-ul, ati vedea ca in afara de concursuri, sunt extrem de multe materiale utile, dar probabil nu va intereseaza decat premiile, nu si lucru constant cu copilul.

      sincer chiar nu ma intereseaza daca copilul pe care l-am votat va castiga sau nu …

      veti afla in weekend, in articolul dedicat, cand centralizez rezultatele.

      dar este suspect …cred ca de fapt s-a urmarit strangerea de informatii gratuite nicidecum concursul in sine pt copii …

      … si fac asta de 4 ani, nu? cred ca nu aveti nici cea mai mica idee despre ce inseamna „talente de nazdravani”!

      cat despre materialism ..o sa va dati seama singure cine este mai materialist …eu care am criticat sau cei care se vor juca cu informatiile colectate gratuit prin aceste voturi ????

      nu exista „cei”, exista doar „cea”. ma numesc cristina hornoiu, si nu fac spam cu adresele din comentarii. am oferit celor care doresc sa ma urmareasca posibilitatea de a se abona la articole, newsletter, si imi este suficient!

      nu este nici un gram de rautate in critica pe care am facuto ,

      siiigur nu e rautate, doar acuzatii de rea vointa… sa continui?

      iar daca doar 1 persoana se ocupa de acest site …nemultumirile vor curge garla mereu …

      poate imi explicati care e problema pentru ca sunt singura responsabila de proiect?! poate daca cititi tot regulamentul cu atentie, si intrebati inainte unde aveti nelamuriri, nu mai apar nici nemultumiri…

      SICER CHIAR NU AM FOST REA …CRITICA DA DAR REA NICIDECUM !!!

      aici prefer sa ma abtin!

  32. NR Puncte acordate
    Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 –
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 – 5
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 –
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 –
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 –
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 – 4
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 –
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 –
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 –
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 –
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 –
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 –
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 –
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 –
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 –
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 –
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 –
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 –
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 –
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 –
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 –
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 – 6
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 – 9
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 –
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 –
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 –
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 – 3
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 –
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 –
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 –
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 –
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 – 7
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 – 8
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 – 2
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 –
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 –
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 – 1
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 – 10
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 –
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 –
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 –
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 –
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 –
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 –
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 –
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 –
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 –
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 –
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –

  33. am vazut ca sunt parinti care sunt nemultumiti si arunca cu cuvinte urate in stanga si in dreapta. e pacat totusi mai ales ca asa cum s-a mai spus nu a fost nimic ascuns de la inceput, totul a fost pus pe hartie la inceputul concursului , trebuia doar sa se citeasca cu atentie si doar apoi sa se decida daca doreste sa participe la concurs sau nu. pana una alta eu vreau sa multumesc pentru acest concurs , pentru mine si fetita mea a fost o modalitate de apetrece timpul impreuna altfel, o experienta cu totul noua pentru ea. cat despre premii, eu le vad interesante pentru simplul fapt ca suntem mari fani ai cartilor. eu tin sa va multumesc pentru organizarea acestui concurs.

  34. Nu este corect sa ne indemnam copiii sa participe la un concurs doar pentru premii. In al doilea rand, in conditiile in care participa si nu castiga, ar trebui sa ne invatam copiii ca nu poti intotdeauna castiga si ca uneori alti copii sunt mai buni decat ai nostri. Chiar daca sunt niste ”premii de tot rasu” eu zic ca trebuie sa luam partea buna: petrecem mai mult timp cu copiii, in mod placut si de ce nu eficient.

    • @Simona, @Gerlinde,

      cum spuneam mai sus, sunt valori diferite. iar conflictele de valori nu se rezolva din pacate decat prin ruperea relatiei…

  35. NR Puncte acordate
    Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 –
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 –
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 –
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 –
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 – 9
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 – 3
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 –
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 –
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 –
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 –
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 –
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 – 1
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 –
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 –
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 –
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 –
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 –
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 –
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 – 2
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 –
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 –
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 – 8
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 – 10
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 – 7
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 –
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 – 6
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 –
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 –
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 –
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 –
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 –
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 – 5
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 –
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 – 4
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 –
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 –
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 –
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 –
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 –
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 –
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 –
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 –
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 –
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 –
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 –
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 –
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 –
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –

  36. Felicitari tuturor copiilor!

    Ioana-Maia, membru in juriu

    NR Puncte acordate
    Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 –
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 –
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 –
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 –
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 – 2
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 –
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 –
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 – 3
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 –
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 – 4
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 –
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 –
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 – 7
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 –
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 –
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 –
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 –
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 –
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 –
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 –
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 –
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 – 8
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 – 5
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 –
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 –
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 –
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 –
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 –
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 –
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 –
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 – 9
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 –
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 –
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 –
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 –
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 – 6
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 –
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 –
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 –
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 – 1
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 –
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 –
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 – 10
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 –
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 –
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 –
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 –
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –

    Total puncte acordate: 55

    Horia, membru in juriu

    NR Puncte acordate
    Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 –
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 – 3
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 –
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 –
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 –
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 –
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 –
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 – 1
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 –
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 –
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 –
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 –
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 –
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 – 2
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 –
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 –
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 –
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 –
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 –
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 –
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 –
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 –
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 –
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 – 7
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 –
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 –
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 –
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 –
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 –
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 –
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 –
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 – 9
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 –
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 – 5
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 – 8
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 –
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 –
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 –
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 –
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 –
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 –
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 – 10
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 –
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 – 4
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 –
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 – 6
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 –
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 –
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –

    Total puncte acordate: 55

  37. NR Puncte acordate
    Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 –
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 – 5
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 –
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 –
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 –
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 – 9
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 –
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 –
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 – 6
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 –
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 –
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 –
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 –
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 –
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 –
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 –
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 –
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 –
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 –
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 – 1
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 –
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 –
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 –
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 – 10
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 –
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 –
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 –
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 –
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 –
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 – 7
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 – 4
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 – 8
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 –
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 –
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 –
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 –
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 –
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 –
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 –
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 –
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 –
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 –
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 – 3
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 – 2
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 –
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 –
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 –
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –

  38. Membru al juriului – Carola Yanay, 12 ani
    Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 –
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 –
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 –
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 –
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 – 10
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 –
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 –
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 –
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 –
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 –
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 –
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 –
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 – 5
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 –
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 –
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 –
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 –
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 –
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 –
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 –
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 –
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 – 9
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 –
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 –
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 –
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 –
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 –
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 –
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 – 8
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 –
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 –
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 –
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 –
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 –
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 – 3
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 – 2
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 –
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 – 7
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 – 6
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 –
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 – 1
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 –
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 –
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 – 4
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 –
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 –
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 –
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 –
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –

  39. NR Puncte acordate
    , Nr. concurs: 1 –
    , Nr. concurs: 2 –
    , Nr. concurs: 3 –
    , Nr. concurs: 4 –
    , Nr. concurs: 5 – 2
    , Nr. concurs: 6 –
    , Nr. concurs: 7 –
    , Nr. concurs: 8 –
    , Nr. concurs: 9 –
    , Nr. concurs: 10 –
    , Nr. concurs: 11 –
    , Nr. concurs: 12 –
    , Nr. concurs: 13 –
    , Nr. concurs: 14 –
    , Nr. concurs: 15 – 9
    , Nr. concurs: 16 –
    , Nr. concurs: 17 –
    , Nr. concurs: 18 –
    , Nr. concurs: 19 –
    , Nr. concurs: 20 – 6
    , Nr. concurs: 21 –
    , Nr. concurs: 22 –
    , Nr. concurs: 23 –
    , Nr. concurs: 24 –
    , Nr. concurs: 25 –
    , Nr. concurs: 26 –
    , Nr. concurs: 27 –
    , Nr. concurs: 28 –
    , Nr. concurs: 29 –
    , Nr. concurs: 30 –
    , Nr. concurs: 31 –
    , Nr. concurs: 32 –
    , Nr. concurs: 33 –
    , Nr. concurs: 34 – 7
    , Nr. concurs: 35 –
    , Nr. concurs: 36 –
    , Nr. concurs: 37 –
    , Nr. concurs: 38 –
    , Nr. concurs: 39 – 10
    , Nr. concurs: 40 – 8
    , Nr. concurs: 41 –
    , Nr. concurs: 42 –
    , Nr. concurs: 43 – 4
    , Nr. concurs: 44 –
    , Nr. concurs: 45 –
    , Nr. concurs: 46 –
    , Nr. concurs: 47 –
    , Nr. concurs: 48 –
    , Nr. concurs: 49 –
    , Nr. concurs: 50 – 1
    , Nr. concurs: 51 –
    , Nr. concurs: 52 –
    , Nr. concurs: 53 –
    , Nr. concurs: 54 –
    , Nr. concurs: 55 –
    , Nr. concurs: 56 –
    , Nr. concurs: 57 – 3
    , Nr. concurs: 58 –
    , Nr. concurs: 59 –
    , Nr. concurs: 60 –
    , Nr. concurs: 61 –
    , Nr. concurs: 62 –
    , Nr. concurs: 63 –
    , Nr. concurs: 64 –
    , Nr. concurs: 65 –
    , Nr. concurs: 66 –
    , Nr. concurs: 67 – 5
    , Nr. concurs: 68 –
    , Nr. concurs: 69 –
    , Nr. concurs: 70 –
    , Nr. concurs: 71 –
    , Nr. concurs: 72 –
    , Nr. concurs: 73 –
    , Nr. concurs: 74 –

  40. Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 –
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 –
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 –
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 – 1
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 –
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 – 2
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 –
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 –
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 – 3
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 –
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 –
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 –
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 – 5
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 – 4
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 –
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 – 8
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 –
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 –
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 –
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 –
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 –
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 –
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 –
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 – 9
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 –
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 –
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 –
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 – 10
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 –
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 –
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 –
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 –
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 – 6
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 –
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 –
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 –
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 –
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 –
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 –
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 –
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 –
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 – 7
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 –
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 –
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 –
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 –
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 –
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –

  41. NR Puncte acordate
    Ioan A., Videle, 5 ani , Nr. concurs: 1 –
    Samuel Stefan P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 2 –
    Denisa C., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 3 –
    Petronela P., Rasnov, 9 ani , Nr. concurs: 4 –
    Mara F., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 5 –
    Petra S., Bucuresti, clasa I , Nr. concurs: 6 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a Iva , Nr. concurs: 7 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. concurs: 8 –
    Danut A., Giurgiu, 6 ani , Nr. concurs: 9 – 5 puncte
    Andrei Ioan N.,Pascani, 4 ani , Nr. concurs: 10 –
    Sara Gerlinde S., Osorhei, 6 ani , Nr. concurs: 11 –
    Alexandra Valentina C., Negresti Oas, 7 ani , Nr. concurs: 12 – 3 puncte
    Teodora C., Cluj-Napoca, clasa I , Nr. concurs: 13 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 6 ani , Nr. concurs: 14 –
    Iulia Elena F., Pascani, 10 ani , Nr. concurs: 15 – 4 puncte
    Catalin L., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 16 –
    Denisa P., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 17 –
    Horica M., Rasnov, clasa a Iva , Nr. concurs: 18 –
    Silviu M., Piatra Neamt, 4 ani , Nr. concurs: 19 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 20 –
    Otilia Lavinia P., Baia Mare, clasa a IVa , Nr. concurs: 21 – 6 puncte
    Andreia Claudia S., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 22 –
    Cristina Maria F., Baia Mare, clasa a Iva , Nr. concurs: 23 –
    Catalin Ionut F., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 24 –
    David T., Sanmartin, 8 ani , Nr. concurs: 25 –
    Marcela H., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 26 –
    Andrei L., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 27 – 8 puncte
    Mario B., Cucorani, 8 ani , Nr. concurs: 28 –
    Iulia Gabriela C., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 29 –
    Denis Octavian I., Chicerea, clasa I , Nr. concurs: 30 –
    Ionut L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 31 –
    Andreea L., Zlatarei, 5 ani , Nr. concurs: 32 –
    Simina S., Zlatarei, 4 ani , Nr. concurs: 33 –
    George Alexandru M., Tinca-Bihor, 4 ani , Nr. concurs: 34 –
    Izabela O., Piatra Neamt, clasa a Va , Nr. concurs: 35 –
    Eduard-Valentin, Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 36 –
    Daria-Maria N., Gaesti, 5 ani , Nr. concurs: 37 –
    Adrian-Constantin S., Gaesti, 6 ani , Nr. concurs: 38 –
    Cosmina Maria S., Zarnesti, 11 ani , Nr. concurs: 39 – 10 puncte
    Andreea S., Zarnesti, 8 ani , Nr. concurs: 40 –
    Alexandru T., Pascani, 6 ani , Nr. concurs: 41 – 9 puncte
    Ana Maria A., Afumati, 10 ani , Nr. concurs: 42 –
    Bianca Ioana C., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 43 –
    Iulia Maria G., Buzau, 7 ani , Nr. concurs: 44 –
    Alexandru Cristian D., Bucuresti, 6 ani , Nr. concurs: 45 –
    Maria Yolanda T., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 46 –
    Ana Adriana M., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 47 –
    Maya Karina D., Iasi, 7 ani , Nr. concurs: 48 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. concurs: 49 –
    Laura Maria C., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 50 –
    Robert Andrei L., Vaslui, 6 ani , Nr. concurs: 51 –
    Teodora Ioana Alisia S., Ploiesti, 7 ani , Nr. concurs: 52 – 7 puncte
    Silviu I., Valenii de Munte, clasa a IIIa , Nr. concurs: 53 –
    Gabriel Valentin C., Gaesti, 4 ani , Nr. concurs: 54 –
    Alexandru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 55 –
    Robert M., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 56 –
    Matias Dumitru S., Murighiol, clasa a IIIa , Nr. concurs: 57 –
    Maria R., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 58 –
    Mihai S., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 59 –
    Iza D., Brazi, 6 ani , Nr. concurs: 60 –
    Erin Cristiana N., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 61 –
    Alina G., Galati, 7 ani , Nr. concurs: 62 –
    Ilayda S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 63 –
    Blanka Maria C., Valea Lupului, 7 ani , Nr. concurs: 64 –
    Alexandra S., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 65 –
    Ioana Maia H., Iasi, 4 ani , Nr. concurs: 66 –
    Horia H., Iasi, clasa I , Nr. concurs: 67 –
    Denisa Maria H., Iasi, 5 ani , Nr. concurs: 68 – 2 puncte
    Laura Ioana H., Iasi, clasa a Iia , Nr. concurs: 69 –
    Mara M., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 70 –
    Patricia S., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 71 –
    Vladimir B., Oradea, 5 ani , Nr. concurs: 72 –
    Iulian Gabriel I., Galati, 8 ani , Nr. concurs: 73 – 1 punct
    Anamaria Cristina B., Bucuresti, 5 ani , Nr. concurs: 74 –
    Total puncte acordate: 55
    Ivascu Silviu,9ani V?lenii de Munte
    Sper c? am f?cut totul cum trebuie.Mul?umesc!

  42. Pingback: Simina S., Zlatarei, 4 ani. Concursul de creatie Ghiozdanelul creativ | Talente de Năzdrăvani

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente