Atelierul Nazdravanilor

„Atelierul Năzdrăvanilor” este un concept propriu de activitate, dupa modelul concursurilor desfasurate pe site.

Atelierele nu sunt regulate, se desfasoara in colaborare cu partenerii care doresc acest lucru. Am reuşit până acum să organizăm:

Ediţia a XVIa
16 martie 2013
Ediţia a XVa
23 februarie 2013
Ediţia a XIVa
10 decembrie 2012
Ediţia a XIIIa
17 noiembrie 2012
Atelierul Nazdravanilor Atelierul Nazdravanilor Atelierul Nazdravanilor Atelierul Nazdravanilor
Ediţia a XIIa
13 octombrie 2012
Ediţia a XIa
9 iunie 2012
Ediţia a zecea
12 mai 2012
Ediţia a noua
24 martie 2012
Atelierul Nazdravanilor Atelierul Nazdravanilor Atelierul Nazdravanilor Atelierul Nazdravanilor
Ediţia a opta
25 februarie 2012
Ediţia a şaptea
4 februarie 2012
Ediţia a şasea
10 decembrie 2011
Ediţia a cincea
12 noiembrie 2011
Atelierul Nazdravanilor Atelierul Nazdravanilor Atelierul Nazdravanilor Atelierul Nazdravanilor
Ediţia a patra
21 mai 2011
Ediţia a treia
16 aprilie 2011
Ediţia a doua
20 noiembrie 2010
Ediţia întâi
16 octombrie 2010
Atelierul Nazdravanilor Atelierul Nazdravanilor Atelierul Nazdravanilor Atelierul Nazdravanilor

50 Comments

 1. buna ziua.Am primit de la d-voastra in noiembrie zanele.Atunci am reusit sa le deschid, dar acum nu mai pot.Va rog frumos daca puteti sa mi le mai trimiteti o data.Multumesc anticipat

 2. Am aflat acum de acest site si ma bucur nespus pentru ideile deosebite pe care le prezentati.
  V-as ruga daca se poate sa-mi trimiteti si mie zanele anotimpuri…..le-am vazut la o scoala si sunt deosebite…
  Va multumesc!

 3. Lucrarile sunt absolut minunate!!!!!!!!!
  Felicitari!
  Va rog, daca se poate, sa-mi trimiteti si mie zanele-anotimpuri…
  Multumiri si la mai multe!!!

 4. Felicitari! Sunteti foarte talentati! As dori sa stiu cum pot procura zanele anotimpuri. multumesc mult si succes in continuare!

  • Colaborez excelent cu gradinita Cuibusorul Zanelor. Am la dispozitie o sala pentru copii, si o sala pentru parintii care doresc sa ramana.
   Si este si relativ in centru.

   De de ma intrebati?

  • Ti-as spune doar ca pictura nu e o solutie rentabila. Daca la anul iti schimba clasa, te detasezi, etc, ce faci? iti recomand sa pictezi, daca ai talent, pe hartie, sa scanezi la rezolutie mare, si sa imprimi pe poliplan. Il suspenzi apoi cu capse, lipit de perete, si iti poti lua decorul cu tine oriunde.

 5. D.na Directoare mi-a confirmat ca clasa imi va ramane pe parcursul a 3 ani, dar este o solutie siceea ce imi spuneti. Eu nu prea stiu ce sa pictez. M-am gandit la un curcubeu cu soare si nori, as mai vrea si 2 ingerasi cu trompete, iar prin trompete sa scoata cifre. Dar nu prea mai stiu ce:( . Multumesc!

  • ai putea sa folosesti spatiul, daca tot investesti in el, pe tematica din planificare. in cele mai multe gradinite am vazut ca tematica anotimpurile si succesiunea timpului. poti eventual sa cumperi ceva ilustratie pentru print, discuti cu un grafician, ori din bancile de poze de pe net.

 6. Va rog frumos sa-mi mai trimiteti si mie zanele anotimpurilor si decoratiunile lor, inca odata, deoarece mi-a expirat link-ul. Multumesc mult, mult de tot!

 7. buna ziua!sunt fascinata de lucrarile prezentate, materialele si ideile dumneavostra.va rog mult imi puneti trimite cele 4 zane ale toamnei?va multumesc anticipat

 8. V? rog frumos s? îmi trimite?i ?i mie zânele anotimpurilor (?abloanele).Sunt superbe ?i doresc s? le utilizez la clas?.Mul?umesc mult !!!!

 9. Buna ziua. Mii de scuze pentru deranj , v-as ruga daca puteti sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru zanele anotimpuri. Multumiri . O zi frumoasa si ceva mai calduroasa sa aveti

 10. Multumesc pt sabloanele Zanelor.Sunteti foarte amabili si bineinteles o sursa de inspiratie pt orele de arte vizuale.Aveti niste idei originale pt asta va apreciez mult. Felicitari!

  • Mulțumesc și eu!
   Vă aștept și cu „sugestii și reclamații”, nu doar laude.
   Echipa e… „eu centrez, eu dau cu capul”. Dar primesc cu plăcere ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente