Concursul de creatie pentru copii MandaMagic



afis-a4

Mai avem un pic până ne vom bucura din plin de zilele de vacanţă bine-meritată după un an de muncă, şi vom încheia anul şcolar cu un concurs, organizat împreună cu Editura Gama cu ocazia zilei de 1 iunie.

Concursul se adresează preşcolarilor şi şcolarilor mici, care, cu atenţie şi îndemânare, vor construi o mandala. Concursul se va desfăşura în lunile mai-iunie 2013.

Programul concursului:

  • 25 mai 2013 : se afişează pe această pagină creaţiile participante şi poate începe votul pe pagina dedicată fiecăreia. Creaţiile care intră în concurs după această dată nu vor beneficia de perioadă de graţie pentru strângerea voturilor.
  • 8 iunie, ora 24:00: se încheie votul publicului.
  • 15 iunie 2013: anunţarea câştigătorilor.

Creaţiile pot fi înscrise în concurs până la data de 6 iunie 2013, inclusiv.

Condiţiile de realizare:

– tema creaţiei: mandala.
– dimensiune: creaţia nu va fi mai mare de A4. Va fi fotografiată sau scanată, şi vor fi trimise cel mult trei imagini care să pună în evidenţă realizarea, sau, opţional, un filmuleţ, dacă este cazul (folosiţi www.transfer.ro pentru a trimite fişierul, şi menţionaţi linkul de transfer în mailul de înscriere, mail care conţine obligatoriu şi o poză). Nu vor fi acceptate în concurs imagini neclare, mişcate, întunecate, care să nu ofere o imagine corectă a ansamblului. De asemenea, dimensiunea minimă a imaginii este 800×600 pixeli. 
– materialele: nu vor fi folosite imagini printate de pe internet şi colorate ulterior. Mandala trebuie desenată/construită manual. Ca activitate pentru copii, mandala se reduce la un model repetitiv, geometric sau artistic. Puteţi folosi şabloane din plastic cu forme geometrice, modele spiralate, ştampile, elemente de hârtie decupate cu perforatoarele decorative, stencil, instrumente geometrice, orice obiecte mici, identice care se pretează unei astfel de organizări pe o coală A4. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu accepta în concurs creaţiile ce nu respectă regulile de confecţionare. Dacă aveţi nelămuriri asupra unui element, cel mai bine întrebaţi dacă este acceptat, folosind formularul de contact de la finalul acestui articol.

Poate participa la acest concurs orice copil, la grădiniţă sau la şcoală, cu vârsta între 4 şi 12 ani, cu o singură creaţie individuală. În cazul grupurilor care participă sub coordonarea unui cadru didactic, numărul maxim de copii care pot fi înscrişi este de 3, fiecare participând cu o creaţie proprie. Nu se acceptă lucrări colective, şi este necesar acordul părinţilor pentru participarea la concurs. Premiile vor fi expediate numai la adrese de pe teritoriul României, iar participanţii din străinătate sunt rugaţi să aibă în vedere acest aspect.

Ţin să menţionez că este un concurs pentru copii, iar câştigul fiecăruia dintre participanţi va consta în deprinderile dobândite pe parcursul realizării temei, şi nu din observarea la lucru a părinţilor, educatorilor sau învăţătorilor.

Pentru înscrierea în concurs trimiteţi un mail la admin@talentedenazdravani.eu care să conţină numele complet, vârsta copilului, localitatea de domiciliu, imaginea sau imaginile creaţiei, precum şi o scurtă descriere a acesteia şi a modului de realizare (sau un link, dacă a fost prezentată pe blogul personal). Mailul este obligatoriu, chiar daca folosiţi pentru transferul fisierelor alte modalităţi.

Editura GamaPremiile acestui concurs sunt oferite de Editura Gama şi constau în vouchere ce pot fi consumate în magazin. Câştigătorii îşi pot alege orice premiul doresc, cu condiţia ca cel puţin un produs să facă parte din colecţia IQ Fun.

Premiul "Cea mai interesantă realizare" 
Două vouchere "Editura Gama" în valoare de 60 ron.

  • se acordă primilor doi participanţi ale căror creaţii acumulează cel mai mare punctaj în urma centralizării votului juriului la categoria "cea mai interesantă realizare".

Premiul de popularitate
Un voucher "Editura Gama" în valoare de 40 ron.

  • se acordă participantului care acumulează în perioada 25 mai-8 iunie 2013 cele mai multe puncte pe pagina dedicată creaţiei sale din timpul concursului.
  • nu pot participa la această categorie câştigătorii premiilor de popularitate din ediţiile precedente ale concursurilor "Talente de Năzdrăvani".

Cinci premii oferite prin tragere la sorţi. Fiecare premiu constă într-un voucher "Editura Gama" în valoare de 20 ron.

  • se acordă participanţilor la concurs, extraşi la tombolă, cinci la număr, alţii decât cei care au obţinut deja un premiu.

Un voucher este valabil pentru o singură comanda, şi nu poate fi preschimbat în bani. În cazul unei comenzi sub valoarea voucherului, diferenţa nu se restituie. Suma care depăşeşte valoarea voucherului se achită la livrare. Premiile beneficiază de livrare gratuită.

Recomandări pentru câştigători:

Carti online: LabirinturiCarti online: SahCarti online: Perspicacitate
Carti online: AtentieCarti online: MemorieCarti online: Logică

 

 În cazul în care câştigătorul unui premiu nu va putea fi contactat în termen de trei zile de la anunţarea rezultatului, premiul va fi atribuit următorului clasat. În caz de egalitate la puncte între concurenţi, se va hotărî prin tragere la sorţi ordinea acestora.

Votul publicului va fi cel care va hotărî către cine va pleca premiul de popularitate
Va fi declarată câştigătoare creaţia care va strânge, pe pagina dedicată, cele mai multe puncte. Pentru a fi validat ca punct, un comentariu trebuie să îndeplinească simultan următoarele două condiţii:

  1. Foloseşte un IP unic pentru a adăuga un comentariu (se poate vota o singură dată de pe un calculator sau dintr-o reţea care foloseşte acelaşi IP). Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate în cadrul concursului (de asemenea, nu folositi nici o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).
  2. StropiComentariul este însoţit de un click  pe contorul de vot (cel cu picături de culoare, de la finalul fiecărui articol.) Dacă IP-ul nu este înregistrat de contor, înainte sau imediat după adăugarea mesajului, comentariul nu este aprobat. Voturile doar pe contor, fără a fi însoţite de comentariu, nu vor fi considerate puncte.

Nu vor fi aprobate pe durata concursului pe paginile dedicate fiecărui participant decât mesajele la obiect, şi care îndeplinesc simultan cele două condiţii de mai sus. Pentru orice alte comentarii sau întrebări, vă rog folosiţi această pagină şi formularul de contact de mai jos.

Juriul care va hotărî acordarea celor două premii ( "Cea mai interesantă realizare") va fi alcătuit din copiii care au participat la probele săptămânale ale concursurilor "Talente de Năzdrăvani" sau la evenimentele speciale organizate. Un "jurat" va puncta 10 creaţii şi va adăuga pe acest subiect un mesaj între 7-14 iunie 2013. În cazul în care un jurat este şi participant la concurs, nu-şi va putea puncta propria lucrare. Membrii juriului vor fi anunţaţi pe mail, iar mesajul va trebui adăugat cu adresa de mail la care au primit instrucţiunile, altfel punctele nu vor fi luate în considerare.

Vom răsplăti şi efortul copiilor de a juriza creaţiile în concurs. Un voucher "Editura Gama" în valoare de 20 ron va fi acordat prin tragere la sorţi, la care vor participa toţi copiii invitaţi să jurizeze şi care şi-au exprimat votul în această pagină.

Mult succes tuturor participanţilor!


Editura Gama

Pentru cadrele didactice care doresc să încurajeze participarea copiilor la astfel de exerciţii, am pregătit separat un banner al concursului, în două variante: prima se poarte printa, de aici, iar a doua poate fi afişată pe blogul grupei/clasei, în cazul în care acesta există. Codul este:

<a href="http://talentedenazdravani.eu/promo.htm" target="_blank" title="Talente de Nazdravani"><img src="http://talentedenazdravani.eu/img/promo/concursuri160x160.gif" alt="Talente de Nazdravani" border="0" title="Talente de Nazdravani" /></a>

Concursuri precedente: Oul Nazdravan, Steluta calatoare,  Primul clopotelJocurile CopilărieiRilă-Iepurilă, Primul fulg de nea, Toamna la noi acasăVine Iepuraşul!,  Brăduţul meu specialToamna prin ochi de copilLumea mea cea mică.

Creaţiile copiilor:


1. Maria S., Bucuresti, 5 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


2. Maria Rita L., Costeiu, 5 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


3. Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


4. Ruxandra T., Otopeni, 6 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


5. Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


6. Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


7. Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


8. Ioana H., Iasi, 9 ani
Mandala Vezi detalii pentru aceasta creatie.


9. Tudor D., Sanmartin, 8 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


10. Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


11. Gabriel V., Timisoara, 5 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


12. Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


13. Victor I, Campina, 10 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


14. Antonia D., Campina, 6 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


15. Ilinca P., Campina, 6 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


16. Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


17. Cristina R., Botosani, 6 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


18. Aylin I., Semeni, 10 ani

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


19. Gabriela P., Ungheni, 8 ani

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


20. Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


21. Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


22. Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


23.Ilinca O., Iasi, clasa a IIIa

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


24. Maria A., Iasi, clasa I

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


25. Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


26. Maria Ruxandra F, Bucuresti, 5 ani

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


27. Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


28. Ioana D., Bosanci, 6 ani

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


29. Talida C., Petrosani, clasa a IIIa

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


30. Delia I., Petrosani, clasa a IIIa

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


31. Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


32. Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


33. Gabriel T., Zlatarei, 6 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


34. Andra Maria J., Campina, 6 ani

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


35. Mara F., Bucuresti, 6 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


36. Maria O., Botosani, 5 ani
Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


37. Iuliana T., Brebu, 7 ani

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


38. Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa aIIa

Mandala Vezi detalii si/sau voteaza aceasta creatie.


39. Denisa Maria H., Iasi, 4 ani

Mandala Vezi detalii pentru aceasta creatie.


40. Laura Ioana H., Iasi, clasa I

Mandala Vezi detalii pentru aceasta creatie.


41. Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani

Mandala Vezi detalii pentru aceasta creatie.


42. Arianna F., Deleni, 5 ani

Mandala Vezi detalii pentru aceasta creatie.



Editura Gama

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate, Editura Gama and tagged , , , , , , .

43 Comments

  1. Am trimis trei lucrari la Concursul Mandamagic;
    IORDACHE VICTOR-10 ani, CAMPINA parinte IORDACHE LAURA
    DOBRESCU ANTONIA 6 ani, CAMPINA cadru didactic IORDACHE LAURA
    POPA ILINCA 6 ani, CAMPINA cadru didactic IORDACHE LAURA

  2. Pot da linkul pus aici si sa cer voturi pe FB, de ex..este corect asa? INtreb pentru ca este primul concurs cu voturi la care participam. Multumesc frumos!

    • da, puteti da share oriunde.

      atentie la sistemul de votare, sunt doua actiuni obligatorii.

  3. La nr. 19, 20, 21, 22 apare aceeasi lucrare, nu apar lucrarile copiilor mei.

  4. Am trimis 3 lucrari ale elevelor mele in 27 mai si nu pana in 25 din motive independente de vointa noastra. Am inteles ca nu se mai pot vota cele trimise dupa 25 mai dar, cred ca, avand in vedere ca „Crea?iile pot fi înscrise în concurs pân? la data de 6 iunie 2013, inclusiv”, acestea ar trebui sa fie postate si ele pentru a putea fi vizualizate. Altfel, de ce sa le mai trimitem?
    Cele trei fetite sunt foarte dezamagite

    • Fetitele ar trebui sa inteleaga ca inscrierea in concurs o face un om, nu un calculator… iar in spatele acestui site se afla un singur om.
      Iar omul s-a intamplat ca ieri sa zaca toata seara, iar azi dimineata sa fie la spital…
      Abia acum am deschis mailul, vor fi publice in cursul zilei de azi.

  5. am o nelamurire…am lasat un comentariu la lucrarea copilului meu. Acesta nu este moderat. Nu stiu daca era voie sau nu, mi-am permis sa fac asta , pentru ca am vazut ca si alte mamici au comentat in dreptul lucrarilor propriilor copii.
    multumesc anticipat pentru raspuns! 🙂

    • da, poti comenta/vota, o singura data. eu verific ip-ul comentariilor si lista de vot, nu continutul acestora. dupa incheierea concursului, si numararea punctelor (fiecare participant va avea un comentariu cu rezultatul), voi aproba toate comentariile primite.

      ca idee, sunt acum 200 de comentarii in concurs care nu se incadreaza la regula stabilita. fie au adaugat mai multe comentarii, cu nume/adresa de mail diferite, fie autorii au multumit celor care i-au votat, fie cei care au comentat nu au apasat si pe contorul de vot.

      cum spuneam, verific ip-ul, nu continutul comentariului… daca ip=ul nu apare in ambele liste, nu se obtine un punct in clasament.

    • Multumesc mult pentru raspuns!e adevarat ca eu am postat comentariul la o zi dupa vot. Nu stiam ca avem voie sa lasam si comentarii…oricum, am inteles- suntem incepatori…si pana ma dumiresc eu ce si cum…..e multa bataie de cap la concursurile acestea…sunt ff frumoase si provocatoare, dar muuulta munca din partea ta.

    • Munca din partea mea e necesara daca vreau ca rezultatul sa fie corect. Nu vreau sa transform concursurile in fraude in vanatoare de voturi. Ma gandesc cu groaza la noaptea alba de sambata, si ziua care va urma… dar cum nu am alt sistem de vot mai serios, raman la acesta.

  6. Nume Numar concurs Puncte acordate
    Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 –
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 – 9
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 –
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 –
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 –
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 –
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 –
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 –
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 –
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 – 4
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 –
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 –
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 –
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 –
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 – 10
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 –
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 – 3
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 – 7
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 –
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 –
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 –
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 – 2
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 – 1
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 –
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 – 6
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 – 5
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 – 8

  7. cea mai frumoasa creatie
    1 30. Delia I., Petrosani, clasa a IIIa 10
    2 38. Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa aIIa 9
    3 33. Gabriel T., Zlatarei, 6 ani 8
    4 28. Ioana D., Bosanci, 6 ani 7
    5 18. Aylin I., Semeni, 10 ani 6
    6 16. Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani 5
    7 14. Antonia D., Campina, 6 ani 4
    8 7. Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa 3
    9 1. Maria S., Bucuresti, 5 ani 2
    10 12. Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani 1

    pentru ca nu mi se poate atasa fisierul pt a-l trimite pe mail , am decis sa adaug ca si comentariu, astfel copiii vor avea si notele acordate de noi

    multa bafta tuturor !

    multumim pentru concurs!

    • Oricum trebuia sa adaugati aici punctele, pentru a le vedea si participantii.

      As fi preferat in schimb sa faceti copy/paste in tabel, si sa nu rescrieti punctele.
      VOi considera puncte acordate notatia finala de pe fiecare rand.

      Multumesc!

  8. Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 – 2
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 –
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 – 10
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 –
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 – 4
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 – 3
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 –
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 – 1
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 –
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 –
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 –
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 – 9
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 – 8
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 –
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 – 7
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 –
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 – 6
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 –
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 –
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 –
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 –
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 –
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 – 5
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 –
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 –

  9. Punctaj acordat e Elise:
    Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 – 1
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 – 3
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 –
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 –
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 – 7
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 –
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 –
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 –
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 – 5
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 –
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 – 2
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 – 9
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 –
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 –
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 –
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 –
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 –
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 –
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 –
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 –
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 –
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 –
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 – 6
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 – 10
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 –
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 – 4
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 –
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 –
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 – 8

  10. Alexia Axinti (juriu)

    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 – 7
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 –
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 –
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 – 8
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 –
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 –
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 – 5
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 – 9
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 –
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 –
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 –
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 –
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 –
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 –
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 – 10
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 – 6
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 –
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 –
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 –
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 –
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 – 4
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 – 3
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 – 2
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 –
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 – 1
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 –
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 –

  11. Eu am votat 3 lucrari, nu m-am putut opri doar la una :). Toate sunt frumoase si muncite.

  12. particip la acest concurs cu treilucrari. iordache victor nr.13;
    dobrescu antonia -nr.14 si popa ilinca -nr.15 .As dori sa stiu cum jurizez? O singura data?

  13. Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 – 7
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 – 6
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 –
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 –
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 –
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 – 5
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 –
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 – 2
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 –
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 – 4
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 –
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 – 3
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 – 8
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 –
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 –
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 –
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 –
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 –
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 – 1
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 –
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 – 10
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 –
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 –
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 –
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 –
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 – 9
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 –
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 –

  14. Rezultatele concurentilor la categoria „votul publicului”

    1 Maria S., Bucuresti, 5 ani /puncte obtinute: 5
    2 Maria Rita L., Costeiu, 5 ani /puncte obtinute: 1
    3 Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani /puncte obtinute: 10
    4 Ruxandra T., Otopeni, 6 ani /puncte obtinute: 0
    5 Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa /puncte obtinute: 1
    6 Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani /puncte obtinute: 6
    7 Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa /puncte obtinute: 0
    8 Ioana H., Iasi, 9 ani /puncte obtinute: –
    9 Tudor D., Sanmartin, 8 ani /puncte obtinute: 57
    10 Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani /puncte obtinute: 33
    11 Gabriel V., Timisoara, 5 ani /puncte obtinute: 13
    12 Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani /puncte obtinute: 7
    13 Victor I, Campina, 10 ani /puncte obtinute: 7
    14 Antonia D., Campina, 6 ani /puncte obtinute: 11
    15 Ilinca P., Campina, 6 ani /puncte obtinute: 0
    16 Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani /puncte obtinute: 1
    17 Cristina R., Botosani, 6 ani /puncte obtinute: 0
    18 Aylin I., Semeni, 10 ani /puncte obtinute: 3
    19 Gabriela P., Ungheni, 8 ani /puncte obtinute: 1
    20 Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani /puncte obtinute: 0
    21 Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani /puncte obtinute: 1
    22 Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani /puncte obtinute: 2
    23 Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa /puncte obtinute: 1
    24 Maria A., Iasi, clasa I /puncte obtinute: 2
    25 Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani /puncte obtinute: 1
    26 Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani /puncte obtinute: 0
    27 Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani /puncte obtinute: 9
    28 Ioana D., Bosanci, 6 ani /puncte obtinute: 1
    29 Talida C., Petrosani, clasa a IIIa /puncte obtinute: 15
    30 Delia I., Petrosani, clasa a IIIa /puncte obtinute: 11
    31 Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa /puncte obtinute: 25
    32 Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa /puncte obtinute: 10
    33 Gabriel T., Zlatarei, 6 ani /puncte obtinute: 1
    34 Andra Maria J., Campina, 6 ani /puncte obtinute: 17
    35 Mara F., Bucuresti, 6 ani /puncte obtinute: 0
    36 Maria O., Botosani, 5 ani /puncte obtinute: 1
    37 Iuliana T., Brebu, 7 ani /puncte obtinute: 0
    38 Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I /puncte obtinute: 5
    39 Denisa Maria H., Iasi, 4 ani /puncte obtinute: –
    40 Laura Ioana H., Iasi, clasa I /puncte obtinute: –
    41 Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani /puncte obtinute: 1
    42 Arianna F., Deleni, 5 ani /puncte obtinute: 1

  15. pentru ca nu am putut atasa tabelul am scris astfel:
    1. 28 Ioana D.,Bosanci,6 ani-10 puncte
    2. 15 Ilinca P.,Campina, 6 ani-9 puncte
    3. 19 Gabriela P., Ungheni, 8ani- 8puncte
    4. 36 Maria O., Botosani, 5 ani-7 puncte
    5. 14 Antonia D.,Campina, 6 ani-6 puncte
    6. 16 Anastasia -Teofana T.,PASCANI-5 puncte
    7. 34 Andra Maria J.,Campina,6 ani-4 puncte
    8. 7 Razvan Viorel U.,Satu Mare, cls.aIIIa-3 puncte
    9. 39 Danisa Laria H.,Iasi, 4 ani-2 puncte
    10. 37 Iuliana T.,Brebu, 7 ani-1 punct

    • As fi preferat sa respectati instructiunile, si sa nu rescrieti tabelul!

      Ati gresit numerele de concurs, am luat in consideratie numele concurentilor.
      Data viitoare va rog sa cititi cu atentie instructiunile primite.

    • Nume Numar concurs Puncte acordate
      Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 –
      Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
      Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
      Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
      Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 –
      Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 –
      Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 – 3
      Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 –
      Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
      Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
      Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 –
      Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 –
      Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 –
      Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 – 6
      Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 – 9
      Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 – 5
      Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 –
      Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 –
      Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 – 8
      Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 –
      Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 –
      Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
      Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 –
      Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 –
      Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 –
      Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 –
      Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 –
      Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 – 10
      Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 –
      Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 –
      Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 –
      Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 –
      Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 –
      Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 – 4
      Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
      Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 – 7
      Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 – 1
      Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 –
      Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 – 2
      Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
      Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 –
      Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 –

      Varianta corecta.
      Multumesc pentru mail!

  16. Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 – 9
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 – 8
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 –
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 –
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 – 10
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 –
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 – 4
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 – 5
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 –
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 –
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 – 2
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 –
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 – 3
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 –
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 –
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 –
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 –
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 –
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 – 6
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 – 7
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 –
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 – 1
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 –
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 –
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 –
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 –
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 –

  17. Buna ziua! La sectiunea „votul publicului” lista cu punctele primite este cea afisata, lista finala? Caci in acest caz avem motiv de bucurie, Tudor D. are 57 de puncte, deci el ar fi fericitul castigator. Daca el este castigatorul, las deja adresa, caci voi lipsi cateva zile din localitate si nu vom avea acces la net. Multumim inca o data pentru sansa de a participa la concurs si multumim tuturor celor care au votat creatia lui Tudor. Adresa este: David Camelia, str. Ioan slavici, bl. P1, sc.A, ap.18, loc. Sanmartin, jud. Bihor, cod 417495.

  18. Felicitari tuturor participatilor…ca de obicei toate lucrarile sunt minunate si ne-a fost greu sa jurizam…punctajele noastre sunt:

    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 – 8
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 – 6
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 –
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 –
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 – 5
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 –
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 –
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 –
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 – 7
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 –
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 –
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 –
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 –
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 –
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 –
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 –
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 –
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 – 10
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 – 4
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 –
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 –
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 – 3
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 – 2
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 – 1
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 –
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 –
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 – 9
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 –
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 –

  19. Laura – membra in juriu

    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 – 4
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 – 9
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 –
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 – 8
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 – 5
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 –
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 –
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 –
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 – 3
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 –
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 –
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 –
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 –
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 – 6
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 –
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 –
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 –
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 –
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 –
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 –
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 –
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 –
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 –
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 – 1
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 – 2
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 –
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 – 7
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 – 10
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

    Denisa – Membra in juriu

    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 – 5
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 – 1
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 – 6
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 – 3
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 –
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 –
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 –
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 –
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 –
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 –
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 – 4
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 – 2
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 – 7
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 –
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 –
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 –
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 –
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 –
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 –
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 –
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 –
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 –
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 –
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 – 8
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 –
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 – 10
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 –
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 – 9
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

  20. Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 – 8
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 – 5
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 – 6
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 –
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 – 4
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 – 7
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 –
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 –
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 – 9
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 –
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 –
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 –
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 –
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 –
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 –
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 – 3
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 –
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 –
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 –
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 – 2
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 –
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 – 1
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 –
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 –
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 –
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 –
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 – 10
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 –
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 –

  21. Nume Numar concurs Puncte acordate
    Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 –
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 –
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 – 4
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 – 3
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 – 5
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 –
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 – 6
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 –
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 –
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 –
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 –
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 –
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 –
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 –
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 –
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 – 9
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 – 8
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 – 10
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 – 2
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 –
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 –
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 – 7
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 –
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 – 1
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 –
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 –

  22. Nume Numar concurs Puncte acordate
    Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 – 10
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 –
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 –
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 –
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 – 9
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 –
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 –
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 –
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 – 8
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 –
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 –
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 –
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 – 6
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 –
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 –
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 –
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 –
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 – 1
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 –
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 – 7
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 –
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 – 5
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 –
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 – 4
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 – 3
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 – 2

  23. Nume Numar concurs Puncte acordate
    Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 – 1
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 –
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 – 7
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 –
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 –
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 –
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 –
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 –
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 –
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 –
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 –
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 –
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 –
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 –
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 –
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 –
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 – 5
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 – 8
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 – 10
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 – 9
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 –
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 –
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 – 2
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 – 6
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 – 4
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 – 3
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 –

  24. Maria Acasandrei, membru in juriu:
    Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 –
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 –
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 –
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 –
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 –
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 –
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 – 1
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 –
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 –
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 –
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 – 7
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 – 8
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 –
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 –
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 – 4
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 –
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 – 6
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 – 3
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 – 9
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 –
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 – 10
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 –
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 –
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 – 2
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 –
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 – 5

  25. Jurizare lucrari concurs manda magic
    e-mail floarebernad@yaho.com
    Nagy David ,Oradea-membru in juriu
    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 – 10
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 –
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 – 9
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 –
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 -8
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 –
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 -7
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 –
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 –
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 -6
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 –
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 –
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 -5
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 –
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 –
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 –
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 – 4
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 –
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 –
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 – 3
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 -2
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 – 1
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 –

  26. Suntem fericite sa facem parte din juriul acestui concurs.
    Felicitam toti concurentii , toate creatiile sunt foarte frumoase!
    Popescu Dalia Andreea – 7 ani (membru juriu) : 32 (10p),39(9p),37(8p),21(7p),26(6p),13(5p),25(4p),11(3p),18(2p),5(1p);
    Popescu Maria Alexandra – 10 ani (membru juriu) : 1(10p),38(9p),22(8p),34(7p),3(6p),27(5p)
    23(4p),10(3p),17(2p),8(1p).

  27. Hutanu Ioana-Maia, membru juriu
    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 –
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 –
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 –
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 –
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 –
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 –
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 –
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 –
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 – 5
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 – 2
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 – 6
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 –
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 –
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 –
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 –
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 – 4
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 –
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 – 1
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 – 7
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 – 9
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 – 8
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 –
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 –
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 –
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 – 3
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 –
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 – 10
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 –
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

    Hutanu Andrei-Horia, membru juriu
    Nume Numar concurs Puncte acordate
    Maria S., Bucuresti, 5 ani , Nr. 1 –
    Maria Rita L., Costeiu, 5 ani , Nr. 2 –
    Daniel Adrian A., Giurgiu, 6 ani , Nr. 3 –
    Ruxandra T., Otopeni, 6 ani , Nr. 4 –
    Gabriel L., Costeiu, clasa a IIIa , Nr. 5 – 3
    Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani , Nr. 6 – 4
    Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIIa , Nr. 7 –
    Ioana H., Iasi, 9 ani , Nr. 8 –
    Tudor D., Sanmartin, 8 ani , Nr. 9 –
    Larisa Bianca P., Baia Mare, 7 ani , Nr. 10 –
    Gabriel V., Timisoara, 5 ani , Nr. 11 –
    Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 5 ani , Nr. 12 – 5
    Victor I, Campina, 10 ani , Nr. 13 –
    Antonia D., Campina, 6 ani , Nr. 14 –
    Ilinca P., Campina, 6 ani , Nr. 15 –
    Anastasia Teofana T., Pascani, 6 ani , Nr. 16 – 6
    Cristina R., Botosani, 6 ani , Nr. 17 –
    Aylin I., Semeni, 10 ani , Nr. 18 –
    Gabriela P., Ungheni, 8 ani , Nr. 19 –
    Alesia Valentina S., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 20 –
    Emanuela Loredana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 21 –
    Maria Ioana C., Nicolae Balcescu, 6 ani , Nr. 22 –
    Ilinca O, Iasi, clasa a IIIa , Nr. 23 – 2
    Maria A., Iasi, clasa I , Nr. 24 – 1
    Stefan Andrei C., Bucuresti, 6 ani , Nr. 25 –
    Maria Ruxandra F., Bucuresti, 5 ani , Nr. 26 –
    Vlad Daniel C., Bucuresti, 4 ani , Nr. 27 –
    Ioana D., Bosanci, 6 ani , Nr. 28 – 7
    Talida C., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 29 – 8
    Delia I., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 30 – 9
    Artemis B., Petrosani, clasa a IIIa , Nr. 31 – 10
    Cosmina Gabriela M., Tandarei, clasa a IIIa , Nr. 32 –
    Gabriel T., Zlatarei, 6 ani , Nr. 33 –
    Andra Maria J., Campina, 6 ani , Nr. 34 –
    Mara F., Bucuresti, 6 ani , Nr. 35 –
    Maria O., Botosani, 5 ani , Nr. 36 –
    Iuliana T., Brebu, 7 ani , Nr. 37 –
    Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I , Nr. 38 –
    Denisa Maria H., Iasi, 4 ani , Nr. 39 –
    Laura Ioana H., Iasi, clasa I , Nr. 40 –
    Nicolae B., Muncelu de Sus, 6 ani , Nr. 41 –
    Arianna F., Deleni, 5 ani , Nr. 42 –
    Verificare:
    Totalul trebuie sa fie
    55 >> 55

  28. Premiile se revendica in aceasta pagina:
    https://talentedenazdravani.eu/blog/2013/06/15/concursul-de-creatie-mandamagic-epilog/

    Rezultatele concursului:

    Puncte acordate de juriu:

    Nr. Con. total p./nr. juriu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
    1 35   2     7       8     8             10    
    2 9               9                          
    3 10                     4               6    
    4 1       1                                  
    5 28       3   7         9 5           1     3
    6 27           6     6 5   6                 4
    7 38   3 2       3 8   1       10 1   10        
    8 28 9                 6 8 4             1    
    9 4                         4                
    10 3                                     3    
    11 39       7         5 3 5       7   9 3      
    12 34   1 10   8             7 3               5
    13 33           5   10         5       8 5      
    14 23   4 4       6             9              
    15 28     3 5 5 2 9 4                          
    16 46   5     9   5 5 7     9                 6
    17 23                     3   6       7   2 5  
    18 18   6 1 2   4                   1   2   2  
    19 25       9     8 2                       6  
    20 21           3       4       8     6        
    21 24 4         8   3   2               7      
    22 22                   7           7     8    
    23 29     9               6         8     4   2
    24 27     8   10             3         5       1
    25 20         6                 6       4   4  
    26 27     7           10             4   6      
    27 29 10               4       9           5 1  
    28 69   7 6     1 10 6       2 8   5 6 4     7 7
    29 48 3             7         10   8 3       9 8
    30 74 7 10     4 10     3     1 2 1 10 9       8 9
    31 34       6 3     1 2           9   3       10
    32 40       10 2       1         7   10   10      
    33 24   8               8 1   7                
    34 29 2     4     4       2     5 2       7 3  
    35 1 1                                        
    36 19     5   1   7               6            
    37 20             1     10     1         8      
    38 51 6 9       9           10   4 4       9    
    39 32             2   9               2 9   10  
    40 2                               2          
    41 19 5                   7     3 3   1        
    42 42 8     8           9 10     2   5          

    Puncte acordate de public:

    Nr. Conc. Puncte public
    1 5
    2 1
    3 10
    4 0
    5 1
    6 6
    7 0
    8
    9 57
    10 33
    11 13
    12 7
    13 7
    14 11
    15 0
    16 1
    17 0
    18 3
    19 1
    20 0
    21 1
    22 2
    23 1
    24 2
    25 1
    26 0
    27 9
    28 1
    29 15
    30 11
    31 25
    32 10
    33 1
    34 17
    35 0
    36 1
    37 0
    38 5
    39
    40
    41 1
    42 1

  29. Ziua buna incepe de dimineata ! Multumim pentru premiul acordat!

    Avem numarul ( sase) 6 in concurs si am castigat unul dinre premiile Gama pentru participanti.

    Ads : Bortofleac Ionela , [edit]

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente