Concursul de creatie MandaMagic – epilog

Am încheiat astăzi încă un concurs special, organizat împreună cu Editura Gama. A fost o lună lungă, cu promisiunea unor premii frumoase, şi mai ales cu creaţii pe care juriul cu greu le-a departajat. Am avut mai multe premii, care şi-au găsit în cele din urmă destinatarii astfel:

Premiul publicului, primul care a fost atribuit încă de săptămâna trecută, a ajuns la nr. 9, Tudor D., Sanmartin, 8 ani. Tudor a fost concurentul care a reuşit să strângă cele mai multe puncte, adică comentarii însoţite de un vot în pagina de concurs. Tudor a câştigat un voucher în valoare de 40 lei, valabil după revendicare în librăria online a editurii Gama.

Cele mai frumoase premii au fost însă cele atribuite de juriu, pentru primele două cele mai frumoase creaţii. Primul premiu a ajuns la nr. 30, Delia I., Petrosani, clasa a IIIa, iar juriul i-a acordat 74 puncte. Al doilea premiu a ajuns la nr. 28, Ioana D., Bosanci, 6 ani, căruia juriul i-a acordat 69p. Ele au câştigat câte un voucher în valoare de 60 lei, valabil după revendicare în librăria online a editurii Gama.

Pentru concurenţi au fost pregătite şi cinci premii, acordate prin tragere la sorţi. Random Integer Generator a atribuit premiile concurenţilor cu numerele: nr. 24: Maria A., Iasi, clasa I, nr. 34: Andra Maria J., Campina, 6 ani, nr. 37: Iuliana T., Brebu, 7 ani, nr. 42: Arianna F., Deleni, 5 ani, nr. 6: Mihai B., Amarastii de Jos, 4 ani.

Norocoşii vor primi din partea Editurii Gama un voucher în valoare de 20 lei, valabil după revendicare în librăria online. Acelaşi premiu va merge şi către unul din copiii care au făcut parte din juriu, şi care a fost mai norocos la tragerea la sorţi. Este vorba de juratul cu numărul 20, Horia.

De asemenea, am intermediat un premiu surpriză pentru copiii care au acceptat să se implice ca membri în juriu. Nu este uşor ceea ce le cer, şi mi se pare normal ca efortul să fie răsplătit. Premiul merge la: nr. 14, Ludovica.

Tabelele cu puncte, printscreen-urile de la extrageri, punctele acordate de juriu, sunt toate disponibile în pagina principală a concursului, în secţiunea de comentarii.

Câştigătorii au la dispoziţie trei zile pentru a revendica premiile. Până la data de 18 iunie, ora 1:00 am, câştigătorii trebuie să adauge la acest articol un mesaj, folosind adresa de mail cu care au participat la concurs/juriu. Toate premiile oferite de editura Gama includ obligatoriu un pachet la alegere din colectia Iq-Fun. Mesajul trebuie sa cuprindă:

 • Numărul de concurs/numărul în juriu şi numele participantului
 • Premiul câstigat
 • Adresa părintelui care va ridica premiului. Vă rog ca adresa poştală să includă şi codul poştal.
 • Un număr de telefon de contact.

Datele personale nu vor fi publicate pe site, mesajul va fi editat înainte de a deveni public.

Câştigătorii care nu îşi vor revendica premiile până la data menţionată le vor pierde, urmând a fi atribuite următorilor clasaţi, în cazul celor acordate de juriu, sau printr-o nouă extragere, în cazul celor "norocoase".

Vă mulţumesc tuturor pentru participare, şi vă doresc un vacantă plăcută!

Multumesc cu această ocazie şi Editurii Gama, pentru susţinerea oferită.

Editura Gama

 

Vezi pagina principala a concursului >>>>>

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , .

19 Comments

 1. Multumim pentru premiu organizatorilor si sponsorilor, iar pentru voturi, celor care le-au acordat pentru lucrarea lui Tudor. Felicitari tuturor participantilor! Nr. 9. Tudor D., Sanmartin, 8 ani, „premiul publicului”, Adresa pentru expediere: [edit]

 2. Multumim pentru premiul acordat , eu deja am raspuns in pagina concursului , dar nu am specificat ce carticele doresc pentru baietel , „rasfoind” , m-am decis din colectia IQ FUN – LABIRINTURI , iar din colectia EXERSEZ! – SCRIEREA , pentru varsta noastra ( 4 ani si 4 luni ) sunt cele mai potrivite .

  Multumim!

 3. Multumim si noi organizatorului si sponsorului acestui concurs, ca si membrilor juriului care au punctat lucrarile! Felicitari copiilor si o vacanta minunata le doreste si NR. 28 IOANA D. care a castigat cel de-al doilea voucher de 60 RON la categoria „Votul juriului”.
  Adresa de expediere DRAGOI MIHAELA, [edit]

 4. oooo suntem norocosi, ne aflam printre cei 5 trasi la sorti. Multumim foarte mult.

  Deci castigator Ariana F., nr. 42, la tragerea la sorti, adresa: [edit]

 5. Buna ziua! Cum se procedeaza cu alegerea cartilor? Scriem aici ca si comment ce dorim sau vom fi contactati de la Editura Gama de catre o persoana, pe email sau telefon si atunci vom transmite comanda? Sau scriem noi direct pe siteul Editurii Gama, prin formularul de contact? Multumesc anticipat pentru lamuriri!

  • Am intrebat si eu, sunt doua variante: ori se genereaza coduri de vouchere, si faceti cu ele comanda direct in site, ori trimit si lista cu optiuni. Oricare varianta ar fi, va tin la curent pe mail.
   Deocamdata sunt inca premii nerevendicate, si am nevoie de tabelul complet pentru a putea trimite.

 6. Buna ziua! Va multumim pentru premiul acordat! Numarul nostru in concurs este 37, iar numele participantului Tarboiu Iuliana, premiul castigat este prin tragere la sort, adresa: Bunea Irina Nicoleta, Judetul prahova, Comuna Brebu,[edit]

 7. Juratul cu numarul 20, Horia Hutanu, este norocosul castigator al premiului acordat prin tragere la sorti unui membru al juriului, un voucher în valoare de 20 lei. Multumim mult si felicitari tuturor celor care au participat direct sau indirect la acest concurs.
  Premiul va fi ridicat de Hutanu Simona, Iasi, [edit]

 8. numarul de concurs este 34,numele participantei este Jitaru Andra-Maria,premiul castigat este un voucher in valoare de 20 lei,adresa este :Jitaru Ioana Andreea- [edit]

 9. Pentru Tudor D. din Sanmartin Bihor, aleg in contul voucherului de 40 Ron, (diferenta in plus urmand sa o achit la livrare) urmatoarele:
  IQ Fun MEMORIE 13,5 ron http://www.edituragama.ro/carti-cu-activitati/iq-fun/memorie.html
  Scrie si sterge Inmultirea 13.5 ron http://www.edituragama.ro/carti-cu-activitati/scrie-si-sterge/inmul-irea.html
  Scrie si sterge Cunoasterea Mediului 5-6 ani 13.5 ron http://www.edituragama.ro/carti-cu-activitati/scrie-si-sterge/cunoasterea-mediului-6-7-ani.html
  Scrie si sterge Sinonime 13.5 ron http://www.edituragama.ro/carti-cu-activitati/scrie-si-sterge/sinonime.html
  Scrie si sterge Antonime 13.5 ron http://www.edituragama.ro/carti-cu-activitati/scrie-si-sterge/antonime.html

 10. Ce surpriza placuta ne-a facut sistemul de tragere la sorti! Nr. 24 in concurs, Maria A. castigator la trgerea la sorti a unui voucher de 20 lei.Suntem din Iasi si putem ridica premiul de la standul editurii. Multumim organizatoarei si sponsorului! Felicitari participantilor si vacanta placuta!
  [edit]

 11. Pentru concurentul cu numarul din concurs 37, Iuliana Tarboiu, in contul voucherului de 20 ronaleg urmatoarele( diferenta o achit la livrare):
  IQ Fun Memorie 13,5 ron http://www.edituragama.ro/carti-cu-activitati/iq-fun/memorie.html
  Exersez , partile vorbirii http://www.edituragama.ro/carti-pentru-scolari/exersez/partile-vorbirii.html
  Invat sa citesc nivel 2, Bubico de Ion Luca Caragiale http://www.edituragama.ro/carti-de-lectura/invat-sa-citesc-nivelul-2/bubico.html

 12. 🙂 Multumim mult pentru premiu. Vacanta placuta

  Nr. 30, IANCU DELIA, Premiul obtinut: „Primele doua cele mai frumoase creatii”;
  Voucer in valoare de 60 lei:

  http://www.edituragama.ro/carti-cu-activitati/iq-fun.html#perspicacitate (13,50 lei)
  http://www.edituragama.ro/carti-pentru-scolari/romani-celebri.html#constantin-brancusi (7,80 lei)
  http://www.edituragama.ro/carti-pentru-scolari/matematica.html#matematica-clasa-a-iv-a (19,50 lei)
  http://www.edituragama.ro/carti-pentru-scolari/teste-de-cultura-generala.html#teste-de-10-minute-clasa-a-iv-a (9,70)
  http://www.edituragama.ro/carti-pentru-scolari/exersez.html#gramatica-partile-de-propozitie
  (4,30 lei)
  http://www.edituragama.ro/carti-pentru-scolari/exersez.html#partile-vorbirii (4,30 lei)

  Adresa> [edit]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente