Decor de iarnă pentru grădiniță, o zână la fereastră

Recunosc, în septembrie, când am realizat decorul cu zâna toamnă, nici nu mi-a trecut prin cap că va avea succes. Şi mai ales că, aşa stângace cum am realizat-o, va fi apreciată. A fost o senzaţie deosebită aceea pe care am încercat-o trimiţând toată toamna, aproape în fiecare zi, câte un mail. Multe dintre cereri au venit însoţite de rugăminţi suplimentare, pentru celelalte zâne. Nu le aveam, dar am simţit că trebuie să continui ideea.

Şi pentru că „talentul” meu e mai mult o chestie de tehnică şi de voinţă, am vrut ca zâna iarnă să fie cu adevărat magică, aşa cum este toată luna decembrie pentru copii. Am avut nevoie de ajutor, pentru a da contur ideilor, şi ajutorul a venit de la Emanuel Pavel, grafician. Lucrăm împreună de multă vreme, mereu cu gândul la copii, şi ne face o enormă plăcere să ştim că ideile noastre vor strânge luna viitoare multe zâmbete de mici dimensiuni.

Aşadar, iată propunerea noastră pentru decorul de fereastră, sau, de ce nu, pentru un perete.

Zana-Iarna

Şablonul este disponibil la cerere (accesați butonul mare verde de la finalul articolului). Este pregătit pe pagină A3, se printează faţă-verso pentru fereastră. Imaginea se compune din 4 piese principale, fulgii fiind adăugaţi individual, fără legătură cu şablonul. Pot fi realizaţi din hârtie pliată, sau cu spray de zăpadă. Am adăugat pentru print şi o mulţime de steluţe albastre, pentru decor. Partea de sus a ferestrei poate fi împodobită cu ghirlande de sărbători, sau decupaje în formă de ţurţuri. O vom încerca şi la noi la grădiniţă, să vedem până unde vom ajunge cu imaginaţia.

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Încă o menţiune, am rugămintea să aveţi răbdare cel mult o săptămână de la adăugarea mesajului pentru a primi modelele. Îmi este imposibil să răspund tuturor cererilor în timp real.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Atelierul de creaţie

PS: Au început să sosească zâne…

buton-zane

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , , , , , , , .

2.507 Comments

  1. Buna seara, as dori si eu daca se poate sabloanele pentru geamuri cu zane si fulgi si ingerasi, pebtru aceste sarbatori sfinte de Craciun. Sunt minunate toate. Astept si va multumesc anticipat.

  2. Buna ziua, decoratiunile sunt deosebite si am rugamintea sa mi le trimiteti si mie la aceasta adresa daca se poate

  3. As dori si eu sabloanele pentru geam cu zana iarna si cu zana toamna. Sunt foarte frumoase. Va multumesc!

  4. felicitari… o idee super buna si arata splendid. as vrea si eu sa bucur o mica printesa si de asta v-as ruga sa-mi trimite-ti sablonul. multumesc anticipat.

  5. Îmi doresc foarte mult sablonul celor doua zane, îmi sunt de folos la gradininita! multumesc anticipat!

    • Buna seara .
      La fel ca cele care au scris inaintea mea tin sa va felicit pentru creativitate si vin cu rugamintea sa primesc si eu sabloanele celor doua zane.
      Va multumesc anticipat!

  6. Buna seara, este o idee splendida , decoratiunile sunt de nota 10. As dori si eu sabloane daca se poate. Va multumesc.

  7. Buna seara !Imi plac nespus de mult aceste decoratiuni pentru fereastra .Sunt splendide.Va rog foarte mult daca doriti sa mi le trimiteti si mie.Va multumesc!

  8. Buna seara,as dori daca se poate sabloanele pentru geamuri cu zane,fulgi si ingerasi.Sunt foarte frumoase.Va multumesc!

  9. Buna seara .
    La fel ca cele care au scris inaintea mea tin sa va felicit pentru creativitate si vin cu rugamintea sa primesc si eu sabloanele celor doua zane.
    Va multumesc anticipat!

  10. buna..cu adevarat superb..nu inteleg cum de nu am vazut pana acum…te rog si eu sa imi trimiti sabloanele cu zanele..iti multumesc din tot sufletul, esti deosebita

  11. buna…am incercat sa las un comentariu..nu prea am reusit…se vede ca sunteti solicitata deoarece sunteti extraordinara…indraznesc sa va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu zanele…daca se poate…cu adevarat deosebit…pupici

    • Buna ziua, va rog frumos daca aveti timp imi puteti trimite si mie sabloanele cu zane, va multumesc frumos.Felicitari pentru munca depusa nota 10 cu felicitari , sunt cu adevarat minunate .

  12. Buna ziua, imi puteti trimite si mie sabloanele cu zane?, multumesc frumos.
    Felicitari pentru minunatele idei

  13. Pingback: Decor de primavara pentru gradinita: o zana la fereastra | Talente... de Năzdrăvani

  14. buna,
    o prietena mi-a spus de acest site si mi se pare foarte interesant…as dori si eu sabloanele cu zanele daca se poate…va multumesc!

  15. Este superba zana si este superb tot ceea ce se intampla pornind de la o idee. Este un fel de ” leapsa „cu lucruri frumoase si interesante.
    Imi doresc sablonul zanei iarna, dar si cel al zanei toamna si primavara.

    Faceti o treaba minunata, tineti-o tot asa.

  16. Va rog din suflet sa imi trimiteti si mie sabloanele cu cele trei zane, am inspectie si mi-ar placea sa le afisez.Va rog mult!!!!Am ramas uimita cand le-am vazut prima oara!Felicitarile mele realizatorilor!

  17. vreau si eu………sunt nemaipomenite .si eu lucrez la o gradinita din prahova si am si inspectie…..multumesc anticipat

  18. Vreau si eu…. va rog frumos, sunt tare minunate zanele pe care le-ati realizat…Felicitari!!!

  19. FELICITARI!. Tare as vrea sa decorez sala de grupa .Va rog frumos sa ma ajutati cu sabloanele

  20. Va multumesc pentru material, am primit zana primavara,as mai dori daca se poate si celelalte zane.Va doresc o primavara minunata!

  21. La cat sunt de frumoase imi doresc sa tot fie iarna. Va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru decorul de iarna sa-mi completez geamurile in clasa. Multumesc mult.

  22. La cat sunt de frumoase decoratiunile mi-ar placea sa tot fie iarna. Mi le puteti trimite si mie sa-mi completez anotimpurile pe geamuri? multumesc

  23. FELICITARI…

    Va rog din suflet sa imi trimiteti si mie sabloanele cu cele trei zane, am inspectie si mi-ar placea sa le afisez.Am ramas uimita cand le-am vazut!Felicitarile mele !

  24. Buna seara! Acum am dat si eu de modelele dumneavoastra deosebite.daca va rog,mi le puteti trimite si mie pe e-mail?Ma pregatesc de inspectie si chiar mi-ar fi de un real folos.Va multumesc anticipat!

  25. Am realizat zana primaverii,este superba .As dori si zana toamna si zana iarna.Va multumesc !

  26. Foarte frumoase!!! As dori si eu sabloanele pentru zana toamna si zana iarna! Multumesc.

  27. Numai cuvinte de admiratie .Este minunat ceea ce faceti.Va felicit si va multumesc anticipat,dorind sa imi trimiteti si mie sabloanele celor trei anotimpuri.

  28. Buna ziua! va rog frumos sa-mi trimite-ti si mie sabloanele cu zana. sunt foarte deosebite.felicitari! nota 10 cu steluta

  29. Sunt deosebite! Nota 10 CU * e putin spus!
    Ma pregatesc de inspectia de gradul II ma puteti ajuta si pe mine cu sabloanele pt zanele anotimp? Va multumesc anticipat!

  30. buna seara,, as dori si eu daca se poate sabloanele pt geamuri cu zanele anotimpurilor,sunt superbe. multumesc:*

  31. Felicitari o idee deosebita. M-ati lasat fara cuvinte. Va rog din suflet daca se poate sa-mi trimiteti si mie sabloanele.

  32. Buna Imi place mult acest site. Va rog sa-mi trimite-ti si mie sabloanele cu Zane. Va multumesc anticipat.

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente