Decor de iarnă pentru grădiniță, o zână la fereastră

Recunosc, în septembrie, când am realizat decorul cu zâna toamnă, nici nu mi-a trecut prin cap că va avea succes. Şi mai ales că, aşa stângace cum am realizat-o, va fi apreciată. A fost o senzaţie deosebită aceea pe care am încercat-o trimiţând toată toamna, aproape în fiecare zi, câte un mail. Multe dintre cereri au venit însoţite de rugăminţi suplimentare, pentru celelalte zâne. Nu le aveam, dar am simţit că trebuie să continui ideea.

Şi pentru că „talentul” meu e mai mult o chestie de tehnică şi de voinţă, am vrut ca zâna iarnă să fie cu adevărat magică, aşa cum este toată luna decembrie pentru copii. Am avut nevoie de ajutor, pentru a da contur ideilor, şi ajutorul a venit de la Emanuel Pavel, grafician. Lucrăm împreună de multă vreme, mereu cu gândul la copii, şi ne face o enormă plăcere să ştim că ideile noastre vor strânge luna viitoare multe zâmbete de mici dimensiuni.

Aşadar, iată propunerea noastră pentru decorul de fereastră, sau, de ce nu, pentru un perete.

Zana-Iarna

Şablonul este disponibil la cerere (accesați butonul mare verde de la finalul articolului). Este pregătit pe pagină A3, se printează faţă-verso pentru fereastră. Imaginea se compune din 4 piese principale, fulgii fiind adăugaţi individual, fără legătură cu şablonul. Pot fi realizaţi din hârtie pliată, sau cu spray de zăpadă. Am adăugat pentru print şi o mulţime de steluţe albastre, pentru decor. Partea de sus a ferestrei poate fi împodobită cu ghirlande de sărbători, sau decupaje în formă de ţurţuri. O vom încerca şi la noi la grădiniţă, să vedem până unde vom ajunge cu imaginaţia.

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Încă o menţiune, am rugămintea să aveţi răbdare cel mult o săptămână de la adăugarea mesajului pentru a primi modelele. Îmi este imposibil să răspund tuturor cererilor în timp real.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Atelierul de creaţie

PS: Au început să sosească zâne…

buton-zane

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , , , , , , , .

2.507 Comments

  1. foarte frumoase lucrarile…felicitari va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru zana iarna si zana toamna.multumesc

  2. Felicitari pentru efortul pe care il depuneti pentru copii.Realizati niste lucruri extraordinare.Succes in noul an si mii de multumiri pentru ca ne ajutati si pe noi cu ideile voastre.Daca nu cer prea mult as dori si eu sablonul cu zana iarna.Multumesc.

  3. Felicitari din toata inima pentru ideile si lucrurile minunate pe care le faceti! Va rog sa-mi trimiteti si mie sablonul pentru zana iernii.
    Multumesc mult si Nasterea Domnului sa va aduca tot ce-i mai bun si mai frumos! Doamne ajuta!

    Cu deosebita consideratie,
    Luminita Graur

  4. multumesc mult.va sunt foarte recunoscatoare. as dori,daca este posibil si sablonul cu celelalte zane. mult succes in continuare

  5. SUNT FOARTE FRUMOASE CELE DOU? ZÂNE – ANOTIMPURI. FELICIT?RI GRAFICIANULUI! V? ROG S?-MI TRIMITE?I ?I MIE ?ABLOANELE PENTRU CELE DOU? ZÂNE. V? MUL?UMESC!

  6. SUNT FOARTE FRUMOASE CELE DOUA ZANE – ANOTIMPURI. FELICITARI GRAFICIANULUI! VA ROG SA-MI TRIMITETI SI MIE SABLOANELE PENTRU CELE DOUA ZANE. VA MULTUMESC!

  7. As dori daca se poate sablonul cu zina iarna pentru geam. Va multumesc foarte mult.
    Puteti sa-mi spuneti cit costa achzitionarea acestui sablon?

    • nu percep taxe pentru desen. singura rugaminte este sa pastrati materialul asa cum il primiti, cu marca autorilor.

  8. Buna ziua,

    FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! chiar sunteti tari, mi-ar fi placut si mie sa am ferestrele de la gradi sau de la scola decorate asa frumos! Daca se pote sa-mi trimiteti si mie sablonul cu zana iarna pentru geam, va multumesc.

  9. Va felicit pentru idee,este o reusita.
    Imi doresc tare mult sablonul dumneavoastra. Multumesc!
    Sarbatori fericite!

  10. eu am avut zana toamna tot de la dumneavoastra si am transformat-o in zana iarna acum.mi-ar placea foarte mult sa reusesc sa fac si zana iarna in original.va multumesc frumos si va urez sarbatori fericite

  11. va rog frumos daca se poate as dori si eu sabloanele cu cele 2 zane precum si alte sabloane pentru decorarea gradinitei(decor de iarna).VA MULTUMESC ANTICIPAT!

    • am vayut si celelalte mesaje lasate pe blog. in afara de zana iarna, pe care o veti primi pe mail, celelalte modele le gasiti in pagina in care ati citit despre ele.

  12. imi place foarte mult decorul,dar nu stiu cum as putea intra in posesia sablonului.Oare ma puteti ajuta? Va multumesc mult

  13. Buna ziua.
    Multe felicitari pentru aceste sabloane este o idee minunata pentru copilasi,as vrea sa fac si eu o bucurie copiilor mei.
    Cum pot intra in posesia acestor sabloane?
    Va multumesc anticipat.

  14. VA MULTUMESC MULT PENTRU SABLON, DEJA L-AM REALIZAT LA CLASA .SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SA MAI REALIZATI LUCRURI FRUMOASE!

  15. buna ziua. faceti ceva deosebit de frumos, FELICITARI, va urmaresc mereu pentru a vedea noutati. as dori si eu daca se poate sablonul cu Zana Iarna. Multumesc f.f. mult

  16. Abia am descoperit acest site. Aveti lucruri minunate. Va rog sa-mi trimiteti si mie sablonul cu Zana Iarna. Va multumesc!

  17. multumesc mult pt sablon, o sa incep sa il fac dar dupa ce termin cu serbarea de craciu a copilului si sper sa ii placa si lui.Sarbatori fericite!!

  18. Felicitari pentru tot ceea ce faceti. Sunt foarte frumiase lucrarile postate pe site. Va rog sa imi trimiteti si mie sablonul de la zana Iarna. Va multumesc.

  19. superb,nu degeaba a primit atatea aprecieri din partea vizitatorilor,
    in mare parte cadre didactice
    asa ca, daca nu cer prea mult as dori si eu sablonul
    se poate?/

  20. Buna ziua,
    Cat de frumos trebuie sa va fie sufletul,daca din mainile dvs iese asa ceva…
    Multumesc ca le impartasiti cu noi.
    Va rog frumos sa imi trimiteti si mie sablonul cu zana.Esta absolut fantastic.

    Multumesc

    Alina Mihai

  21. felicitari! este un model foarte frumos!as vrea si eu sablonul daca/l mai aveti disponibil! Multumesc!

  22. E minunat tot ce faceti!As vrea si eu sabloanele pentru decorarea ferestrei cu zana Iarna. Va multumesc!

  23. Este minunat! Chiar daca suntem clasa a Va inca mai credem in zane. Va rog sa ne trimiteti si noua sablonul.Multumim !

  24. Este minunat ceea ce ati realizat!!!
    VREAU SI EU SABLONUL!! (pls,daca nu cer prea mult) Am expus in urma cu ceva timp si zana toamna si sincer va spun ,a facut senzatie …multumim mult ca existati !!!NE SUNTETI DE MARE AJUTOR

  25. Este minunat!!! Mi-l puteti trimite si mie, va rog? Lucrez la o scoala speciala si as dori sa le infrumusetez geamurile copilasilor mei… Multumesc din suflet!

  26. Si zana iarna este la fel de spectaculoasa ca si toamna, poate chiar mai spectaculoasa. Felicitarile mele graficianului cu care colaborati. Va doresc dumneavoastra si tuturor colaboratorilor, precum si cititorilor site-ului dumneavoastra sarbatori fericite, multa sanatate si un calduros LA MULTI ANI !

  27. AS DORI SI EU, VA ROG, DACA SE POATE SABLONUL CU ZANA PENTRU GEAM. VA MULTUMESC MULT

  28. superbe zane! Am primit-o pe zana iarna si va multumesc din suflet, dar as dori-o si pe zana toamna daca se poate.

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente