Sabloane pentru fulgi de nea

Te-ai gândit să-ţi decorezi ferestrele cu fulgi de nea, realizaţi cu un spray de zăpadă?

Nimic mai simplu! În general, în comerţ exită pachete speciale, care includ flaconul şi câteva şabloane. Ups… însă după primii doi fulgi, şablonul de hârtie s-a înmuiat şi nu mai poate fi folosit.

Am două sfaturi pentru tine. Ambele presupun să găseşti o folie de plastic. Ori iei de la librărie o coală de acetofan, ori o reciclezi de la o cutie de jucării. Mai toate cutiile mari au partea din faţă din plastic transparent.

Prima variantă, în cazul în care ai deja un şablon: îl redesenezi pe acetofan, şi cu ajutorul unei rigle şi a unei lame sau cutter decupezi şablonul.

A doua variantă, ai cumpărat doar sprayul. Şi ai nevoie de un şablon. Îţi propun două modele, dacă ai suficient acetofan, le poţi pregăti pe amândouă. La fel ca mai sus, an nevoie de o riglă, o lamă sau un cutter.

Fulg de nea, sablon pentru fereastra   Fulg de zapada, sablon pentru fereastra

Spor la treabă!

Fulgi de nea din hârtie

Alte modele de fulgi:

Fulgi de nea 3D din hartie Fulg de nea din staniol Fereastra decorata cu fulgi de zapada din hartie Felicitare cu fulg de nea prin quilling

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de iarnă and tagged , , , .

57 Comments

  1. Doresc si eu sablonul de la Zana Iarna -decoratiuni de fereastra si toate sabloanele de iarna. Imi plac foarte mult sunt educatoare la Ciocarlia de Sus

    • va trimit imediat pe mail zana iarna.
      pentru celelalte sabloane, va rog sa folositi pagina Atelierului de creatie, acolo sunt materialele de anul trecut, si de saptamana viitoare apar si altele mai „proaspete”.
      se pot salva de pe pagina dedicata fiecaruia.

  2. urm?resc cu interes si placere tot ce apare pe acest site si acasa fac imreuna cu baiatul meu atelier de creatie, ducem si la gradi si de aceea am marea rugaminte de a-mi trimite pe zana iarna. zana toamna au facut-o la gradi, a iesit foarte frumos, acum astept cu nerabdare si pe aceasta zana sa putem completa magia iernii. Va multumesc!

  3. este superb si decorul de iarna cu zana,
    Felicitari !
    As dori sieu sablonul si daca mai aveti si alte sabloane cu decoratiuni de iarna, va rog frumos sa mi le trimiteti
    Multumesc

    • multumesc,
      va trimit imediat zana. pentru alte sabloane, puteti intra pe pagina atelierului de creatie, gasiti acolo sugestiile, si pe pagina fiecaruia, modelele.

  4. Daca ma puteti ajuta si pe mine cu un sablon pentru zana de iarna, v as fi foarte recunoscatoare.

    Multumesc si felicitari pentru toata treaba facuta !
    Sarbatori fericite!

  5. Va felicit pentru realizarile dvs. si va urez sarbatori fericite.
    Va rog trimiteti-mi si mie sabloanele pentru iarna (zana, fulgi etc), pentru a lucra cu fiul meu, Luca.
    Va multumesc!

  6. Va felicit pentru realizarile dvs. si va urez sarbatori fericite!
    Va rog trimiteti-mi si mie sabloanele pentru iarna (zana, fulgi etc), pentru a lucra cu fiul meu, Luca.
    Va multumesc! La fel si fiul meu!

    • Multumesc pentru urari.
      In afara de zana iarna, pe care o primiti pe mail, celelalte modele au link in articolul in care ati citit despre ele.

  7. Ma bucur ca mereu veniti cu idei noi, si admir creativitatea dumneavoastra! De aceea as dori si eu sablonul pentru zana iarna, am realizat si lucrarea cu zana toamna, am trimis chiar si fotografii:) numai bune

    • Multumesc! Incerc si eu, cat se poate…
      Banuiesc ca zana din panoul de pe colidor isi asteapta demult surioara… o trimit imediat 🙂

  8. Am ramas blocata pe acest blog 🙂
    Initial cautam un sablon pentru trifoi si am dat peste acest blog! Doamne, ce minunatii am gasit aici! Suuuper! Noi de vreo 3 ani martisoarele pentru colegele de clasa ale baietelului meu le confectionam noi, acasa. Asa cum ne pricepem:)
    Felicitari din suflet pentru tot!
    Daca cumva aveti timp….am dori si noi sablonu pentru zana!

    • va voi trimite zanele pe mail. pentru restul materialelor intrati in paginile ce le sunt dedicate si gasiti acolo link pentru modele.

  9. Este superb si decorul de iarna cu zana,
    Felicitari !
    As dori si eu sablonul si daca mai aveti si alte sabloane cu decoratiuni de iarna, va rog frumos sa mi le trimiteti
    Multumesc

    • Zana o veti primi pe mail. Pentru toate celelalte modele de pe blog, aveti link pentru model in articolul dedicat.

  10. Buna ziua. Sunt superbe Zanele de Iarna si Toamna. Va rog mult sa-mi trimiteti si mie sabloanele zanelor de Iarna si Toamna si daca mai aveti si alte zane va rog sa-mi trimite-ti si mie si ce alte sabloane de iarna mai aveti. Aveti un site minunat si foarte folositor. Multumesc!

  11. Felicitari!
    Este superb decorul de iarna cu zana.
    As dori sieu sablonul si daca mai aveti si alte sabloane cu decoratiuni de iarna, va rog frumos sa mi le trimiteti
    Multumesc

  12. Buna ziua!
    Sunt impresionata de munca dumneavoastra, cu atat mai mult cu cat stim ca nu chiar ta de usor cum pare si ia destul timp. Va rog sa-mi trimiteti si mie sablonul cu zana Iarna. Am vazut Toamna si este grozava.
    Va multumesc.

  13. BUNA SEARA! FELICITARI PENTRU TOT CEEA CE REALIZATI!
    VA ROG SA-MI TRIMITETI SI MIE SABLONUL CU ZANA IARNA… VI L-AM CERUT SI PE CEL PENTRU ZANA TOAMNA, DAR N-AM PRIMIT NIMIC…

  14. INTR-ADEVAR, SUNT IN SPAM, DAR NU LE MAI POT SALVA…IMI PARE ASA DE RAU… ASTEPT INSPECTIE PENTRU GRAD SI AM VERIFICAT MEREU MAIL-UL, DAR NU M-AM GANDIT SA ARUNC O PRIVIRE SI IN SPAM… ASADAR, VA ROG SA MI LE MAI TRIMITETI O DATA… MULTUMESC!

  15. Va rog din suflet daca vreti sa-mi trimiteti sablonul zanei iarna si a fulgilor k pe celelalte le am. Mi le-ati trimis la inceperea anului pe toate dar am avut calculatorul stricat o perioada si nu stiu ce s-a intamplat cu zana iarna k nu o mai am. Va multumesc!

  16. Buna seara!Va rog sa-mi trimiteti si mie sablonul cu zana Iarna.Le-am cerut si pe celelelte, sper sa le primesc!Multumesc anticipat.

  17. Va felicit pentru toate ideile si proiectele.
    Doresc si eu sablonul de la Zana Iarna -decoratiuni de fereastra si toate sabloanele de iarna. Imi plac foarte mult. Va multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente