Despre zâne, decoruri și comunicare pe email


Începând cu data de 1.05.2018, aceste materiale se trimit numai persoanelor care sunt abonate/se abonează la newsletterul trimis de pe site. Puteți lăsa comentariul înainte sau după ce vă abonați.

Vă mulțumesc.

Abonează-te la newsletter 


Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

 • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
 • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
 • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

 • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
 • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
 • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
 • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.


SearchBox

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , .

3.520 Comments

  • Bună dimineața! Mi ați mai trimis zânele și acum câțiva ani , însă mi-am schimbat laptopul și nu le am salvat. Va rog frumos să-mi trimiți șabloanele anotimpurilor!Adesa de email laviniaturcus@yahoo.com
   Va mulțumesc!

 1. Bună ziua! Vă rog să-mi trimiteți și mie materialele ce ilustrează zânele anotimpurilor, spiridușii și Moșul Timp. Doresc să le folosesc pentru decorarea sălii de clasă. Vă mulțumesc anticipat!

 2. Bună seara, Cristina dragă! Știu că mi-ai mai trimis zânele și acum câțiva ani buni (8-9 poate), însă între timp mi-am schimbat calculatorul de vreo trei ori și tot transferând datele le-am pierdut. Te rog frumos să-mi trimiți șabloanele anotimpurilor!
  Îți mulțumesc anticipat și îți doresc un an școlar liniștit, încărcat cu recunoștințe și multă putere de muncă!
  Te îmbrățișez cu drag!

  • Bună ziua! Vă rog să-mi trimiteți și mie materialele ce ilustrează zânele anotimpurilor, spiridușii și pe Mos Timp. Doresc să le folosesc pentru decorarea sălii de clasă. Vă mulțumesc anticipat…

 3. Bună seara! Va rog sa îmi trimiteți și mie materialul dumneavoastră pentru pavoazarea unei clase din învățământul special. Va felicit pentru munca dumneavoastră și va mulțumesc anticipat! O seara minunata sa aveți!

 4. Bună ziua! Vă rog să-mi trimiteți și mie materialele ce ilustrează zânele anotimpurilor, spiridușii și Moșul Timp. Doresc să le folosesc pentru decorarea sălii de clasă. Vă mulțumesc anticipat!

 5. Bună ziua! Vă rog frumos să îmi trimiteți materialele care conțin decorurile cu anotimpuri ( Zânele)! Vă mulțumesc!

  • Buna ziua! Doresc și eu zânele și Moș Timp.Mi le-ați trimis cu ceva timp in urma dar nu am reușit să le salvez și nu le mai găsesc.Mi-ati face o bucurie mare in Ajunul sărbătorii!!!
   Mulțumesc și că doresc sărbători fericite!!!

 6. Bună seara! Mi-am fi de folos materialele cu Moș Timp și spiridușii. Dacă se poate, vă rog să mi le trimiteți și mie. Vă mulțumesc!

 7. Bună ziua! Vă rog să-mi trimiteți materialele ce ilustrează zânele anotimpurilor, spiridușii și pe Moș Timp. Doresc să le folosesc pentru decorarea sălii de grupă. Vă mulțumesc!

 8. Bună ziua! Vă rog să-mi trimiteți și mie materialele ce ilustrează zânele anotimpurilor, spiridușii și Moșul Timp. Doresc să le folosesc pentru decorarea sălii de clasă. Vă mulțumesc anticipat!

 9. Bună ziua! Vă rog să-mi trimiteți și mie materialele ce ilustrează zânele anotimpurilor, spiridușii și Moșul Timp. Doresc să le folosesc pentru decorarea sălii de clasă. Vă mulțumesc anticipat!

 10. Felicitări pentru munca depusă și pentru că o împărtășiți cu noi! Succes în activitate!
  Dacă se poate, vă rog să-mi trimiteți materialele ce ilustrează zânele anotimpurilor, spiridușii și Moș Timp. Doresc să le folosesc pentru decorarea sălii de clasă. Vă mulțumesc!

 11. Bună seara! Vă rog să-mi trimiteți și mie materialele ce ilustrează zânele anotimpurilor, spiridușii și Moșul Timp. Doresc să le folosesc pentru decorarea sălii de clasă. Vă mulțumesc anticipat!…

  • Nu v-ați abonat. Reveniți cu mesajul după ce parcurgeți această etapă.

 12. Bună seara! M-am abonat si revin cu mesajul: Vă rog să-mi trimiteți și mie materialele ce ilustrează zânele anotimpurilor, spiridușii și Moșul Timp. Doresc să le folosesc pentru decorarea sălii de clasă. Vă mulțumesc anticipat!……

 13. Bună ziua. As dori și eu materialul pentru decorul clasei, zânele anotimpurilor, spiridușii și Moșul Timp. Vă mulțumesc anticipat.

 14. Bună seara. Doresc și eu materialele pentru decorul clasei mele: zânele anotimpurilor, spiridușii și Moșul Timp. Vă mulțumesc tare mult!
  P. S. am mai lăsat un comentariu dar nu cred că s-a postat deoarece nu apare, dacă apare după, îmi cer milioane de scuze pentru dublură

  • La 7 minute unul de altul… 🙂
   Nimeni nu lucrează în schimburi la site să asigure permanența.

 15. Bună ziua! Doresc materialele pentru decorul clasei: zânele anotimpurilor, spiridușii și Moșul Timp! Mulțumesc anticipat!

 16. Bună seara! Doresc materialele pentru decorul clasei: zânele anotimpurilor, spiridușii și Moșul Timp! Mulțumesc anticipat!

 17. Bună seara. Doresc și eu materialele pentru decorul clasei mele: zânele anotimpurilor, spiridușii și Moșul Timp. Vă mulțumesc tare mult!
  P. S. am mai lăsat un comentariu dar nu cred că s-a postat deoarece nu apare, dacă apare după, îmi cer milioane de scuze pentru dublură…

 18. Bună ziua! Vă rog să-mi trimiteți și mie materialele ce ilustrează zânele anotimpurilor, spiridușii și Moșul Timp. Doresc să le folosesc pentru decorarea sălii de clasă. Vă mulțumesc anticipat!…

 19. Bună ziua! Vă rog frumos, dacă se poate, să-mi trimiteți materialele care conțin decorurile cu anotimpuri ( Zânele)! Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente