Decor de toamnă pentru grădiniță

Acum vreo două luni mă gândeam deja cu ce putem decora mai interesant sala de clasă la grădiniţă. Atunci am aranjat un norişor de ploaie, care… din păcate, nu este prea vesel.

Dar adevărata provocare rămân ferestrele. De ce? Pentru că… cum intri pe poartă, se vede sala noastră. O văd toţi copiii din grădiniţă. Şi chiar dacă mă zbat şi sacrific destul timp, îmi place munca voluntară la noi la clasă. Mor de plăcere s-o aud pe fii-mea exclamând în prima dimineaţă… clasa noastră e cea mai frumoasă! Satisfacţia ei nu are preţ, aşa că acum am lucrat din timp la o propunere pentru fereastră. Şi… când ai de toate, numai talent la desen nu, ceea ce vedeţi mai jos este rezultatul unei munci titanice…

decor toamna fereastra zana

Rapsodie de toamnă… cu frunze şi fruncte. Toate materialele se pot printa color şi multiplica după nevoi. Zâna se încadrează într-un pătrat 50x50cm, şi este realizată din două părţi, prima, capul şi buclele, a doua – corpul şi mâinile. Restul elementelor sunt independente: frunze, fructe, coşuleţ; se lipesc fiecare în parte. Portativul se desenează cu markerul direct pe fereastră.

Se printează faţă-verso, pentru a fi vizibile şi din interior, se decupează şi se lipesc cu bandă adezivă. Bine-nţeles, se pot pune şi mai puţine frunze… sau pot fi decupate împreună cu copiii.

Şablonul pentru frunze poate fi descărcat de aici, sunt deja aranjate pentru a putea fi printate faţă-verso, pe dimensiune A4. Pentru restul elementelor, puteţi lăsa un comentariu şi le trimit pe mail. Aveți mai jos un buton mare, pe care trebuie să-l accesați. Am toată admiraţia pentru cei care, în condiţiile de astăzi, rămân totuşi la catedră şi îşi fac meseria. O mână de ajutor nu strică niciodată.

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Încă o menţiune, am rugămintea să aveţi răbdare cel mult o săptămână de la adăugarea mesajului pentru a primi modelele. Îmi este imposibil să răspund tuturor cererilor în timp real.

Exemple realizate | Umbrelute pentru decor| Atelierul de creaţie


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

zanavara zana-primavara Zana-Iarna spiridusi

buton-zane

 

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de toamnă and tagged , , , , , , , , .

2.774 Comments

 1. Imi plac foarte mult zanele celor 4 anotimpuri. Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu Zanele anotimpurilor si Mos timp.

 2. Buna ziua,
  Felicitari pentru realizari !
  As dori sabloanele cu Mos Timp si Zanele anotimpuri .
  Multumesc !
  Va doresc un an scolar cu multe realizari !

 3. Buna ziua si felicitari pentru ingeniozitate. Doresc sa imi trimiteti si mie sabloanele cu Mos timp si Zanele anotimpuri. Multumesc anticipat!

 4. M-as bucura daca mi-ati trimite si mie aceste zane. Le caut inca de anul trecut, dar nu am dat de dumneavoastra pana acum. Multumesc!

 5. Bună ziua! Sunt superbe toate materialele. As dori și eu șabloanele cu zânele. Mulțumesc! Un an școlar plin de ralizari tuturor!!!!

 6. Materialele sunt minunate. As dori și eu șabloanele cu zânele. Mulțumesc! Un an școlar plin de realizări tuturor!

 7. As dori sa-mi retrimiteti ,va rog,fisierele cu anotimpuri,deoarece am avut probleme cu conectarea cateva zile,iar cand m-am reconectat fisierele devenisera inactive.Va multumesc.

 8. Am primit materialele.
  Sunt foarte frumoase! Va
  multumesc pentru
  amabilitatea de a mi le
  trimite.

 9. Buna ziua. Sunt foarte frumoase. Va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele celor patru zane si Mos Timp. Va multumesc!

 10. Buna ziua! Felicitari pentru realizari! As dori sabloanele cu Mos Timp si zanele anotimpuri
  Va multumesc!

 11. Bună seara!
  Felicitări pentru realizarea acestor minunății şi pentru faptul că doriți să le împărtăşiți cu noi!
  Vă rog, dacă se poate, să-mi trimiteți şi mie cele patru zâne şi pe Moş Timp.
  Vă mulțumesc anticipat!

 12. Decorul cu Zana TOAMNA este extraordinar.Imi doresc si eu fiind invatatoare la clasa pregatitoare.Dar ….se poate

 13. Buna ziua as dori si eu sabloanele cu zâne daca se poate . Vreau sa le folosesc la clasa . Multumesc.

 14. Decorul cu Zana TOAMNA este extraordinar.Imi doresc si eu fiind invatatoare la clasa pregatitoare.Dar ….se poate

 15. Vă rog să-mi trimiteţi și mie aceste superbe șabloane. Vă mulţumesc și apreciez tot ceea ce faceţi.

 16. Buna ziua! Felicitari pentru realizari! As dori sabloanele cu Mos Timp si zanele anotimpuri.Apreciez munca dumneavoastra!
  Va multumesc!

 17. Buna seara!
  As dori si eu sabloanele cu zanele toamna si iarna daca se poate.Felicitari pentru munca dvs!
  Multumesc!

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente