Zâna Vară – decor pentru fereastră

Dacă tot am început luna aceasta cu diverse zâne şi zâniţe, mai mult sau mai puţin drăgălaşe, am zis să închei cu cea mai aşteptată dintre ele: zâna vară, modelul de decor pentru fereastră. Nici nu mai ştiu de câte ori am trimis până acum pe suratele ei, dar ştiu că foarte mulţi dintre cei care mi-au cerut modelele aşteaptă cu nerăbdare şi pe fiica cea mică a familiei. Cu sprijinul ArtBook, şi mai ales al graficianului Emanuel Pavel, a prins viaţă şi Vara.

Sper doar că este la înălţimea aşteptărilor, şi mai este timp pentru instalarea decorului.

Zana Vara, decor pentru fereastra, la gradinita sau la scoala

Decorul este pregatit pe module, partea principală pe coli A3. Se printează, se decupează, şi se recompun pe fereastră, având ca model orientativ imaginea de mai sus. Bineînţeles, fiecare poate îmbunătăţi sau simplifica modelul, în funcţie de propriile dorinţe sau materiale disponibile. Dacă vă place modelul, şi doriţi să-l realizaţi, accesați butonul verde de mai jos, după imaginile de prezentare.

Spor la lucru!
Atelierul de creaţie


Edit:
Prima realizare primita pe mail:


Zâna vara la Scoala Bâldana-Tartasesti, jud Dâmbovita


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

spiridusiZana toamna, fereastra decorataZana iarna, fereastra decorataZana primavara, fereastra decorata

 

buton-zane

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , .

729 Comments

  1. Buna ziua! Doresc sa imi trimiteti sabloanele de la cele 4 zane si mos timp.Va multumesc!

  2. Buna ziua. Va rog frumos sa-mi trimiteti sabloanele cu cele 4 zane. Va multumesc mult!

  3. Buna ziua!Sunt superbe toate materialele dumneavoastra.Ati putea sa mi le trimiteti si mie,daca nu cer prea mult? Mii de multumiri anticipat.As dori si zanele dar si pe Mos Timp cu spiridusii.

  4. Buna ziua. Va rog frumos sa-mi trimiteti sabloanele cu cele 4 zane. Va multumesc mult!

  5. Buna ziua. Va rog frumos sa-mi trimiteti sabloanele cu cele 4 zane si Mos Timp,daca se poate. Va multumesc mult!

  6. Va rog sa mi retrimiteti si mie zanele deoarece mi s-a stricat calculatorul si am pierdut tot din el iar pe email nu mai gasesc ceea ce mi ati trimis.Va multumesc!

  7. Extrem de frumoase materialele. Felicitari! Mi le puteti trimite si mie, va rog! Mii de multumiri!

  8. Buna ziua!As dori si eu va rog frumos sabloanele cu cele 4 zane si mos timp.Va multumesc!

  9. Foarte frumoase materialele. Felicitari! Mi le puteti trimite si mie, va rog! Multumesc mult!

  10. Va rog imi trimiti si mie plansele cu Zana Vara, Mos Timp si portativul muzical. Multumesc!!!

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente