Atelierul Nazdravanilor, editia a douaAtelierul Nazdravanilor
Grafica: Emanuel Pavel.

Luna trecută a avut loc prima ediţie a Atelierului Năzdrăvanilor, eveniment în cadrul căruia am constatat cu plăcere faptul că o idee poate prinde un nou contur în compania copiilor. Luna aceasta repetăm experienţa, în aceeaşi formă, dar cu alt conţinut.

A doua ediţie a Atelierului Năzdrăvanilor va fi găzduită sâmbătă, 20 noiembrie 2010, de Ceainăria Green Tea din Bucureşti, şi se va desfăşura în Salonul Mare între orele 12:30-14:30 (în interiorul localului nu se fumează).

Copiii vor avea ca temă în prima parte a evenimentului decorarea unui tablou din ipsos, cu acuarele (tablourile sunt deja pregătite prin amabilitatea magazinului online Jucării din lemn). Toate materialele necesare realizării cerinţelor sunt asigurate de organizator.

Atelierul Năzdrăvanilor este un exerciţiu în cadrul căruia toţi învăţăm să lucrăm şi să evaluăm obiectiv, iar acest efort este răsplătit printr-o diplomă şi un premiu de participare. După o scurtă pauză, în cea de-a doua parte, aceiaşi copii vor deveni membri ai juriului şi vor acorda puncte lucrărilor participante. Câştigătorii vor primi multe aplauze, iar Editura Gama şi magazinul Jucării din lemn vor oferi premii tuturor participantilor.

Pe lângă aceasta, ne vom amuza cu o tombolă organizată pentru copiii înscrişi la eveniment, la care vom avea cinci premii:

Set de mulaje istorice - TEOTIUAKAN Avatar, albumul filmului Cantecele copilariei

Pot participa la eveniment copii din grupa mare şi pregătitoare, precum şi şcolari din clasele primare. La Atelier vor fi prezenţi 20 de copii, care se vor înscrie până la data de 18 noiembrie 2010 la adresa admin@talentedenazdravani.eu. Taxa de participare este de 25lei de copil (indiferent de numărul adulţilor îl însoţesc), şi include un ceai Fruit Melange for Children, un ceai bio, special pentru copii.

Evenimentul este organizat de portalul Talente de Năzdrăvani, în colaborare cu:

Atelierull Nazdravanilor

Pentru orice întrebări referitoare la eveniment, folosiţi vă rog formularul de contact din această pagină.

Cristina H.
Posted in Evenimente and tagged , , , , , , , .

9 Comments

  1. Pingback: Eveniment pentru copii – Atelierul nazdravanilor « Idei pentru mamici si copii

  2. draga Naz si Ani sunt foarte fericita sa va anunt ca voi participa si la acest eveniment…mi-a placut foarte tare locatia….ceaiul este super acolo, de atmosfera ce sa va mai zic?..trebuie sa veniti ca sa va convingeti….pupici.

  3. Pingback: Tweets that mention Atelierul Nazdravanilor, editia a doua « Talente… de Nazdravani -- Topsy.com

  4. Pingback: Atelierul Nazdravanilor 2 | Ceainaria Green Tea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente