Decor de iarnă pentru grădiniță, o zână la fereastră

Recunosc, în septembrie, când am realizat decorul cu zâna toamnă, nici nu mi-a trecut prin cap că va avea succes. Şi mai ales că, aşa stângace cum am realizat-o, va fi apreciată. A fost o senzaţie deosebită aceea pe care am încercat-o trimiţând toată toamna, aproape în fiecare zi, câte un mail. Multe dintre cereri au venit însoţite de rugăminţi suplimentare, pentru celelalte zâne. Nu le aveam, dar am simţit că trebuie să continui ideea.

Şi pentru că „talentul” meu e mai mult o chestie de tehnică şi de voinţă, am vrut ca zâna iarnă să fie cu adevărat magică, aşa cum este toată luna decembrie pentru copii. Am avut nevoie de ajutor, pentru a da contur ideilor, şi ajutorul a venit de la Emanuel Pavel, grafician. Lucrăm împreună de multă vreme, mereu cu gândul la copii, şi ne face o enormă plăcere să ştim că ideile noastre vor strânge luna viitoare multe zâmbete de mici dimensiuni.

Aşadar, iată propunerea noastră pentru decorul de fereastră, sau, de ce nu, pentru un perete.

Zana-Iarna

Şablonul este disponibil la cerere (accesați butonul mare verde de la finalul articolului). Este pregătit pe pagină A3, se printează faţă-verso pentru fereastră. Imaginea se compune din 4 piese principale, fulgii fiind adăugaţi individual, fără legătură cu şablonul. Pot fi realizaţi din hârtie pliată, sau cu spray de zăpadă. Am adăugat pentru print şi o mulţime de steluţe albastre, pentru decor. Partea de sus a ferestrei poate fi împodobită cu ghirlande de sărbători, sau decupaje în formă de ţurţuri. O vom încerca şi la noi la grădiniţă, să vedem până unde vom ajunge cu imaginaţia.

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Încă o menţiune, am rugămintea să aveţi răbdare cel mult o săptămână de la adăugarea mesajului pentru a primi modelele. Îmi este imposibil să răspund tuturor cererilor în timp real.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Atelierul de creaţie

PS: Au început să sosească zâne…

buton-zane

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , , , , , , , .

2.507 Comments

  1. Decora?iunile sunt deosebite,v? rog frumos s?-mi trimite?i ?i mie ?abloanele cu cele trei zâne.

  2. V-am descoperit de curand la o colega si m-am indragostit de ideile voastre. Va rog sa-mi trimiteti si mie cele trei zane; sunteti minunati, tineti-o tot asa!

  3. Va rog din suflet sa-mi trimiteti si sabloanele de la Zana Iarna si Zana Toamna.
    Va multumesc din suflet!
    Sunteti nemaipomenita, d-na Ani!Felicitari!!!!!

    • multumesc,
      apropo, Ani este una dintre mascote… eu sunt Cristina. dar asa a ramas de cand am lansat ideea, Naz si Ani erau gazedele 🙂

  4. Buna ziua!
    Pentru ca Zana Primavara le-a placut copiilor, parintilor si colegelor foarte mult, va rog frumos, daca se poate, sa imi trimiteti si sabloanele celorlalte doua zane.
    Va multumesc!

  5. buna, va rog frumos sa imi trimite-ti si sabloanele de la zana iarna si zana toamna.multumesc mult.felicitari

  6. As dori modelul pentru zana iarna cat si pentru zana toamna.

    Va multumesc pentru aceste idei minunate!

  7. copiii au placut-o foarte mult pe zana primaverii…va rog sa imi trimiteti si mie sbloanele celorlalte zane (toamna si iarna)…zana verii nu o aveti?

  8. Am primit zana primavara ,va multumesc frumos,este superba.Va rog mult daca puteti sa-mi trimiteti si celelalte doua zane .Felicitari pentru site !

  9. Buna ziua!Super site!!!!!!!! Cine poate sa imi trimita si mie zanele iarna si toamna,va rog frumos?Va multumesc foarte mult!

  10. foarte frumoasa si aceasta zana! FELICITARI pt tot ceea ce faceti!
    …..as dori si eu sablonul daca se poate… MULTUMESC!

  11. Ne trimiteti si noua zana de primavara ,va rugam frumos.Avem 2 gradinite de infrumusetat .

    Multumim mult!

  12. Buna ziua ,

    Vin cu marea rugaminte la dumneavoastra , daca imi puteti trimite si mie sabloanele pentru zanele : vara , toamna si iarna.
    Va multumesc anticipat.

  13. am primit mail dar nu pot deschide atashamentul si de aceea le solicit din nou.

  14. va rog frumos sa imi trimite-ti si mie zana iarna,va multumesc anticipat

  15. Chiar daca vara bate la usa, nu pot sa nu-mi doresc si aceasta zana a iernii. Multumiri pentru tot.

  16. zana iarna ne tre buie sa intregim tabloul .daca ne timiteti sabloanele ne vom indatora domniilor voastre cu mii de multumiri.va multumim anticipat si va dorim inspiratie continua

  17. Decora?iunile sunt deosebite,va rog frumos sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu cele trei zâne.V-am descoperit de curand la o colega si m-am indragostit de ideile voastre. Va rog sa-mi trimiteti si mie cele trei zane; sunteti minunati, tineti-o tot asa.foarte frumoase zanele .le-as dori si eu

  18. Va multumim pentru idei sunt foarte frumoase si interesante.va rog sa-mi mai trimiteti inca o data decorul cu toate cele patru zane pentru ca l-am sters din greseala. Chiar daca acum nu sunt la scoala pentru ca sunt in concediul de crestere a copilului imi vor fi de mare folos de la 1 septembrie cand ma voi intoarce la scoala.intentionez cu ajutorul ideilor dumneavoastra sa realizez decoruri frumoase pentru copii,pentru ca acestia sa vina cu drag la scoala.felicitari inca o data pentru idei si sa o tineti tot asa !multumesc anticipat.

  19. foarte frumoasa! nota 10! va rog vreau si eu sabloanele pentru zana toamna, zana iarna si zana primavare. multumesc!

  20. as dori zânele de iarna si de toamna, multumesc!!!!!!!
    iubesc tot ce faceti!!!!
    estera

  21. Sunt forte frumoase Zanele, va rog sa-mi trimite-ti si mie pentru ca sunt debutanta si imi vor fi de folos…. sunt minunate. va multumesc

  22. Va rog mult sa imi trimiteti si mie cele 4 sabloane de zane. Sunt innebunita dupa ele! O sa le pun si acasa 🙂 Cum pot intra in posesia sabloanelor? Va multumesc!

  23. Va rog sa imi trim.si mie cele 4 zane,precum si materialele pt decor.Va multumesc!

  24. Sunt superbe, ca toate materialele dumneavoasta, as dori sa le am si eu pentru a-mi completa colectia.
    Va multumesc si va doresc inspiratie multa.

  25. va rog mult sa imi dati si mie cele 4 zane ale anului!aveti multe materiale interesante pt o educatoare. va multumesc1

  26. sper sa nu supere intrebarea mea ….
    doar la zana iarna aveti mai multe modele ??
    sunt superbe toate…..

    • nu inteleg, mai multe modele…? exista un singur sablon, doar montajul a fost facut de fiecare asa cum a dorit.

  27. imi cer scuze …asa e ,nu m-am exprimat corect , montajele sunt diferite …. dar doar pt zana iarna aveti mai multe ….

    • montajele nu sunt ale mele. eu am primit doar pozele, prin amabilitatea celor care au realizat decorul pornind de la modelul dat de mine. numarul exemplelor a variat in functie de cate imagini am primit si eu.

  28. Toate lucrarile sunt de exceptie.Va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele celor 4 zane!
    Multumesc anticipat!

  29. buna seara. imi plac foarte mult sabloabnele celor trei zane. va rog frumos sa mi le trimiteti si mie! sunt minunate!

  30. Buna ziua, va rog frumos nu imi puteti trimite si mie saboanele cu cele trei zane. Va multumesc mult

  31. Va rog sa imi trim.si mie cele 4 zane,precum si materialele pt decor.Va multumesc!

  32. Extraordinare aceste modele! Daca se poate, le-as vrea si eu pentru ornarea clasei. Ar fi cea mai frumoasa clasa din gradinita, cu siguranta! MULTUMESC ANTICIPAT!

  33. Cat sunt de frumoase!!!felicitari !trebuie sa ai talent si imaginatie pentru realizarea lor!
    va rog sa-mi trimiteti si mie „secretul” (sabloanele )
    va multumesc.

  34. Buna.
    Acum am descoperit acest site si sunt incantata de ce am gasit aici.
    Daca se poate, as dori sa imi trimite-ti si mie sabloanele.
    Multumesc.
    O zi buna.

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente