Primavara in gradina cu Talente. Concurs

Vezi rezultatele concursului

Primăvara aceasta "Talente de Năzdrăvani" găzduieşte un concurs special de colaj. Piticii care doresc să participe, în echipă cu părinţii sau fraţii, vor realiza o machetă de primăvară.

Programul concursului:

 • 12-28 martie 2010: se realizează machetele, conform cerinţelor.
 • 28 martie 2010: se afişează machetele şi începe votul pe paginile dedicate fiecăreia. Machetele care intră în concurs după această dată nu vor beneficia de perioadă de graţie pentru strângerea voturilor.
 • 28 martie – 11 aprilie 2010, ora 24:00: se desfăşoară votul publicului. Detaliile privind sistemul de acordare a punctelor vor fi afişate la începerea votului, dar se va vota o singură dată de pe un IP.
 • 12 aprilie: anunţarea câştigătorului.

Condiţiile de realizare:

– tema machetei: Primăvara. Orice s-ar “întâmpla” pe machetă, să recunoşti anotimpul primăvară.
– macheta va avea la bază o coală A3; indiferent de suport (polistiren, carton etc.), baza nu va depăşi 30×42cm. 
– nu se vor folosi elemente prefabricate (căsuţe de jucărie etc). Dar pot fi desenate, colorate şi apoi decupate.
– materialele pot fi: textile, hârtie, aţă, plastilină, orice se poate modela sau transforma.

Poate participa la acest concurs orice copil, la grădiniţă sau la şcoală, din orice colţ al lumii, singurel sau în echipă cu fraţii sau părinţii. Ţin să menţionez că este un concurs pentru copii, iar câştigul fiecăruia dintre participanţi va consta în deprinderile dobândite pe parcursui temei, şi nu din observarea la lucru a părinţilor.

Pentru înscrierea în concurs aştept mail la admin(at)talentedenazdravani(dot)ro care să conţină trei fotografii ale machetei, din unghiuri diferite, precum şi povestea realizării acesteia (sau un link către ea, dacă a fost prezentată pe blogul personal).

Premiul acestul concurs este reprezentat de un set de materiale necesare activităţilor creative. Acesta conţine: un set de cartoane diferit colorate, 5 recipiente (60ml) cu lipici glitter, de diverse culori, un perforator decorativ cu 4 forme, un set de 12 carioci cu vârful gros. În cazul în care câştigătorul premiului nu va putea fi contactat în termen de trei zile de la anunţarea rezultatului, premiul va fi atribuit următorului clasat.

Premiu concursul primaverii la Talente de Nazdravani

Pentru orice întrebări suplimentare, folosiţi formularul de pe această pagină.


Edit: 28 martie 2010

După cum am anunţat deja, votul publicului va fi cel care va hotărî care este cea mai simpatică machetă de primăvară şi către cine va pleca premiul.

Va fi declarată câştigătoare macheta care va strânge, pe pagina dedicată, cele mai multe comentarii. Pentru a fi validat ca vot, un comentariu trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiţii:

 1. Foloseşte un IP unic (se poate vota o singură dată de pe un calculator). Mesajele ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate.
 2. Comentariul este însoţit de un click  pe contorul de vot (cel cu picături de culoare, sub ultima poză.) Dacă IP-ul nu apare pe lista contorului, comentariul nu este aprobat. Voturile doar pe contor, fără a fi însoţite de comentariu, nu vor fi numărate.

Nu vor fi aprobate pe paginile dedicate fiecărui participant decât mesajele la obiect. Pentru orice alte comentarii, vă rog folosiţi această pagină dedicată prezentării tuturor machetelor.

Machetele pot fi înscrise în concurs până la data de 9 aprilie.


Macheta Theodorei

Macheta de primavara. Colaj Vezi detalii sau/şi votează această machetă


Macheta Irisucai si a lui Andrei

Macheta de primavara. Colaj Vezi detaliile acestei machete


Macheta Oanei si Roxanei

Macheta de primavara. Colaj Vezi detalii sau/şi votează această machetă


Macheta Piticilor din Stâlpeni, Argeş

Macheta de primavara. Colaj Vezi detalii sau/şi votează această machetă


Vezi rezultatele concursului

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , .

14 Comments

 1. Nu-i nimic! Ne distram muncind, dar noi am prins „gustul” lucrului in echipa. Va trimitem ce a iesit si… sper sa va placa.

  • Mail este: admin(at)talentedenazdravani(dot)ro
   Abia astept.

   Trei fotografii din unghiuri diferite, si povestea. Aici ma refer la cateva descrieri, cum au fost realizate elementele… ca la muzeu, ce vedem in vitrina :).

   Macheta va apare duminica seara, cand puteti incepe sa strangeti voturile. Mie cu siguranta imi plac toate, pentru ca sunt muncite. Dar publicul va decide.

 2. ma vad nevoita sa reiau, voturile de pe aceasta pagina nu vor fi contorizate.

  pentru a vota o macheta, se intra pe pagina dedicata, se acorda un vot pe contorul de vot, si se posteaza un comentariu. ambele actiuni sunt obligatorii pentru a valida un punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente