Primavara in gradina mea. Macheta Irisucai si a lui Andrei

Recunosc, am fost mai puţin motivaţi. În afara concursului, fără un stimulent, cel puţin Andrei nu s-a zbătut prea tare să realizeze ceva. Aşa că cel mai mult am muncit cu Irisuca.

Pomişorii i-am luat din gardul viu din faţa blocului. Sper că nu l-a durut prea tare, dar oricum urma să fie cosmetizat de primăvară. Floricelele sunt mototoale mici de hârtie creponată, lipite cu aracet.

Macheta de primavara. Colaj

Floricelele din poiană sunt realizate prin quilling, şi prinse cu ace cu gămălie.

Animalele sunt în cea mai mare parte realizate din ciucuri. Broscuţa, oiţa, buburuza, pisicuţa – au fost semi-confecţionate, căci le-am avut din cărticica de la Teora, dar puişorii, iepuraşii, şi găina le-am confecţionat noi.

Macheta de primavara. Colaj

Fundalul l-au pictat copiii… într-o seară în care inspiraţia le-a fost bun prieten.

Fluturaşii şi cei doi pui de rândunică sunt prinşi pe fir de naylon. Copăcelul din plastilină din dreapta este de fapt stâlpul de susţinere al firelor invizibile. Din păcate la fluturaşi Andrei n-a avut chef de colorat, şi i-a expediat… :(. Asta e, poate data viitoare.

Băncuţa este realizată din plastilină şi beţişoare de bambus, iar pe ea stă o fetiţă (supravieţuitoare din colecţia de mărţişoare) şi prietenii ei, o buburuză şi un ursuleţ.

Macheta de primavara. Colaj

Ultimele intervenţii au fost melcii, unul al meu, unul al Irisucăi, şi pârâiaşul din grădină pe care înoată patru lebede. Lebede a vrut Iris, aşa că le-am confecţionat. Andrei a chinuit una dintre ele, a avut nevoie de intervenţie ca să stea dreaptă.

Vezi pagina principală a concursului si celelalte machete | Despre Andrei şi Iris

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate, Cu si despre nazdravanii mei and tagged , , , , , , .

6 Comments

    • talentul celor doi pitici… e mai mult un act de vointa… dar decat sa nu participe, am acceptat si asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente