Studii demografice pe Talente…

Incepand cu 17 noiembrie si pana pe 7 decembrie va rula pe portalul Talente de Nazdravani un studiu demografic monitorizat de Trafic.ro.

As vrea pentru inceput sa va rog sa-i acordati putina atentie, caci ma ajuta pe mine in primul rand. A fost picatura de aer de care aveam nevoie. Pe analiza acestui portal trebuie sa-mi scriu eu lucrarea de dizertatie. Completand acel formular, ma ajutati in primul rand sa am un profil cat mai corect al utilizatorului acestui portal.

Va multumesc tuturor anticipat pentru sustinere!

Ani

Cristina H.
Posted in De-ale casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente