Decor de iarnă pentru grădiniță, o zână la fereastră

Recunosc, în septembrie, când am realizat decorul cu zâna toamnă, nici nu mi-a trecut prin cap că va avea succes. Şi mai ales că, aşa stângace cum am realizat-o, va fi apreciată. A fost o senzaţie deosebită aceea pe care am încercat-o trimiţând toată toamna, aproape în fiecare zi, câte un mail. Multe dintre cereri au venit însoţite de rugăminţi suplimentare, pentru celelalte zâne. Nu le aveam, dar am simţit că trebuie să continui ideea.

Şi pentru că „talentul” meu e mai mult o chestie de tehnică şi de voinţă, am vrut ca zâna iarnă să fie cu adevărat magică, aşa cum este toată luna decembrie pentru copii. Am avut nevoie de ajutor, pentru a da contur ideilor, şi ajutorul a venit de la Emanuel Pavel, grafician. Lucrăm împreună de multă vreme, mereu cu gândul la copii, şi ne face o enormă plăcere să ştim că ideile noastre vor strânge luna viitoare multe zâmbete de mici dimensiuni.

Aşadar, iată propunerea noastră pentru decorul de fereastră, sau, de ce nu, pentru un perete.

Zana-Iarna

Şablonul este disponibil la cerere (accesați butonul mare verde de la finalul articolului). Este pregătit pe pagină A3, se printează faţă-verso pentru fereastră. Imaginea se compune din 4 piese principale, fulgii fiind adăugaţi individual, fără legătură cu şablonul. Pot fi realizaţi din hârtie pliată, sau cu spray de zăpadă. Am adăugat pentru print şi o mulţime de steluţe albastre, pentru decor. Partea de sus a ferestrei poate fi împodobită cu ghirlande de sărbători, sau decupaje în formă de ţurţuri. O vom încerca şi la noi la grădiniţă, să vedem până unde vom ajunge cu imaginaţia.

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Încă o menţiune, am rugămintea să aveţi răbdare cel mult o săptămână de la adăugarea mesajului pentru a primi modelele. Îmi este imposibil să răspund tuturor cererilor în timp real.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Atelierul de creaţie

PS: Au început să sosească zâne…

buton-zane

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , , , , , , , .

2.507 Comments

  1. Felicitari!Decorul de iarna este minunat.As dori si eu sablonul pentru cele doua zane.Va multumesc .

  2. foarte frumos. as dori si eu sablonul cu zana iernii daca se poate. propun in gradinita sa fie realizata pe fereastra si la serbare mosul, copii si parintii vor fi incintati de frumoasa zana. va multumesc.

  3. Superb…m-ati lasat fara cuvinte!Va rog mult trimiteti-mi si mie sabloanele cu ambele zane.

  4. Buna ziua. Vreau sa va felicit pentru toate lucrarile postate, sunt foarte dragute. Daca se poate as dori si eu Zana de Iarna. Multumesc frumos si spor la lucru in continuare.

  5. Buna ziua!Felicitari pentru tot ce ati realizat. va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu ambele zane. Multumesc.

  6. Cele mai fumoase idei.Am aplicat foarte multe dintre acestea.Sincere felicitari!
    As dori si eu sablonul.Va multumesc frumos:)

    • 🙂 care anume?
      nu am aproape deloc feedback pe paginile lucrarilor, si recunosc ca de multe ori sunt curioasa, daca a aplicat-o cineva, cum a iesit, daca au fost suficiente indicatiile…

      sablonul va veni in seara aceasta.

    • se printeaza capul si corpul, fata verso, color, pe coala a3. merge si a4, dar vor iesi mult mai mici.
      se decupeaza, se lipesc pe sticla. apoi se confectioneaza o multime de fulgi din hartie, si se compune rochia.
      bradul se lipeste in marginea ferestrei.

  7. Va rog sa imi trimiteti si mie sabloanele pentru cele doua zane de toamna si iarna. Va multumesc!!!

  8. Felicitari!!! Sunt minunate.Va rog sa imi trimiteti si mie sabloanele pentru cele doua zane de toamna si iarna. Va multumesc!!!

  9. Am marit zana toamna si am decorat coltul toamnei din sala de grupa.Am im
    prumutat sabloanele si colegelor educatoare si invatatoare.
    decorul de iarna este superb!Copiii sunt nerabdatori sa il vada daca aveti amabilitatea sa ne trimiteti sablonul.Multumim.Sarbatori cu bine!

  10. Foarte frumos.Va rog sa-mi trimiteti si mie sablonul cu zana iarna. Va multumesc. Sarbatori fericite!

  11. Va rog sa-mi trimite-ti si mie sablonul pentru zana IARNA.Copiii mei vor fi incantati.Va multumesc!

  12. FELICITARI.FOARTE FRUMOS SI MULTA IMAGINATIE.AS DORII SI EU DACA SE POATE ACEST SABLON.VA MULTUMESC SI SARBATORI FERICITE

  13. FELICITARI.FOARTE FRUMOS SI MULTA IMAGINATIE.AS DORI SI EU DACA SE POATE ACEST SABLON.VA MULTUMESC SI SARBATORI FERICITE!!!!!

  14. Buna ziua! As dori si eu sablonul cu zana iarna pt micutii mei de la gradi. Va doresc Sarbatori Fericite!

  15. FELICITARI.FOARTE FRUMOS SI MULTA IMAGINATIE.AS DORII SI EU DACA SE POATE ACEST SABLON.VA MULTUMESC SI SARBATORI FERICITE

  16. Este superba zana iarna!!!!as dori di eu modelul,daca se poate pentru a-l folosi la gradi.multumesc

  17. Buna seara! Va rog mult sa-mi trimiteti si mie sablonul cu zana iarna! este superb! micutii mei de la gradi vor fi foarte incantati! va multumesc frumos si va doresc Sarbatori Fericite!

  18. Felicitari, e minuat!Azi am descoperit acest site in cautarea unui sablon pt un fulg de nea si am fost foarte incantata de acest decorul pentru fereastra, este superb!Imi puteti trimite si mie va rog sablonul?Va multumesc mult de tot!

  19. v-am descoperit activitatea si lucrarile ,sunt incantata de ceea ce vad si as avea o rugaminte….daca se poate sa mi trimiteti si mie sabloanele pentru cele 2 zane toamna si iarna. Va multumesc

  20. Sunt superbe cle 2 zane!Va rog din suflet sa mi trimiteti si mie sabloanele pentru a le realiza impreuna cu copiii de la gradi.de cand le am aratat imaginea au fost foarte incantati…am realizat ceva fulgi dar ne trebuie si zana…Va multumesc din suflet

  21. Foarte fain!Felicitari!As dori si eu cele 2 sabloane :pt zana toamna si pt zana iarna!Multumesc

  22. Foarte frumos decorul!
    As dori si eu sablonul pentru sala mea de clasa.
    Va mutumesc anticipat!

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente