AMR: 2 zile

Bănuiesc că orice părinte care citeşte astăzi, 23 decembrie, acest subiect, ştie exact la ce anume se referă titlul acestui subiect. Corect, Au Mai Rămas 2 zile. Şi parcă sunt atât de lungi, şi moşul nu mai vine odată, ca teroriştii mici să se mai liniştească. Şi totuşi, partea bună a acestor 2 zile, a faptului că poţi spune "Mâine vine Moşul" e că poţi să te minunezi ce copii cuminţi ai. Vaiii, n-am observat asta tot anul?! Au mâncat tot din farfurie, şi-au strâns pijamalele sub pernă, poţi merge prin cameră fără să-ţi rupi picioarele în cuburi şi maşinuţe. Ptiu-ptiu să nu-i deochi, din păcate minunile nu ţin 3 zile.

Şi, poate dintr-o urmă de sadism, văd tot timpul spiriduşi la geam. Aa, sunt spiriduşi fermecaţi ai lui Moş Crăciun, îi văd doar părinţii. Şi am avut eu grijă să le dau raportul complet, aşa că sunt sigură că au mai scurtat lista de cadouri năzdrăvanii au solicitat-o. Ba şi cu Moş Crăciun am reuşit să vorbesc, şi să-i spun cam ce părere am eu despre ei.

"Mami, şi i-ai spus chiar tooooot??" Normal! Bănuiesc că au ei o muscă maaare pe căciulă dacă au întrebat.

Dar şi mai amuzante sunt discuţiile dintre ei. Pe de-o parte, Moşul e bun şi iertător, şi cu siguranţă le va aduce ceea ce-au cerut. Am încercat s-o dreg, căci e criză, Moşul n-are buget, sau n-a găsit, sau nu a considerat că sunt destul de cuminţi. Pe de alta, se fac tot felul de "supoziţii" tehnice.

Dacă nu avem şemineu, pe unde intră. Lăsăm uşa deschisă?

Lăsăm aprinse beculeţele în brad? Să-l vadă, şi să ştie unde să vină. Şi nu ne culcăm, să-l vedem şi noi.

Facem puţină ordine sub brad? Trecem câte două şosetuţe de copil, poate Moşul se gândeşte să le lase ceva în plus? Şi… sigur e suficient loc de cadouri sub brad, căci ramurile încep cam de jos.

Când vine mai exact? Seara, noaptea sau dimineaţa? Ne mai culcăm şi pe 24?

Din ce ţară începe Moşul să dea cadourile? Pleacă de la Pol, pe ce traseu?

Şi cred că aş putea continua la nesfârşit… Dar mi-e teamă să nu sughiţe Moşul prea rău, că-i cam ocupat acum cu ultimele pregătiri…

 

Ce ar fi util de ştiut dacă vrei să te joci de-a Moş Crăciun

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cu si despre nazdravanii mei and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente