Concurs Erin Hunter – seria „Supraviețuitorii”

Dacă n-ați intrat încă în amorțeală, căci frigul de toamnă începe să pătrundă în oase, vă propun un concurs, care va avea însă scopul de a încălzi mințile… cu un exercițiu pe care copiii îl au la degetul mic.

Editura Galaxia Copiilor (Grupul editorial ALL) completează în această toamnă seriile romanelor pentru copii, semnate Erin Hunter, cu volume noi, așteptate de iubitorii personajelor animale, în rândul cărora s-au așezat și ai mei încă de la primul volum. Regatele descrise sunt pe gustul tuturor, dacă vă plac pisicile, câinii, sau urșii sălbatici.

Seria „Supraviețuitorii” este dedicată lumii canine, din care oamenii au dispărut complet, și este și subiectul concursului nostru. Așadar, sunt pregătite cinci premii, fiecare conținând două volume, la alegere din această serie, și un tricou personalizat „Pisicile războinice”.

Cum puteți completa colecția, sau începe una, după caz:

caini-3

Imaginați-vă că sunteți în fața unui raft cu cărți, și priviți cele trei volume de mai sus. În câteva rânduri, spuneți ce vă inspiră să le recomandați copilului. Obligatoriu căutați răspunsuri la următoarele întrebări, gândindu-vă la eroii prezentați mai sus:

Cine? Ce? Unde? Când? Cum? De ce? 

 

Puteți folosi, bine-nțeles, orice resursă disponibilă online, pentru a alcătui răspunsul, și chiar le puteți răsfoi. Copiii fac frecvent la școală acest exercițiu, și n-ar trebui să fie prea dificil.

 

Adăugați la acest articol, prin formularul de mai jos, un comentariu, cu numele real. Alături de răspunsul la provocarea de mai sus adăugaţi un număr de telefon de contact (nu va fi publicat, dar este obligatoriu). 

Fiți creativi! 

Concursul este destinat adulților, și nu copiilor, însă le puteți cere ajutorul dacă considerați necesar.

Cele cinci premii vor fi atribuite în cadrul editurii Galaxia Copiilor, și vor ține cont de calitatea și originalitatea exprimării. Tocmai pentru a evita răspunsurile la indigo, am decis ca acestea să devină vizibile publicului în momentul încheierii concursului. Înscrierea va fi confirmată după înregistrarea comentariului, printr-un mesaj în acest sens la adresa de mail folosită la adăugarea acestuia, și afișarea numărului/numelui de concurs.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica „Nume” să folosiţi numele real complet, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 19-26 octombrie 2016, ora 21:00. Câștigătorii vor fi anunțați în maxim 48h de la încheierea concursului, și vor avea la dispoziţie 72h pentru a revendica premiul, printr-un comentariu la acest articol, folosind aceeaşi adresă de mail cu care a fost adăugat comentariul câştigător şi incluzând în mesaj numărul de telefon solicitat mai sus. La expirarea termenului, pentru premiile nerevendicate, vor fi desemnați alți câştigători. Premiile vor fi livrate numai la adrese de pe teritoriul României.

Comentariile care vor intra în concurs vor primi un număr de ordine la aprobare.  Nu vor fi acceptate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume real complet, răspunsul la întrebare, numărul de telefon, IP unic), şi nu vor participa la concurs, dar vor fi vizibile pe pagină la încheierea concursului.

Câştigătorii nu vor fi anuntați personal, vă rog să accesați pagina concursului în zilele de 29-31 octombrie 2016.


Câștigătorii deciși de reprezentanții Editurii Galaxia Copiilor (parte a Grupului editorial ALL) sunt:

6. Scaunaşu Claudia Adriana

9. Nicolae Adrian

18. Raduta Ana-Maria Cristina

19. Cristina Ologeanu

27. Rosca Ana
 
Vă rog să adăugați un comentariu, folosind aceeași adresă de mail și număr de telefon folosit la înscriere, precum și cele două volume pe care le doriți din serie, (1/2, 2/3, 1/3), alături de adresa la care vor fi expediate premiile.
 
Felicitări!

campanie-pisici-inmedio-online

Târgul de carte „Gaudeamus” (16-20 noiembrie 2016) va aduce surprize
și pentru fanii seriilor semnate de Erin Hunter.

 

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri-fulger and tagged , , , .

63 Comments

 1. Mulțumesc pentru premiu. Asta da surpriză !
  Doresc volumele 1 și 2, vă rog.
  Mulțumesc
  Adresa de livrare: **
  Tel **

 2. Mulțumesc ,,Talente de năzdrăvani” pentru organizarea concursului și editurii Galaxia Copiilor – All pentru aprecierea comentariului meu! Abia așteptăm cărțile! Serile lungi ce urmează de acum par făcute anume pentru lectură, și, recunosc, și mie îmi place să citesc și consider că în calitate de mamă e necesar să fiu la zi cu noua literatură pentru copii. La fel crede și d-na învățătoare a fetiței mele care acum, pentru vacanța de o săptămână, a împrumutat de la noi primul volum al ,,Pisicilor războinice” și a spus că îi place și că dorește să citească și celelalte volume.
  Deci, așteptăm premiul pe adresa:
  ROȘCA ANA
  **
  telefon 07**

  Dorim volumele 1 și 2 din seria ,,Supraviețuitorii” și, dacă e posibil, să primim și volumul 3 contra – cost (cu plata ramburs la primirea coletului). În ceea ce privește tricoul, dacă nu există doar în mărime unică, fetița mea, chiar dacă are aproape 10 ani, poartă mărimea pentru 12 ani (e mai dezvoltată mulțumită sporturilor practicate).
  Îmi cer scuze dacă am emis prea multe pretenții și vă mulțumesc încă o dată!

  • Premiu validat. Felicitări!

   Tricoul îi va veni cu siguranță, am testat pe ai mei. Este o singură măsură, dar e ok.

 3. Mulțumesc ,,Talente de năzdrăvani” și editurii Galaxia Copiilor – All pentru premiu! Doresc volumul 1 si 2 din seria „Supraviețuitorii”
  Adresa de livrare: **
  Telefon: 07**

 4. Toate premiile au fost revendicate. Concursul s-a încheiat!
  Mulțumesc tuturor pentru participare, sper că a fost o provocare interesantă!
  Voi transmite editurii adresele și preferințele, și voi reveni cu un mesaj referitor la intervalul de expediție.
  De asemenea, vă rog să mă anunțați când premiul a ajuns la destinație, că totul este în regulă.

  Cu drag,
  Cristina H.

 5. Astăzi am primit premiul. Totul e F.B.! Tricoul îi vine de minune Cristinei și am primit volumele I și II și contra – cost și volumul III al seriei, așa cum ne-am dorit. Mulțumim frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente