Despre zâne, decoruri și comunicare pe email


Începând cu data de 1.05.2018, aceste materiale se trimit numai persoanelor care sunt abonate/se abonează la newsletterul trimis de pe site. Puteți lăsa comentariul înainte sau după ce vă abonați.

Vă mulțumesc.

Abonează-te la newsletter 


Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

 • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
 • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
 • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

 • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
 • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
 • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
 • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.


SearchBox

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , .

3.499 Comments

  • Bună ziua! Doresc și eu șabloanele pentru Moș Timp și spiridușii săi, vă rog! Le voi folosi pentru decorul clasei mele. Vă mulțumesc anticipat!

 1. Bună ziua! Vă rog frumos, dacă se poate, să-mi trimiteți materialele cu Zâna Toamna. Caut de ceva timp niste mere și mi-am amintit de Zânele dvs. Mulțumesc!

  • Bună seara! Îmi puteți trimite și mie zânele anotimpuri, va rog? Mulțumesc anticipat!

 2. Pingback: Décor de toamnă la clasa pregătitoare (2021 – 2022) – Clasa Cristinei

  • Buna seara !

   Am observat ca mi-ati raspuns intr-un timp foarte scurt, dar nu inteleg ce conditii nu am respectat. Inainte de a va trimite cererea anterioara am citit tot articolul si termenii din el si nu inteleg care parte nu am respectat-o ? Va rog sa imi dati un indiciu, e posibil sa fiu mai greu de cap, dar pentru aia doresc sa fac o fapta buna pentru niste copii.

   Numai bine !

 3. Buna ziua! Tot incerc sa trimit mesaj sa primesc si eu decorurile cu zane, dar nu reusesc. Sau nu vad mesajele si nici nu primesc nimic pe e-mail. Fac mentiunea ca m-am abonat la newsletter. Va multumesc!

  • Nu ați primit, chiar dacă ați lăsat mai multe mesaje, pentru că nu funcționează automat și nici nu sunt lipită de calculator tot timpul. Am și cerut puțină răbdare…
   Ar trebui acum să aveți mail de la wetransfer pentru fișiere.

 4. Bună ziua! Vă rog să îmi trimiteți și mie decorurile cu zâne! Menționez că am mai trimisun mesaj în data de 15 ianuarie 2023 și că m-am abonat la newsletter, dar nu am primit zânele. Mulțumesc mult! 😘

  • Buna ziua,

   V-am trimis în 27 ianuarie, ora 15:21.

   Mailul vine de la wetransfer. Verificați adresa de mail, mai este valabil două zile.

 5. Am primit Zâna primăvară, dar nu în întregime !
  Erau mai multe flori iarbă, fluturi, buburuze, albine, rândunele ! Le doresc toate astea ! Vă rog !

 6. Bună ziua!
  As dori să primesc pachetul cu Zânele și Moș Timp pentru decorarea grupei.
  Vă mulțumesc mult!

 7. Bună ziua!

  Aș dori și eu pachetul cu zânele anotimpurilor și pachetul cu „Moș Timp”.

  Vă mulțumesc!

  • Bună ziua! Aș dori și eu șabloanele pentru zâne, Moș Timp și spiridușii săi, pentru decorul clasei mele. Vă mulțumesc mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente