Brăila: librăria papetărie Kolibris și furt de drepturi de autor

Ieri m-am apucat să verific pe unde au mai ajuns pe net imaginile de la mine de pe site. Așa cum este prevăzut și la regulament, pentru folosirea imaginilor de pe site aveți nevoie de acordul meu scris. Altfel toate materialele sunt pentru uz personal, nu se distribuie mai departe.

Dacă este pe net, și este GRATIS, nu înseamnă că poți face orice dorești cu ele. Și mai ales, să scoți bani pe munca altuia! Așadar, iată cum arată, la data de 12.09.2015 pagina „magazinului online”.  Macheta originală a orarului se află aici, publicată din 2010, și, ca tot ceea ce am aici, este gratuit pentru uz personal.

screencapture-papetariakolibris-wordpress-com-rechizite-scolare-1442049791941

Click pe imagine pentru mărire.

Am sunat imediat cum am văzut pagina. Nu m-am uitat la ceas, pur și simplu a fost prima reacție, să contactez magazinul. Ora 00.00, nepoliticos din partea mea, lucru pentru care îmi cer scuze. Însă cele două persoane care au răspuns la telefon – un domn (și pe fundal o doamnă care comenta), au negat orice legătură cu magazinul. Domnul chiar a insistat că am greșit numărul, că e telefonul bunicii, mi-a zis ceva de dulce și să mă culc.

screencapture-www-facebook-com-TalentedeNazdravani-posts-1056471311054178-1442048464800

Click pe imagine pentru mărire.

Doamna „Georgi Ella”, căci așa v-ați recomandat a doua zi pe facebook, nu sunt nici nebună, nici nu corespund altor etichete puse de dumneavoastră. Ați avut tupeul să-mi spuneți să plătesc pentru drepturile mele de autor. Da, voi plăti, IMPOZITE!, drepturile mi le veți plăti dumneavoastră pentru distribuirea și comercializarea fără drept a materialului meu. Ați șters de pe facebook mesajele, și m-ați amenințat în privat. Mai citiți doamnă, legea, ce faceți dumneavoastră se cheamă furt de proprietate intelectuală. Nu v-am amenințat, v-am comunicat că vă va căuta avocatul. Ceea ce se va și întâmpla.

Rog orice persoană din Brăila sau de oriunde, care a cumpărat acest material, să mă contacteze.

Mulțumesc!

 

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged , , , , , , , , .

2 Comments

  1. Cat tupeu are individa cu libraria, si cata lipsa de respect pentru munca altuia. Daca se pricepe asa bine sa-i scoata pe Naz si Ani de ce nu-si face propriul orar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente