Mos Timp si spiridusii lui – decor printabil

Mă apropii încet-încet de cea de-a patra aniversare a blogului, şi, dacă ar fi să fac un bilanţ, cel mai mare succes l-au avut decorurile pe care le-am construit împreună cu graficianul şi amicul meu Emanuel Pavel. Foarte mulţi dintre cei care au ajuns la mine pe blog, au ajuns căutând „decor /anotimp/ grădiniţă”. M-am străduit să le trimit tuturor, într-o limită rezonabilă de timp, aceste decoruri cu zânele-anotimpuri.

Pentru cei care nu ştiu, în spatele unui astfel de proiect este foarte multă muncă. În primul rând, munca lui Emanuel Pavel, ca grafician. Apoi munca mea, să pregătesc decorul într-o formă în care să îl puteţi printa şi monta. Puteţi pune şi la final efortul de a trimite acest material tuturor.

Toamna aceasta ne-am gândit că s-au cam plictisit copiii de atâtea zâne, şi să încercăm ceva nou. Cum tema (ano)timpului este una de bază în decorarea sălilor, l-am cerut pe Moş Timp. Fiicele le avem deja, m-am gândit că nişte spiriduşi mai năzdrăvani ar fi pe placul copiilor. Pe Moş Timp l-am vrut asemănător lui Gandalf, căci m-am îndrăgostit eu de personaj, iar spiriduşii au fost alegerea lui Emanuel.

spiridusi

Îi mulţumesc încă odată pe această cale lui Emanuel Pavel. Puteţi vizita site-ul lui aici, şi sunt sigură că îl găsiţi ca ilustrator în foarte multe materiale pentru preşcolari şi şcolari mici (vezi materialele de la editurile Paralela 45, Marcela Peneş, Aramis etc.) Dacă aveţi vreodată nevoie de grafică pentru diverse evenimente, ilustraţie de carte, îl puteţi contacta la adresele de pe site, şi sunt sigură că veţi obţine sprijin.

Revenind la materialul cu Moş Timp, acesta îl primiţi la cerere, printr-un mesaj la acest articol. Lăsaţi o adresă de mail corectă, şi în cel mult o săptămână veţi primi pe mail fişierele şi indicaţiile de asamblare. Dacă nu aţi primit, verificaţi şi folderul spam, apoi mesajul lăsat la articol. În cazul în care mailul mi se întoarce, adaug un răspuns, să ştiţi ce s-a întâmplat. Dar de trimis, trimit cu siguranţă.

Am marea rugăminte, ca să nu spun că este condiţia cu care ofer acest material: nu vreau să îl găsesc postat nicăieri, nici pe didactic, nici pe facebook, nici pe alte forumuri. Dacă doriţi să-l recomandaţi prietenilor, daţi mai departe linkul articolului, folosiţi butoanele de la final de share, dar nu distribuiţi materialul fizic.

Nu vreau să scriu acum definiţii asupra drepturilor de autor, care ne aparţin, mie şi lui Emanuel Pavel. Nu vreau să reamintesc că este un material oferit gratuit, pentru care nu este nimeni obligat să plătească ceva (dacă doriţi să ne recompensaţi cumva, exista în stânga un buton pentru donaţii prin PayPal). Dar puteţi ajuta prin recomandarea linkului, vizitarea site-ului, chiar lasarea unui comentariu la articolul din care aţi folosit un material sau o idee. Ajută moral, căci vedem că nu muncim degeaba. Ajută site-ul să crească, şi implicit să atraga atenţia unor eventuali sponsori. Da, nu plătiţi direct pentru un material, dar beneficiaţi de ajutor şi ne sprijiniţi la rându-vă să primim o recompensă pentru această muncă. O puteţi face şi participând la concursuri, mai ales cele fulger, dacă sunt în desfăşurare. Sau un simplu click pe butonul de „Like&Share” şi tot este un semn de multumire, dacă pentru un comentariu nu aveţi timp.

Puteţi sprijini acest site şi prin achiziţia de produse din magazinele recomandate pe coloana din dreapta. Unele oferă comision, de la 2% la 7-8% (pentru cărţi). Nu e mult un comision de 2-3 lei, din care mai plăteşti şi toate taxele către stat („doar” 52,8%), dar se strâng, şi mai plăteşti o factură de întreţinere a site-ului, mai cumperi un material, sau mai amortizezi din timpul investit pentru crearea materialelor. La fel, un sprijin important este vizitarea site-urilor sponsorilor concursurilor de pe site, contează enorm în luarea unei decizii la oferirea premiilor pentru un viitor concurs.

Vreau să cred că putem să ne construim o lume în care să ne respectăm munca şi în acelaşi timp să ne uşurăm viaţa. Iar dacă nu putem oferi o răsplată financiară pentru efortul cuiva, măcar un efort de câteva minute care să compenseze acele zile de muncă.

Nu cer mult. În schimb ofer idei, soluţii şi timpul meu, atât cât am.

buton-zane

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte diverse and tagged , , , , , , .

759 Comments

  1. Foarte frumos decorul pe care l-ati realizat! Va rog sa-mi trimiteti si mie pe mail materialele. Multumesc frumos. Va doresc mult succes si inspiratie in tot ceea ce faceti.

  2. Buna ziua! As dori sa-mi trimiteti, daca se poate, pe „Mos timp si spiridusii”!! Va multumesc !!!!

  3. Bună seara ! Sunt încântată de materialele dumneavoastră. Aş dori , dacă se poate , să primesc cele 4 Zâne și Moș Timp cu spiridușii.
    Mulţumesc !

  4. As dori si eu sabloanele de la Mos Timp si spiridusii, va rog frumos…sunt minunate…va multumesc si va felicit pentru toate aceste materiale !

  5. Vă rog frumos să-mi trimiteți materialul cu Moș Timp și spiridușii. Vă mulțumesc anticipat!

  6. Bună seara. As dori si eu zanele,mos Timp si spiridusii. Le-am mai cerut dar n-am reusit sa le deschid

  7. Buna seara!
    Îmi place mult decorul cu Moș Timp și spiridușii. Vă rog să mi-l trimiteți și mie.
    Vă mulțumesc!

  8. As dori si eu decorul Mos Timp, va rog! Voi respecta termenii dvs.
    Felicitari pentru creativitate!

  9. Buna ziua, va felicit pentru aceste materiale minunate. As vrea, daca se poate, decorul cu Mos Timp si spiridusii. Multumesc anticipat!

  10. Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu sabloanele de la Mos Timp si Spiridusii, am clasa pregatitoare si sigur copiii se vor bucura. Multumesc

  11. Buna ziua! As dori si eu va rog frumos decorul cu Mos Timp si spiridusii lui si cele 4 Zane Anotimpuri.Va multumesc frumos!

  12. Am salvat frunzele dar mai am nevoie si de celelalte elemente ( chipul zanei, fructele etc. )
    Va rog mult sa mi le trimiteti impreuna cu decorul de la Mos Timp si spiridusii lui. Va multumesc frumos!

  13. Buna seara,deoarece mi-a placut f mult ideea cu Mos Timp si Sipiridusii sai.am rugamintea daca se poate sa-mi trimiteti si mie sabloanele.Va multumesc!!!

  14. Buna seara! Va rog sa imi trimiteti si mie acest decor… este ffff frumos!
    Va felicit pt munca dvs si pt altruism . 🙂

  15. Buna. Multumesc mult pentru materialul trimis cu Mos Timp, Cristina. Eu zic ca arata grozav clasa acum. Am facut totul cu mult drag pentru piticii mei. Fara ajutorul tau, totul ar fi durat mai mult si poate rezultatul nu ar fi avut aceeasi calitate. Inca o data multumesc!!!
    Sa ai un an linistit, prosper, plin de idei creative!!! Multumesc!

  16. Buna dimineata! Toate materialele realizate de dumneavoastra sunt superbe si m-au ajutat enorm in activitatea mea. Va doresc mult succes in continuare! As dori si eu sablonul cu Mos Timp! Va multumesc!

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente