Important – pentru abonații „Talente de Năzdrăvani”

În nebunia aceasta începută cu GDPR, trebuie să ne conformăm noilor reguli și să anunțăm abonații „Talente de Năzdrăvani” că sunt necesari câțiva pași dacă vreți să primiți în continuare articolele și noutățile de pe site. Avem mai multe categorii, așadar vedeți la care vă încadrați/ doriți să vă încadrați și ce aveți de făcut.

Newsletter

Blog

  • Dacă te-ai abonat la articolele de pe blog, atunci înseamnă că primești o notificare prin email ori de câte ori adaug conținut nou.
  • Dacă nu ești abonat și vrei să te abonezi, folosește această pagină. Este important să confirmi abonamentul prin intermediul mailului generat automat care sosește pe adresa menționată, altfel nu va avea niciun efect.
  • Dacă te-ai răzgândit, mailurile primite de la noi au la final linkuri pentru dezabonare, sau solicită în scris ștergerea abonamentului (la adresa de mail admin @ talentedenazdravani.ro sau folosind formularul de mai jos).

Tot pe blog, dacă ai urmărit/comentat anumite articole și te-ai abonat la comentarii bifând căsuța de la finalul formularului, primești câte un email pentru fiecare mesaj nou adăugat. În cazul în care nu mai dorești acest lucru, folosește linkurile aflate la finalul mailului primit pentru a te dezabona, sau solicită în scris ajutorul în acest sens.

Site

Cei care urmăresc constant blogul meu știu că există, complementar acestuia, un site dedicat exclusiv activităților cu copiii.

Articolele dedicate temelor săptămânale au activă opțiunea comentariilor. Dacă te-ai abonat la comentarii bifând căsuța din formular, primești câte un email pentru fiecare mesaj nou adăugat. În cazul în care nu mai dorești acest lucru, folosește linkurile aflate la finalul mailului primit pentru a te dezabona, sau solicită în scris ajutorul în acest sens.

Bineînțeles, conform noilor politici, poți solicita oricând, în scris, ștergerea datelor (informațiilor) personale care pot duce la identificarea ta, și pe care le-ai lăsat pe site. 

Mulțumesc tuturor celor care mi-au arătat încredere în acești ani și sper ca noile prevederi să nu afecteze această relație, la nivel de comunicare!

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged .

6 Comments

  1. Pingback: Despre zâne, decoruri și comunicare pe email | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente