Despre zâne, decoruri și comunicare pe email

Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

 

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

 • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
 • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
 • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

 • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
 • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
 • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
 • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.

 • Am răspuns tuturor mesajelor sosite până la 15-03-2018 la 20:30. Verificați adresa de mail (și în spam. Cu excepția câtorva persoane care nu au citit cu atenție cele scrise mai sus, și nu am expediat mail). Mesajele adăugate după această dată vor fi procesate în curând.


Posted in Ce pot face doua maini dibace.

2.523 Comments

 1. Buna ziua,
  plansele sunt minunate. V-as ruga sa-mi trimiteti sabloanele celor patru zane si Mos Timp. Multumesc ca v-ati oferit sa ne daruiti si noua asemenea materiale.

 2. Bună ziua, aș dori și eu șabloanele cu Moș Timp, spiridușii și șabloanele cu cele patru zâne.Vă felicit pentru materialele dumneavoastră! Vă mulțumesc!

 3. Buna ziua.Va felicit pentru materialele realizate !Doresc si eu sabloanele pentru Zane si pentru Mos Timp !.Multumesc!

 4. Buna seara. Aș dori și eu șabloanele cu cele patru zane și Moș Timp. Felicitari pentru materialele realizate! Vă mulțumesc anticipat!

 5. Buna ziua, daca se poate, as dori si eu setul de sabloane cu zanele si cel cu Mos Timp. Va multumesc anticipat!

 6. Buna ziua!
  As dori și eu șabloanele cu Moș Timp, zânele și spiridusii. Toate sunt minunate. Felicitări!
  Mulțumesc!

 7. De curand am descoperit aceasta pagina minunata care pune la dispozitie niste materiale didactice deosebite si totodata idei practice. Va multumesc mult si va rog sa imi trimiteti sabloanele Zanelor si al lui Mos Timp. Mult succes si putere de munca in continuare!
  Cu respect,
  Ella

 8. Buna ziua! Felicitari pentru materialele dumneavoastra, mi-ar placea daca mi-ati putea trimite si mie sabloanele cu zanele anotimpurilor!

 9. Buna ziua. Mi-au placut mult sabloanele cu zanele, dar le-am pierdut la o defectiune a calculatorului. Va rog frumos, daca se poate, sa mi le mai trimiteti odata.
  Multumesc si va doresc o vara frumoasa!
  Antonela Savin, Galati

 10. V-as ruga sa-mi trimiteti sabloanele celor patru zane si Mos Timp. Multumesc ca v-ati oferit sa ne daruiti si noua asemenea materiale.

 11. Buna ziua!Se poate sa ne trimiteti si noua sabloanele celor patru zane si pe cel cu Mos Timp?
  Eu si clasa de elevi va multumim anticipat!

 12. Bună ziua! Mi-ar fi de mare ajutor dacă mi-ați trimite pachetul cu cele patru zâne si cu Moș Timp. Mulțumesc!

 13. Buna ziua! As dori si eu, daca se poate, sabloanele cu Mos Timp si cele patru Zane. Va multumesc anticipat!

 14. Buna ziua! As dori si eu daca se poate sabloanele cu Zane si Mos Timp! Sunt minunate! Felicitari ! Va multumesc!

 15. Bună ziua!
  Felicitări pentru minunatele materiale pe care le realizați!
  Vă rog, dacă se mai poate, să îmi trimiteți și mie fișierul cu Mos Timp. Este deosebit!
  Vă mulțumesc!

 16. Super frumoase. As dori și eu șabloanele cu zâne și Moș Timp. Daca mai aveți și alte șabloane care ne pot ajuta in anotimpul toamna m-ați ajuta enorm . Mulțumesc tuturor!

 17. Bună seara!
  Vă rog, dacă se mai poate să îmi trimiteți și mie fișierul cu zâne și Mos Timp.
  Vă mulțumesc!

 18. Bună ziua!
  Vă rog, dacă se mai poate să îmi trimiteți și mie fișierul cu zâne și Mos Timp.
  Vă mulțumesc!

 19. Buna ziua!
  Sunt utile si frumoase materialele dumneavoastra. As dori si eu sabloanele cu zane si Mos Timp.
  Va multumesc!

 20. Bună seara!
  Sunteți extrem de talentată, dar ceea ce este grozav este că împărtășiți cu noi acest minunat talent.
  Aș dori și eu zânele.
  Mii de mulțumiri!

 21. Bună seara! As dori și eu , va rog frumos, șabloanele cu ,, Moș Timp „! Multumesc! Felicitări pentru toată munca depusă!

 22. Buna ziua! Doresc si eu sabloanele cu zane si Mos Timp ca le caut de ceva vreme. Multumesc din suflet!!! Felicitari pentru materiale!

 23. 17 iulie 2017 at 13:07 Răspunde
  Buna seara!
  Materialele realizate de dvs sunt f frumoase.
  Doresc si eu Zanele si dl. Mos Timp.
  Multumesc!

 24. Buna ziua!
  Va felicit pentru materialele realizate! As dori si eu sabloanele pentru zane si Mos timp! Va multumesc!
  O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente