Despre zâne, decoruri și comunicare pe email


Începând cu data de 1.05.2018, aceste materiale se trimit numai persoanelor care sunt abonate/se abonează la newsletterul trimis de pe site. Puteți lăsa comentariul înainte sau după ce vă abonați.

Vă mulțumesc.

Abonează-te la newsletter 


Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

  • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
  • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
  • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

  • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
  • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
  • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
  • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.


SearchBox

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , .

3.518 Comments

  1. Buna seara, stimata doamna!

    Doresc să încep acest mesaj nu prin a vă solicita şabloanele Zânelor, Motivul principal al acestei mesaj 😆, ci doresc SĂ VĂ MULTUMESC în primul rand.
    Cu rugamintea de a- mi trimite şabloanele Zânelor vă multumesc anticipat.

    Loredana Fomitescu Stuttgart Germania

    • 😀 feedback-ul pozitiv la început… nu? O deprindere care se formează greu pe plaiul mioritic.
      Va sosi!

  2. Buba seara! As dori, daca se poate, sa-mi trimiteti si mie modelele celor patru zane. Sunt superbe! Multumesc mult!

  3. Buna seara !
    Va felicit pentru materialele realizate !Doresc si eu sabloanele pentru Zane si pentru Mos Timp !

    Multumesc!

  4. Buna seara! Va rog,daca puteti sa-mi trimiteti si mie sabloanele zanelor! Va multumesc anticipat!

  5. Bună! Vă mulțumim pentru efortul de a ne trimite șabloanele fiecăruia în parte și pentru
    că le împărțiți cu noi. Aş dori, vă rog, șabloanele cu zâne.
    Toate cele bune!

  6. bună ziua! tocmai mi-am luat transferul la o alta grădiniță, din această toamnă. as dori sa redecorez sala de grupă si de aceea as avea nevoie de materialele dumneavoastra, deoarece as vrea sa las totul in urma si sa incep o noua etapa din viata. respect ceea ce faceti si de aceea voi astepta cu nerăbdare sa primesc materialele. va multumesc anticipat!

  7. Bună seara! Vă rog, dacă puteți să-mi trimiteți și mie șabloanele zânelor! Vă mulțumesc anticipat!

  8. Bună ziua ! Vă mulțumim pentru efortul de a ne trimite șabloanele fiecăruia în parte. Aş dori, vă rog, șabloanele cu zâne.
    Mulțumesc !

  9. Buna ziua, stimata doamna! Va multumim pentru generozitate! Va rog daca puteti as dori si eu sabloanele pentru zane si Mos Timp.
    Va multumesc si va doresc multa sanatate! Respect

  10. Bună ziua! Vă rog din suflet, dacă se poate să îmi trimiteti şi mie şabloanele cu cele 4 zâne. Mulțumesc anticipat! O zi frumoasă!

  11. Buna seara! Va rog, daca se poate, sa imi trimiteti si mie sabloanele cu cele 4 zane si Mos Viscol. Va multumesc!

  12. Buna ziua! As dori si eu zanele anotimpurilor,si pe cele cu timpul. Daca se poate. Multumesc frumos. Foarte talentata!😘💐

  13. Bună seara!
    Am ajuns la acest articol citind comentariul pe care l-ați adăugat la o postare din grupul ACTIVITĂȚI GRĂDINIȚE și am admirat materialele.
    Vă mulțumesc anticipat și vă rog să-mi trimiteți și mie șabloanele decorurilor pentru anotimpuri și pentru Moș Timp.

  14. Buna ziua! Ma bucur pentru ca exista oameni inzestrati cu o creativitate exceptionala precum a dvs.Si eu as dori sa pot descarca aceste sabloane, as bucura ochii micutilor nostri.Daca considerati ca ne-ati putea ajuta chiar va rog sa va impartiti cu lucrul facut de mainile dvs. dibace.Oricare ar fi decizia dvs.oricum raman placut uimita de ceea ce faceti si nu imi ramane decat sa va urez succese in continuare si idei noi pentru a bucura multimea de oameni care va tot urmaresc blogul si nu numai…Multumesc!

  15. Buna ziua!
    As dori modelele dumneavostra, va rog!
    P.S Apreciez amabilitatea si creativitatea dumneavoastra, dorinta de a ajuta. Pentru un cadru didactic debutant, asa cum sunt si eu, este extrem de important sa se inspire din cat mai multe surse.

    Multumesc anticipat!
    Multa putere de munca va doresc!

  16. Buna seara! Va rog, daca se poate, sa imi trimiteti si mie sabloanele cu cele 4 zane si Mos Viscol. Va multumesc anticipat!

  17. Buna ziua! As dori și eu șabloanele cu zâne. M-am mutat la o alta Gradinita și le vreau din nou ca și decor. Mulțumesc și felicitări pentru ceea ce realizați!

  18. Buna dimineata, stimata doamna!
    Va felicit pentru materialele realizate! Va rog, daca se poate, sa imi trimiteti si mie sabloanele cu cele 4 Zane si Mos Timp.
    Va multumesc anticipat!

  19. Buna seara,

    Apreciez munca pe care o faceti si generozitatea dumneavoastra.
    Va rog frumos sa imi comunicati si mie, in masura in care aveti timp disponibil, sabloanele.

    Multumesc. Succes !

  20. Buna ziua ! Felicitari pentru materialele realizate! Doresc si eu daca se poate aceste 4 Zane si Mos Timp. Va multumesc!

  21. Bună ziua ! Decorațiunile realizate de dumneavoastră m-au impresionat în mod deosebit. Din acest motiv,aș dori din suflet să intru în posesia minunatelor zâne pentru a-i bucura pe copiii de la grupa mică a căror educatoare sunt. Vă mulțumesc!

  22. Buna dimineata, stimata doamna!
    Va felicit pentru materialele realizate! Va rog, daca se poate, sa imi trimiteti si mie sabloanele cu cele 4 Zane si Mos Timp.
    Va multumesc anticipat!

  23. Bună ziua! Va felicit ptr toate materialele ce le postati pentru a ne fi de ajutor! Doresc si eu șabloanele ptr cele 4-anotimpuri. Multumesc

  24. Buna ziua,

    Va rog, daca se poate, sa imi trimiteti si mie sabloanele cu cele 4 Zane si Mos Timp. Va multumesc frumos!

  25. Buna ziua !
    Va felicit pentru materialele realizate ! Doresc si eu sabloanele pentru Zane si pentru Mos Timp !

    Multumesc!

  26. Buna ziua! As dori si eu va rog sabloanele pentru zane si Mos Timp. Mi le-ati mai trimis o data dar nu am scos decat pentru primavara. Multumesc mult!
    Vacanta placuta!

  27. Buna ziua! Va rog, daca se poate si timpul va permite, sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu Zanele (anotimpurile), pe cele cu Mos Timp si decoruri. Va multumesc anticipat!

  28. Buna seara!As dori si eu sabloanele celor 4 zane si Mos Timp.Totodata vreau sa va felicit pt.materialele d-voastra cat si pt.faptul ca ati dorit sa impartasiti cu noi daruirea cu care ati fost inzestrata!Va multumesc !

  29. Bună ziua! Aş dori şi eu şabloanele cu cele patru anotimpuri şi Moş Timp. Vă mulţumesc anticipat!

  30. Bună seara!Aș dori și eu șabloanele cu cele patru zâne și cel cu Moș Timp!Vă mulțumesc și vă felicit pentru toată munca depusă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente