Despre zâne, decoruri și comunicare pe email

Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

 

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

 • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
 • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
 • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

 • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
 • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
 • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
 • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.

 • Am răspuns tuturor mesajelor sosite până la 10-12-2017 la 15:30. Verificați adresa de mail (și în spam. Cu excepția câtorva persoane care nu au citit cu atenție cele scrise mai sus, și nu am expediat mail). Mesajele adăugate după această dată vor fi procesate în curând.

Posted in Ce pot face doua maini dibace.

2.328 Comments

 1. Bună seara!
  Aceste idei sunt deosebite! Mi-aș dori și eu modelele pentru zâne și Moș Timp. De aceea vă rog frumos să mi le trimiteți. Le voi utiliza cu drag la decorarea sălii.
  Vă mulțumesc mult!

 2. Buna ziua ! Va felicit pentru acest site. Deja am imprumutat cateva din aceste idei si le -am pus in practica in clasa. Va rog frumos sa-mi trimiteti sabloanele cu zane.

 3. Bună seara!
  Felicitări pentru munca depusă!
  Vă rog, dacă puteți, să îmi trimiteți şi mie sabloanele necesare pentru confectionarea Zânei Primavara!
  Multumesc anticipat!

 4. Buna ziua!
  Se poate sabloanele cu zane, va rog?Multumesc frumos!
  Felicitari pentru ceea ce faceti si o primavara frumoasa!

 5. Buna ziua! Mi-au plăcut materialele primite de colega mea . Aș dori șabloanele cu zânele și cu Moș Timp.
  Va multumesc !

 6. Buna ziua!
  Va felicit pentru acest site. Va rog frumos sa-mi trimiteti sabloanele cu zane și cu Moș Timp.
  Va multumesc !

 7. Buna seara !
  Va felicit pentru materialele realizate !Doresc si eu sabloanele pentru Zane si pentru Mos Timp !

  Multumesc!

 8. Buna seara ,
  Felicitari pentru ceea ce faceti !

  Pentru decorarea clasei doresc șabloanele cu zânele și cu Moș Timp ,!
  Va multumesc!

 9. Buna ziua și o primăvara frumoasă. Totul este superb.Aș dori și eu zânele anotimpuri.Vă mulțumesc.

 10. Buna ziua! Va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu zanele si Mos Timp. Va multumesc si va doresc o primavara binecuvantata!

 11. Buna ziua. Va rog frumos as dori si eu inca o data sablonul cu Mos Timp. Nu am stiut ca sunt disponibile timp limitat pe mail si l.am pierdut. Doresc sa fac un decor pentru o inspectie. Va multumesc din suflet anticipat si imi cer scuze de neatentie.

 12. Buna seara!Felicitari pentru idee si munca depusa!Va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu zanele si Mos Timp!

 13. Buna ziua! Abia am descoperit pagina dumneavoastra!! As dori sa am si eu aceste materiale cu zanele si Mos Timp! Va multumesc si va felicit pentru toata creativitatea si muna dumneavoastra

 14. Buna ziua! Sunt superbe zanele realizate de dvs. si le-as dori si eu pentru piticul meu. Multumesc frumos!

 15. Buna seara, am rugamintea, daca se poate, sa-mi fie trimise si mie modelele realizate de dumneavoastra. Multumesc mult.

 16. Bună seara! Vă rog frumos să-mi trimiteți modelele celor 4 zâne și Moș Timp. Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *