Despre zâne, decoruri și comunicare pe email


Începând cu data de 1.05.2018, aceste materiale se trimit numai persoanelor care sunt abonate/se abonează la newsletterul trimis de pe site. Puteți lăsa comentariul înainte sau după ce vă abonați.

Vă mulțumesc.

Abonează-te la newsletter 


Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

  • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
  • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
  • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

  • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
  • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
  • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
  • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.


SearchBox

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , .

3.518 Comments

  1. Buna seara! Ma bucur mult ca v-am gasit! Fara a va face sa pierdeti timpul, as dori sa-mi trimiteti si mie modelele cu zane si cel cu Mos Timp! Va multumesc! Toate cele bune va doresc!

  2. Bună seara! M-am uitat peste materialele dumneavoastră și nu pot spune decât că sunt de-a dreptul impresionante. De asemenea, vă felicit pentru implicare! Când veți avea răgaz, vă rog mult să îmi trimiteți și mie cele patru zâne. Vă mulțumesc în mod anticipat!

  3. Imi plac foarte mult zanele celor 4 anotimpuri. Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu Zanele anotimpurilor si Mos timp.

  4. Bună seara! La fel ca toți ceilalți care au văzut lucrările dumneavoastră, și eu aș avea mare nevoie de șabloanele pentru zâne și Moș Timp. Vă mulțumesc mult!

  5. Buna dimineata! Materialele dumneavoastra sunt deosebite! As dori sa primesc si eu Zanele si pe Mos Timp. Multumesc!

  6. Bună ziua! Imi plac tare mult articolele dumneavoastră! Şi eu aș avea mare nevoie de șabloanele pentru zâne și Moș Timp. Vă mulțumesc mult!

  7. Bună ziua! Vă felicit pentru materialele deosebite pe care le-ati realizat! Aș dori și eu dacă se poate sabloanele cu zâne si cele cu Mos Timp. Va multumesc!

  8. Bună ziua,

    Când vă va permite timpul, vă rog tare mult să îmi trimiteți și mie cele patru zâne. Vă mulțumesc anticipat!

    Zile senine cu spor în toate!

  9. Felicitări pentru frumoasele materiale didactice realizate.Astept si eu cu nerăbdare sa le primesc.( zane + batranul timp) Multumesc anticipat si va doresc multa putere de munca însoțită de imaginatie!Cu siguranta vor urma materiale deosebite!

  10. Vă felicit pentru tot ceea ce ați realizat!
    M-aș bucura mult dacă aș primi materialele cu Zâne și Moș Timp. Mulțumesc!
    Spor în toate vă doresc!

  11. Bună seara! Lucrările dumneavoastră sunt minunate, așadar vă rog să-mi trimiteți șabloanele pentru zâne și Moș Timp. Vă mulțumesc mult!

  12. Bună seara!
    Când aveți un timp liber, va rog sa îmi trimiteți și mie șablonul cu Zâna toamna!
    Felicitări pentru munca depusă!
    Va mulțumesc anticipat!

  13. Felicitari pentru materialele didactice realizate!
    Va rog tare mult, trimiteti-mi si mie pe mail materialul cu ,, MOS TIMP”
    Va multumesc!

  14. Buna seara!As dori si eu modelele cu „Mos Timp” pentru camera fetiței mele…sunt cu mult mai interesante decat ceea ce am gasit prin magazine:)Multumesc!

  15. Bună seara! Vă felicit pentru materialele deosebite pe care ni le puneţi la dispozitie şi, totodată, Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că există astfel de oameni! Vă rog să îmi trimiteţi şi mie şabloanele cu Zânele anotimpurilor şi Moş Timp, cu spiriduşii. Mulţumesc frumos şi Dumnezeu să vă poarte de grijă!

  16. Buna ziua .
    As dori si eu toate decorurile pentru cele patru anotimpuri, zana iarna , primavara, vara si toamna.
    Va multumesc!!!

  17. Buna As dori si eu sabloanele cu anotimpurile. Multumesc din suflet, sunteti minunata , folosesc cu drag ideile si materialele dvs!

  18. Bună ziua! Mă bucur că am descoperit materialele dumneavoastră! Vă rog frumos să îmi trimiteţi şi mie şabloanele cu Zânele anotimpurilor şi Moş Timp cu spiriduşii. Mulţumesc frumos şi numai bine vă doresc!

  19. Buna ziua! Am clasa I si mi-as dori pentru ornat clasa modelele dvs. cu Mos Timp si zanele pentru peretele de MM. Apreciez materialul si gestul pentru ca stiu ce inseamna sa imparti
    free, cu persoane ceea ce ai creat investind timp si inspiratie! Multumesc! si Felicitari!

  20. Buna ziua ! Felicitari pentru materialele deosebite si pentru bunatatea de a le oferi gratuit.M-as bucura tare mult daca mi-ati trimite si mie sabloanele cu Zanele anotimpurilor .Va multumesc anticipat

  21. Buna ziua! As dori si eu sabloanele pentru zane si pentru Mos Timp. Va multumesc pentru toate materialele utile pe care le gasesc aici! O zi buna!

    • Prin decorul cu anotimpuri am ajuns la articolul dumnevoastră. Gasesc foarte utile imaginile si m-as bucura daca le-as putea avea.Multumesc!

  22. Bună seara ! Îmi doresc şi eu şabloanele pentru zâne . Mi-au atras atenţia şi mi-ar plăcea să le am . Mulţumesc !

  23. Buna seara ! Mi- au placut foarte mult decorul cu zanele si de aceea va rog sa imi trimitei pacheul cu zane. Multumesc mult ! O seara placuta !

  24. Bună ziua. Felicitări pentru aceste materiale, sunt minunate! Am rugămintea la dumneavoastră, dacă puteți, să-mi trimiteți și mie zânele anotimpurilor și șablonul cu Moș Timp! Mulțumesc! O zi frumoasă!

  25. Buna ziua. Felicitari pentru materialele postate. As dori si eu sabloanele cu zanele anotimpurilor si sablonul cu Mos Timp. Va multumesc! Sa aveti o zi frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente