Atelier de decupaj: 1 iunie, la BookFest

Sper că nu v-aţi bătut deja în cuie programul de 1 iunie, şi e timp să faceţi ceva modificări. Eu personal voi petrece ziua de 1 iunie în târgul de carte, atât pentru mine, dar şi pentru copii. Sunt sigură că editurile de profil le-au pregătit celor mici o mulţime de surprize, aşa că vom avea o zi specială.

La fel de special va fi şi atelierul pe care îl voi organiza, împreună cu Editura Casa, în spaţiul de evenimente Gherasim Luca. Am pregătit în acest sens unul din modelele de primăvară din nr. 36 al colecţiei "Idei creative". Împreună cu copiii vom realiza un tablou cu două broscuţe romantice. Rama tabloului va fi realizată cu ajutorul perforatoarelor decorative, puse la dispoziţie de magazinul Profiart.

broscute romantice, decupaj

Toate materialele necesare vor fi asigurate de organizatori. De acasă nu trebuie să luaţi decât o cantitate suficientă de răbdare, pentru a finaliza un astfel de proiect. Vă puteţi rezerva unul din cele 20 de locuri ale atelierului printr-un comentariu la acest articol, sau pe mail, la admin(at)nazdravani.ro, specificand numele şi vârsta copilului. Menţionez că rezervările sunt valabile până la ora 10:45, după care este permis accesul liber al copiilor aflaţi în târg.

bobita-si-buburuza
Surprizele continuă a doua zi, de la aceeaşi oră, cu un atelier organizat împreună cu Laura Frunză. Puteţi realiza un colaj cu Bobită şi Buburuză din hârtie gumată. Piesele vor fi pretăiate, sau le pot tăia copiii mai mari şi mai curajoşi să încerce. Detalii despre acesta sunt disponibile aici, pe blogul Laurei.

Vă aşteptăm!

casa_bookfest

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Evenimente and tagged , , , , , .

10 Comments

 1. Buna dimi, evident ca nu putem lipsi de la acest atelier, avand in vedere ca am participat si anul trecut. Dar venim cu forte noi, in sensul ca vine Luk – aproape 7 ani si incepe activitatile in paralel si David 4 ani jumate.

  • Roxana, astept sa va revad! Incercati sa nu alergati, daca tot repetati experienta de anul trecut 😉

 2. Adica de fapt sa plecam devreme de acasa in asa fel incat sa venim linistiti ca la o plimbare, corect?!?!?! Poooop

  • Atelierul este gratuit, dar trebuie sa rezervati un loc. Am nevoie de numele copilului si varsta.

 3. Vrem sa venim si noi sa ne jucam cu broscutele! 🙂 Mama Raluca si copilul Maria (7 ani si…)

 4. Buna ziua,

  As dori, daca mai sunt locuri sa-i inscriu pe cei 2 baieti ai mei la atelerul de duminica.
  Andrei Badarau – 4 ani si 8 luni
  David Badarau – 4 ani si 8 luni
  Multumim anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente