Decupaj cu broscute – atelier impreuna cu Editura Casa la Bookfest

Două broscuţe romantice, plutind pe o frunză, au fost tema atelierul nostru de ieri împreună Editura Casa. Activitatea a avut loc în spaţiul de evenimente Gherasim Luca al târgului de carte Bookfest. Copiii au pregătit un tablou, folosind un model tipărit adaptat după numărul 38 al colecţiei Idei creative, Modele din hârtie, figurine de primăvară şi de Paşti. Am sărit cu această ocazie multe din etapele necesare proiectului din carte, pentru a le rezerva doar activitatea de decupaj şi asamblare.

Nu a fost uşor, exerciţiul este recomandat de la 5 ani, dar cei mai mici dintre participanţi au beneficiat de susţinerea părinţilor, care s-au implicat cu încă două mânuţe experimentate în realizarea tabloului. Important este că la final toţi copiii au fost mulţumiţi de rezultat.

Dacă vă place activitatea, accesaţi concursul în desfăşurare, aici, şi puteţi câştiga şi unul dintre cele cinci premii oferite de Editura Casa participanţilor. Mulţumesc pentru participare celor care au ajuns la eveniment, şi sper să ne revedem şi cu alte ocazii, la fel de plăcute.

Multumesc si magazinului Profiart, care ne-a furnizat perforatoarele decorative, cartoanele si hartiile colorate necesare pentru finalizarea activitatii.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Evenimente and tagged , , , , , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente