Daca am vrea sa facem un om de zapada…

… ar trebui să fie iarnă afară!

Da, s-ar putea face, daca ar ninge. Nu mai jelesc, că de trei săptămâni tot aştept să prind şi eu picior de fulg la geam… Prin alte părţi a mai nins, azi pe la Iaşi, dar tot nu suficient.

Aşa că, împreună cu grupul nostru de Năzdrăvani, am făcut oameni de zăpadă din ce ne-a picat în mână: bile de polistiren, ciucuri, chiar mărgele. Am ales, ca de obicei, câţiva. Primul – pentru că e pufos, al doilea – nu m-am hotărât, dar cred că nu zâmbetul m-a cucerit, ci peisajul din spate, care trebuie să arate ca în basme după o ninsoare autentică! Al treilea, pentru decor. Seria a patra – pentru originalitate, un om din cuburi! La 5… mărgele. Cred totuşi că la urechi arată mai fain fărăr fular. Nr. 6, pentru căciuliţă. Seria 7 îmi place enorm, cel prin quilling, dar cel mai mult cel din ou fiert. Grozav aperitiv pe un platou de iarnă! Ultimul… l-am ales pentru pălărie. Are el un aer arhaic…

Om de zapada. ColajOm de zapada. ColajOm de zapada. ColajOm de zapada. ColajOm de zapada. ColajOm de zapada. ColajOm de zapada. ColajOm de zapada. Colaj

Acestea fiind spuse, nu terminăm cu oamenii de zăpadă, căci săptămâna aceasta le-am pregătit copiilor o planşă de cusut. În varianta ei cea mai simplă am realizat-o deja la grădiniţă, dar cum Năzdrăvanii au o săptămână la dispoziţie, am mai complicat un pic planşa. Detaliile probei sunt disponibile aici.

Concursul beneficiază de cinci premii oferite de Editura Teora, reprezentând cărţi din colecţia „Cum să desenez”. Premiile vor fi acordate în urma unei trageri la sorţi, la care vor participa copiii ce rezolvă la timp toate temele concursului. Fiecare copil are o singură şansă de a câştiga unul din premii. Temele vor fi realizate săptămânal, şi nu pot fi rezolvate temele din urmă. Din păcate lista teoretică a copiilor care participă la extragere s-a închis, având această şansă doar cei care au rezolvat la timp prima şi a doua temă a concursului. Dar dacă vă place să lucraţi, puteţi trimite tema rezolvată.

Cum sa desenez dinozauri , Editura Teora Cum sa desenez spatiul cosmic, Editura Teora Cum sa desenezi delfini si alte animale marine, Editura Teora

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 7 zile de la anunţarea câştigătorilor, acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi. Editura Teora decide, în funcţie de recomandările de mai sus şi stocul disponibil al colecţiei, premiul fiecărui câştigător.

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente