Cum sa desenez: Spatiul cosmic

Cum sa desenez spatiul cosmic, Editura Teora

Vacanţa aceasta ne amuzăm cu colecţia "Cum să desenez" de la Editura Teora. Am prezentat anterior o altă lucrare a colecţiei, cea dedicată animalelor marine. Articolul de azi este legat de lecţia preferată a lui Andrei, Spaţiul cosmic. Este cea pe care el şi-a ales-o din întreaga colecţie, şi pe care a reuşit să o şi citească încă de pe vremea când nu ştia tot alfabetul, căci lucrarea îmbină frumos o poveste cu lecţii de desen şi jocuri cu autocolante.

Lecţiile de desen sunt modalităţi oferite copilului de a ilustra povestea lui Atom, băieţelul extraterestru, care foloseşte toate mijloacele disponibile pentru a-şi găsi căţeluşul, pe Scânteie. Învăţăm să desenăm un extraterestru-robot (Atom), un telescop vorbitor, un satelit artificial, o rachetă, o cometă, o planetă cu inele, o steluţă, un vehicul spaţial, un monstru mutant, un OZN, şi, în final, căţeluşul robot atât de căutat. Fiecare pagină de poveste are un element lipsă, ce poate fi completat cu autocolante. De asemenea, elementele care pot fi desenate sunt şi ele prezente pe autocolante, plus o mulţime de steluţe şi comete pentru decor.

Cartea este însoţită de un caiet de desen, prins de ultima copertă, să nu se piardă. Poate fi folosit pe măsură ce cartea este răsfoită, iar filele sale sunt pretiparite, pe metoda "continuă desenul".

Cum sa desenez spatiul cosmic, Editura Teora

Lucrarea are format mare, 215x275mm, conţine 12 file color, două pagini de autocolante si un caiet de lucru cu 12 file alb-negru.

Şi… iată ce a reuşit Andrei să pună pe hârtie cu ajutorul cărţii:

Spatiul cosmic

Info preţ Libraria Teora, elefant.ro, Libris.ro, eMAG.ro, bookcity | Biblioteca Năzdrăvanilor

Din aceeaşi colecţie:

       
Cum să desenez animale îndrăgite Cum să desenez – Animale din junglă Cum să desenez animăluţe Cum să desenez – Animale de la zoo
elefant.ro
Libris.ro
librarie.net
eMAG.ro
elefant.ro
Libris.ro
librarie.net bookcity
elefant.ro
Libris.ro
eMAG.ro
elefant.ro
Libris.ro
librarie.net bookcity
     
Cum să desenez delfini şi alte animale marine Cum să desenez dinozauri Cum să desenez – Şoricelul pleacă la oraş
elefant.ro
Libris.ro
elefant.ro 
Libris.ro
librarie.net bookcity
eMAG.ro
elefant.ro
Libris.ro
librarie.net
 
Cristina H.
Posted in Cărţi pentru copii, Editura Teora and tagged , , , , , , , , .

2 Comments

  1. Foarte utile mi se par aceste carti , ii ajuta in primul rand pe parinti sa invete sa deseneze mai mult decat o floare pentru a-i invata la randul lor pe micuti. Dupa ce am primit si noi in dar cartea Cum sa desenezi dinozaur, acum mi se pare o joaca sa desenez un dinozaur iar copilul meu a inteles mult mai usor cum sa faca asta.

    • si mie imi plac, am reusit sa completez colectia, si acum desenam de zor. ai mei sunt mai mari, si se descurca singuri. dar sunt niste lectii minunate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente