Pregatiri pentru Atelierul de modelaj

Sâmbătă, 12 noiembrie, la Grădiniţa Cuibuşorul Zânelor, vom desfăşura cea de-a cincea ediţie a Atelierului Năzdrăvanilor. De data aceasta ne vom juca cu plastilină uşoară, material oferit pentru acest eveniment de magazinul online DacoMag.

Pentru a-i ajuta un pic pe copii, am pregătit pentru uneltele de modelaj câteva suporturi noi, realizate tot cu plastilină uşoară. Am adăugat în plus şi spumă pentru modelaj, dacă tot aveam la îndemână. Iris m-a ajutat foarte mult, a fost plăcerea ei să de decoreze paharele. Eu le-am îmbrăcat, ea s-a ocupat de ele. La cel cu un curcubeu a rămas singurică, fără îndrumare.

Şi pentru că în fotografii nu reuşeam să ne lăudăm cu creaţiile, am hotărât să le filmăm.

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Evenimente, Modelaj and tagged , , , , , , , .

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente