Atelierul Nazdravanilor, editia a cincea

Atelierul Nazdravanilor

A cincea ediţie a Atelierului Năzdrăvanilor va fi găzduită sâmbătă, 12 noiembrie 2011, de Grădiniţa – After School "Cuibuşorul Zânelor", (vezi detalii). Activităţile de modelaj se vor desfăşura între orele 11:00-13:00.

Copiii vor avea ca temă în prima parte a evenimentului decorarea unor obiecte folosind plastilină uşoară Daco. Toate materialele necesare realizării cerinţelor sunt asigurate de organizator, iar plastilina este pusă la dispoziţie de magazinul online DacoMag.

Atelierul Năzdrăvanilor este un exerciţiu în cadrul căruia toţi învăţăm să lucrăm şi să evaluăm obiectiv, iar acest efort este răsplătit printr-o diplomă şi un cadou oferit de organizatori.

După o scurtă pauză, în cea de-a doua parte a activităţii, aceiaşi copii vor deveni membri ai juriului şi vor acorda puncte lucrărilor realizate.

Câştigătorii vor primi multe aplauze, iar DacoMag şi Talente de Năzdrăvani vor oferi premii tuturor participanţilor.

Pot participa la eveniment copii din grupa mare şi pregătitoare, precum şi şcolari din clasele primare. La Atelier vor fi prezenţi cel mult 12 de copii, care se vor înscrie până la data de 11 noiembrie 2011 la adresa admin@talentedenazdravani.eu. Taxa de participare este de 34 lei de copil.

Evenimentul este organizat de portalul Talente de Năzdrăvani, în colaborare cu:

    Gradinita Cuibusorul Zanelor

Pentru orice întrebări referitoare la eveniment, folosiţi vă rog formularul de contact din această pagină.

Afişul evenimentului este disponibil în format A4 aici.


Ediţiile precedente: 1, 2, 3, 4.

Cristina H.
Posted in Evenimente and tagged , , , , , , , .

11 Comments

    • si cei mici ar putea face cu plastilina usoara, dar as avea nevoie de un parinte insotitor la masa…
      si riscul ca copilul sa devina sef si mama subaltern e cam mare. deocamdata prefer copilasii mai mari.

  1. Se anunta f dragut atelierul asta. Si pe mine m-ar interesa un astfel de atelier pentru nepotica mea de 2 ani si 3 luni. Deci, cand se va putea si cu piticii mai mici, as vrea sa-mi spuneti si mie, please.. :). Multumesc

  2. As dori sa il inscriu si pe baietelul meu Luk, 5 ani si 4 luni. Cum pot face asta? Daca se poate si detalii referitoare la costuri si durata. Multumesc anticipat

    • am citit cu mai multa atentie..stiu cat dureaza si cat costa…unde achitam…e nevoie de poza….detalii mai multe…multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente