Sfarsit de iarna

Ultimul concurs de iarnă în cadrul Expoziţiei de Talente.

Şi pentru că pe la noi e încă o iarnă grea, am ales să continuăm cu temele de sezon. Aşadar, peisaj de iarnă, numai că pentru prima dată am ales să îmbin ustensilele. Acuarele şi carioci.

M-am gândit că pot picta întâi fundalul. Cu un alb, amestecat cu puţin albastru, pot face dealuri… apoi copaci înzăpeziţi. Creaţia trebuie musai lăsată la uscat, apoi, cu carioci, desenaţi copii, căsuţe. Încă îmi amintesc cât era de greu să realizezi omuleţi în acuarelă, aşa că nu vreau să-i chinui, mai ales că sunt încă mici.

Sunt sigură că tablourile vor fi minunate, şi abia aştept sfârşitul de săptămână să văd ce vor reuşi piticii să realizeze, bine-nţeles, respectând regulile probei.

Participanţii la acest concurs vor participa la o tragere la sorţi, desfăşurată după încheierea probei a treia, în data de 28 februarie 2009. 15 norocoşi vor primi un mărţişor din lemn, confecţionat manual, de la:

TheSpoonMan.ro

La tragerea la sorţi participă toţi Năzdrăvanii care au realizat cel puţin o creaţie în cadrul concursului Sfârşit de Iarnă, desfăşurat în perioada 7 februarie-4 martie 2010. Premiile vor fi trimise prin poştă, după anunţarea câştigătorilor.

Îi aşteptăm pe toţi piticii cu chef de joacă!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente