Pitic Destept, locul doi la sectiunea concursului Piticot

Uneori mi se par inutile concursurile de la grădiniţă, mai ales cele care sunt o formă mai mult sau mai puţin legală de a strânge bani de la părinţi. Însă acum doi ani Andrei mi-a făcut o surpriză de milioane, când a luat locul trei pe grădiniţă la Pitic Deştept. Anul trecut, prin decembrie, a fost o nouă ediţie a concursului Piticot. Şi… normal, am participat iarăşi.

Acum au venit rezultatele. Andrei are locul doi. Ne-a sunat doamna educatoare să ne spună, şi l-am văzut cum se luminează la faţă. Nici lui nu-i prea venea să creadă că a câştigat.

Mami, sunt iar deştept!

Nu mami, aşa eşti tu defel, dar eşti atât de leneş… mereu trebuie să trag de tine să terminăm ceva. Premiul: role.

Dar am role… nu-i nimic, contează că am câştigat!

Aşa e, contează că a participat, şi mai ales că a confirmat performanţa de anul trecut.

Eiii, dar cum să nu mă laud eu?! Nici nu ştiu la ce categorie să includ subiectul, căci nu am creat pe blog secţiunea "Momente în care stă să-mi crape pipota de mândrie".

Cristina H.
Posted in Cu si despre nazdravanii mei, De-ale casei and tagged , , , .

11 Comments

  • ei, ne laudam si noi cu cele obtinute prin munca…

   dar la pitic destept chiar ma bucur. am intrebat daca i-a ajutat… la pitic destept nu. la pitic talentat, acolo, cu desenele, a mai retusat pe ici pe colo…

 1. Felicitari Andrei si continua sa ramai printre premianti!
  Deasemenea felicitari si mamei tale care si-a pus o mare amprenta asupra evolutiei tale!
  Pupicei

 2. Bravo! Bravo! Bravo!
  Vezi, Andrei, ca se poate? Data viitoare sigur vei lua locul I. Si daca rolele iti prisosesc, le-ai putea imprumuta Irisucai.
  Te pup pe crestet, baiat destept!

  • asa ziceam si noi, ca oricum iris a ramas fara…

   acum a plecat la gradi cu nasul pe sus, de n-am gasit prajina sa ajung pana acolo ;))

 3. M-ia placut foarte mult acest concurs am primit 2 de zece si 2 de 9,70 eram clasa a 2-a D.
  Eram cu o doamna invatatoare Dragomir Elisabeta o doamna foarte buna din scoala nr. 56″Jose Marti”.Acest concurs a avut foarte multe jocuri si probleme distractive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente