Despre zâne, decoruri și comunicare pe email

 


Începând cu data de 1.05.2018, aceste materiale se trimit numai persoanelor care sunt abonate/se abonează la newsletterul trimis de pe site. Puteți lăsa comentariul înainte sau după ce vă abonați.

Vă mulțumesc.

Abonează-te la newsletter | Abonează-te la articolele publicate pe blog


Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

 

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

 • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
 • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
 • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

 • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
 • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
 • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
 • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.

 • Am răspuns tuturor mesajelor sosite până la 14-05-2018 la 20:30. Verificați adresa de mail (și în spam. Cu excepția câtorva persoane care nu au citit cu atenție cele scrise mai sus, și nu am expediat mail). Mesajele adăugate după această dată vor fi procesate în curând.


Posted in Ce pot face doua maini dibace.

2.537 Comments

 1. Bună ziua! Vă rog să îmi trimiteţi şi mie şabloanele cu cele patru zâne. Sunt minunate! Felicitări! Vă mulţumesc mult!

 2. Buna seara. Va rog frumos sa imi trimiteti si mie pachetul cu zane. Sunt foarte frumoase si le-as utiliza cu drag. Va multumesc!

 3. Buna seara! Va rog sa-mi trimiteti sabloanele cu Zanele si Mos Timp..
  Va multumesc si va doresc o iarna frumoasa, sarbatori cu bine si un an nou fericit!

 4. Buna ziua!Va rog frumos sa imi trimiteti si mie sabloanele cu cele patru zane!As fi foarte incantata daca acest lucru s-ar intampla!Sunt foarte frumoase!Va multumesc!O zi buna!

 5. Felicitari pentru creatii in primul rand si va rog sa-mi trimiteti sabloanele pt zana iernii! Multumesc si va doresc sarbatori frumoase!

 6. As dori si eu sabloanele cu Zane daca se poate. Va multumesc anticipat si va doresc spor in ceea ce faceti si totodata „Sărbători Fericite!”

 7. Bună seara! Vă rog să îmi trimiteţi şi mie , dacă se poate, şabloanele cu zânele, în special zâna iarnă şi Moş Timp. Vă mulţumesc mult !

 8. Bună seara! Vă rog să îmi trimiteţi şi mie şabloanele cu zânele, în special zâna iarnă şi Moş Timp.Vă mulţumesc !

 9. Bună seara! Vă rog să îmi trimiteţi şi mie şabloanele cu zânele, în special zâna iarnă şi Moş Timp.Vă mulţumesc !

 10. Sabloanele sunt interesante si foarte bine realizate! Va rog, daca doriti, sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu zane si Mos Timp.Multumesc!

 11. buna seara! felicitari ,sunt foarte frumoase lucrarile pe care le realizati,de aceea va rog sa-mi trimiteti si mie zana iarna pt. perete.Multumesc

 12. Bună ziua! Vă rog să îmi trimiteţi şi mie şabloanele cu cele patru zâne si Mos Timp. Sunt minunate! Felicitări! Va multumesc anticipat urandu-va spor in toate si „Sărbători Fericite!”

 13. Bună seara!Vă rog să îmi trimiteţi şi mie şabloanele cu Zânele şi Moş Timp!Mulţumesc!Sunt superbe!Sărbători fericite!

 14. Bună seara! Aș dori și eu șabloanele cu zâne. Sunt minunate! Felicitări! Vă mulțumesc anticipat și vă doresc „Sărbători Fericite”!

 15. Buna ziua!
  Interesanta abordare, doamna Cristina H.
  Va inteleg lehamitea provocata de vesnicele greseli de scriere ale poporului roman.
  Adevarul e ca fiecare mai are cate o scapare din vedere.
  Felicitari pentru implicare!
  As fi interesata si eu de modele cu zane si Mos Timp.
  Va multumesc!
  Spor la creat!
  Daniela S

  • Mulțumesc pentru înțelegere!
   Constat totuși un progres, de când am postat articolul în această formă nu știu dacă au fost mai mult de 3 cazuri în care am refuzat să trimit, invocând mesajele de mai sus.
   Ceea ce mă face să cred că are un oarecare efect…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente