Mamici talentate de Nazdravani

Ei da… subiect sensibil. dar na, trebuie sa scriu ceva si pe-aici.

Copiii sunt mici. Prea multe nu au invatat sa faca, asa ca e de datoria noastra sa-i ajutam. Si o facem, uneori cu foarte mult entuziasm, ca nu ne putem abtine sa nu intervenim… ce mare lucru, doar dam cu putin lipici sau stergem un pic de culoare. Multi dintre copii lucreaza singurei, si se asteapta ca si ceilalti participanti sa faca la fel. Inca au acea naiva corectitudine, si „a trisa” este pentru ei un sport imposibil.

E greu sa rezisti unui „Ajuta-ma!” din toata inima, dar cu timpul vom reusi. Pai… daca pe copii ne-am propus sa-i invatam sa piarda, si noi mai avem multe de invatat.

Dar nu aici voiam sa ajung cu acest post. Voiam de fapt sa laud talentul uneia dintre mamici, care a realizat un modelaj superb dupa mine. Nu am putut sa-l pun pe pagina de concurs, caci as fi indus in eroare copiii, dar mi-am dat seama ca e bine sa vi-l arat, si sa ajunga si la copii.

Mai am o rugaminte. Mamicile care lucreaza impreuna cu copiii (aici ma incadrez si eu, incerc sa-i invat prin imitatie: ce fac eu sa repete si ei) sa trimita si poza modelului. Va fi interesanta pentru colectie, sa le putem arata copiilor si ce se poate face.

Si in incheiere, multam’ tare Aura pentru creatie! Este minunata, asa cum ti-am mai spus 🙂

Va astept si la concurs!
Bufnita - modelaj din plastilina „Bufnita singuratica de pe ramurelele ruginii”  –  modelata din plastelina in diverse nuante maronii, bufnita este in ton cu toamna ruginie. Au mai fost de mare ajutor: putin morcov pentru cioc , doua boabe de piper pentru ochisori, cateva pene de ciocolata drept penaj pastel si doua „pufuri” pe post de sprancene stufoase.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in De-ale casei.

4 Comments

  1. sa sti ca esti o bun mama ssi ca as dori din tot sufletul sa-mi trimiti si mie o bufnita de aia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente