În război cu pisicile – concurs

Mi se pare extraordinar în ultimul timp cum, dacă le dai copiilor o carte groasă de cinci degete, se blochează, jelesc, și orice încercare de a-i încuraja să se apuce de ea e… sortită pieirii. Dar dacă le dai de citit o serie cu 10 volume, care puse unul peste altul au cel puțin 30 cm înălțime, nu au nicio problemă. Pentru că le iau pe rând.

Nu am pisici, am veverițe. Dar Pisicile războinice de la editura ALL au aterizat la noi, în picioare, ca orice pisici, de ceva ani. Andrei le-a însoțit în lupte… apoi a început Iris să își petreacă timpul cu ele.

Până acum am citit primele șase volume: „În inima pădurii” (unde pisoiul de casă este primit în clan), „Foc și gheață” (pisicile din clanul Tunetului se înfruntă cu niște probleme), „Pădurea secretelor” (se descoperă trădătorul), „Furtuna” (o rudă a secundului vine în clan), „O cale primejdioasă” (unul dintre conducători își pierde a noua viață), „Vremuri întunecate” (apare un nou dușman).

Cele patru clanuri respectă un cod al onoarei, doar că pe unele pisici nu le interesează acest cod. O pisică apucă calea de pisică războinică de când este pui. La câteva luni (6-7 luni) este luat în ucenicie cu titlu de Labă de gheață (doar un exemplu), războinic sub numele de Blană/Inimă/ Gheară de gheață, poate secund (același ca la războinic), și cu puține șanse Stea de gheață, ca lider. Pisoi de casă li se zice doar pisicilor care locuiesc lângă „două picioare” (oameni) și mănâncă „răhăței de șoareci” (mâncare specială pentru pisici).

Roșcovanul este un pisoi care a reușit să primească toate titlurile prezentate mai sus.

Ce nu mi-a plăcut:

 1. Unele din personajele mele preferate au murit.
 2. Cărțile se traduc prea încet.

Ce mi-a plăcut cel mai mult: 

 1. În carte apar animale.
 2. Au acțiune de lungă durată.
 3. Vezi (unii) oameni așa cum ar trebui.

Tocmai a apărut cel de-al optulea volum, pe care editura ALL l-a lansat în cadrul festivalului de carte Bookerini. Copiii au fost provocați de ilustratorul Octav Ungureanu să deseneze pisicuțe. Războinice, teoretic, dar numai bune de smotocit în realitate. La final, în urma unui concurs organizat pe loc, cinci copii talentați au primit ca premiu ultimul volum. A fost prima dată când am acceptat să fac parte din juriu… știți că, încă de când am concursurile pe blog, am delegat cu mare plăcere această responsabilitate. Nu pentru că nu aș putea s-o fac, ci pentru că sunt puțin cam exigentă pentru gustul publicului. De data aceasta, ca să nu exagerez, am luat-o cu mine și pe Iris. Am fost amândouă „cu ochii pe pisici” la eveniment. Mai amuzant a fost după, când, la școală, mi-am luat într-o zi tricoul… și m-am trezit cu o fetiță care m-a întrebat dacă nu cumva am și cărțile… că nu găsește primul volum!

Toată această largă introducere nu are ca scop decât să vă provoace la concurs. Puteți câștiga unul din cele 10 premii: volum la alegere din seria „Pisicile războinice” și câteva accesorii dacă răspundeți la următoarea provocare:

Imaginați-vă că aveți o pisică (dacă nu aveți deja una). Un miracol se produce peste noapte, pisica dumneavoastră începe să vorbească. Vine de dimineață, se urcă pe plapumă și cu o atitudine „războinică” (ca să fim în ton cu subiectul) vă trezește cu o lăbuță peste față… ce vă spune când deschideți ochii?

Adăugați la acest articol, prin formularul de mai jos, un comentariu, cu numele real. Alături de răspunsul la provocarea de mai sus, adăugaţi un număr de telefon de contact (nu va fi publicat, dar este obligatoriu). 

Fiți creativi! 

Cele zece premii vor fi atribuite în cadrul editurii ALL. Se vor ține cont de calitatea și originalitatea exprimării în limba română. Tocmai pentru a evita răspunsurile la indigo, am decis ca acestea să devină vizibile publicului în momentul încheierii concursului. Înscrierea va fi confirmată după înregistrarea comentariului, printr-un mesaj în acest sens la adresa de mail folosită la adăugarea lui.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica „Nume” să folosiţi numele real complet (acesta va fi și numele de pe pachetul expediat) şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 8-18 noiembrie 2017, ora 21:00. Câștigătorii vor fi anunțați în maxim 72h de la încheierea concursului, și vor avea la dispoziţie tot 72h pentru a revendica premiul, printr-un comentariu la acest articol, folosind aceeaşi adresă de mail cu care a fost adăugat comentariul câştigător şi incluzând în mesaj numărul de telefon solicitat mai sus. La expirarea termenului, pentru premiile nerevendicate, vor fi desemnați alți câştigători. În cazul în care este epuizată lista de participanți, premiile se anulează. Premiile vor fi livrate numai la adrese de pe teritoriul României.

Comentariile care vor intra în concurs vor primi un număr de ordine la aprobare.  Nu vor fi acceptate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume real complet, răspunsul la întrebare, numărul de telefon, IP unic), şi nu vor participa la concurs, dar vor fi vizibile pe pagină la încheierea concursului. Verificarea IP-ului unic se va face după încheierea concursului, pentru stabilirea listei finale de participanți.

Câştigătorii nu vor fi anuntați personal, vă rog să accesați pagina concursului în zilele de 21-23 noiembrie 2017. Dacă vă este de ajutor, puteți seta un „reminder google” pentru această dată.

 


Edit, 20 noiembrie, ora 20:00. Câștigătorii aleși de echipa editurii ALL sunt:

 • 1. Grigorescu Emanuela
 • 4. Popa Roxana
 • 6. Gheorghe Maria Corina
 • 7. Ovidiu-Sergiu Dorobanțu
 • 9. Gabriel Lung
 • 16. Rodica Voicila
 • 25. Manolache Giulia Fabiana
 • 27. Pavel Karina
 • 34. Enescu Catalina
 • 36. Cheoseaua Aurelia

Câștigătorii sunt rugați să adauge la acest articol un comentariu care să cuprindă: numele, adresa poștală la care va fi expediat premiul, numărul de telefon cu care s-au înscris în concurs. Adăugați și numărul volumului pe care îl doriți din serie. Data limită pentru trimiterea mesajului: 23 noiembrie, ora 20:10.

Premiile nerevendicate la termenul stabilit vor fi atribuite altor participanți.

Felicitări tuturor!


Edit, 27 noiembrie, ora 15:00. Avem două premii nerevendicate, termenul a expirat, așadar au fost atribuite următorilor clasați. Aceștia sunt:

 • 13.  Panait Anamaria
 • 21.  Elena Dorina Munteanu

Câștigătorii sunt rugați să adauge la acest articol un comentariu care să cuprindă: numele, adresa poștală la care va fi expediat premiul, numărul de telefon cu care s-au înscris în concurs. Adăugați și numărul volumului pe care îl doriți din serie. Data limită pentru trimiterea mesajului: 30 noiembrie, ora 15:00.

Premiile nerevendicate la termenul stabilit vor fi atribuite altor participanți.

Felicitări tuturor!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cărţi pentru copii, Concursuri-fulger, Editura All and tagged , , , .

117 Comments

 1. Trezeste-te din somnu-ti cel lung și ridica lăbuța la lupta cu mine! Oare crezi ca dacă dormi vei reuși sa faci ceva? Trezeste-te ca pana la somnul de dimineață târzie sa putem sa mai punem mana pe o victorie. (…) De ce taci? Arat impunător, minunat, maret, chipeș, sunt inteligent, conducator de echipa, lider al tuturor, am blănita alba și lăbuțele curate, dar VAI mi se pare mie sau s-a așezat cumva un fir de praf pe pernuța din dreapta. Nu te uita! Știu ca nu se cuvine, dar nu pot răbda acestui chin și trebuie sa întreprind Spălarea. Da, tocmai acum(…). Tot nu te-ai trezit? Trebuie, suntem nevoiți și suntem chiar datori omenirii, lumii si universului sa mergem sa îl salvam. Și totuși mi-e cam somn…
  Telefon: 07

 2. Intrebarea 1. Nu prea stiu ce nu imi place
  Dar daca e obligatoriu sa aleg as zice 2 pentru ca uneori chiar nu mai am rabdare pana la urmatorul volum .😅
  La a doua intrebare imi place ca oamenii se vad EXACT cum trebuie.Mi se pare uimitor modul de prezentare a oamenilor!

  • Atenție, ați comentat un fragment din articol. Provocarea concursului este scrisă cu roșu, se referă la ce spune „pisica personificată”.

 3. Iar ai pus pîine pentru porumbei pe aparatul de aer condiționat de la fereastră? Mereu uit ca stăm la etajul 3.

  Telefon 07

 4. Esti fericita? Normal ca esti. De ce nu ai fi? Doar nu esti pisica. Nu ti se pare ca perna pe care dormi este prea comfortabila sau ca pizza aceea cu ton pe care ai mancat-o de una singura aseara a fost prea mica. Mari necazuri ai, dar eu ce sa mai zic de mine. Sunt obligata sa dorm intr-o cutie pe care tu o numesti pat si sunt fortata sa mananc un laptic rece uitat de tine prin frigider. Am ragusit de la el si acum toate prietenele mele au ras de mine cand am inceput sa cant aseara pe gard. Nr.tel:07

 5. Am avut un motan pe care l-am considerat copilul meu ,si cand nu-i dădeam atenție venea pe mine si -mi dădea cu labuta sa ma joc cu el.Chiar dacă nu vorbea noi comunicam perfect.
  Dacă motanul meu ar veni dimineata pe pat lângă mine mi-ar spune :
  -Sunt fericit ca ai grija de mine!

 6. – Trezeste-te, de azi incepe razbouiul pisicesc …deja ti-am facut cafeaua…te asteapta pe masa. Plus ca fetele sunt gata pregatite de scoala………hai ..repede…..ca te-am lasat sa mai dormi o jumatate de ora in plus!!!! aaaa si sa nu uit …de azi mananc cu voi la masa; spuse mangaindu-se de obrazul meu cu coada ei stufoasa….. of si stie cat de tare urasc parul de pisica……

  tel. 07

 7. Motanul meu mi-ar spune dimineata(in prima zi a lui de ,,pisica umana,,)
  -Iti multumesc pentru ca ai avut grija de mine si de acum inainte voi fi sfatuitorul tau!
  Tel 07**

 8. Hei ! Vrei sa-mi iei locul: EU SUNT PISICA SOMNOROASA! SCOALA -TE REPEDE SA-MI SERVESTI MICUL DEJUN CU SUNCA PROASPATA !

 9. Stăpânul meu iubit,
  Cu lăbuța te-am trezit
  Nu mai sta la lenevit
  Sunt atâtea de pornit!

  Mie-mi este foarte foame
  Stau și urlu-n gura mare,
  Dacă nu-mi dai de mâncare
  O să-ți dau o alintare
  Cu lăbuța din dotare.

  Hai să-mi pui în farfurie
  Lăptic, cum îmi place mie!

 10. Pufita pisica mea a venit dimineața pe plapuma si m-a trezit spunându-mi ca s-a întâlnit cu Stea de Foc și a invitat-o in Clanul Tunetului ,fiindcă i-a văzut abilitatile când Pufita se lupta cu un pisoi.Am citit cărțile și mi-au plăcut la Nebunie .Sper sa câștig semnul de carte

 11. Hei ! Vrei sa-mi iei locul: EU SUNT PISICA SOMNOROASA! SCOALA -TE REPEDE SA-MI SERVESTI MICUL DEJUN CU SUNCA PROASPATA !
  07**

 12. „Hei, unde e lapticul meu? Bine, bine, pana te dezmeticesti, ma poti mangaia putin sau…mai mult; o, daaa…si pe burtica…Hai, sus acum, ca nu-i vreme de pierdut! Eu trebuie sa pap, musai, ca sa nu lesin, iar tu ai notat aseara pe lista multe chestii de rezolvat! Hai, gata leneveala! Sus!”
  Tel 07**

 13. Soarele nu rasarise inca la acea ora a diminetii iar bezna din camera ma indemna sa dorm in continuare. In linistea absoluta din camera se auzeau, tacticos, pasi usori de pisica. Stiind ca orice miscare a mea va determina pisica sa imi dea buna dimineata in propria ei maniera, indemnandu-ma sa o primesc in plapuma, am incercat sa-mi tin respiratia si sa incerc din rasputeri sa adorm. Buf…o saritura in pat iar pasii se indreptau spre mine. Vreau sa mai dorm putin mi-am spus in gand dar mustatile ei imi gadilau fata iar labuta ma apasa usor pe obraz. “Missy,tu esti?Vreau sa mai dorm!i-am zis” “ Imi pare rau dar trebuie sa te trezesti”mi-a raspuns o voce cristalina si mieroasa, facandu-mi inima sa tresara.”Vorbesti????””Bineinteles ca vorbesc, doar ca nu am avut chef pana astazi sa vorbesc cu tine! Totusi, ma tii in apartament, nu ma intalnesc cu nici o pisica iar plictiseala a inceput sa ma omoare!”
  “Si numai la ora asta te-ai gasit???E patru dimineata!””Da, nu se doarme acum.Se doarme ziua.””Tu dormi ziua fiindca esti felina.Eu sunt om si dorm noaptea!””Bine, atunci ma duc si eu sa dorm pe bluza ta cea neagra.””Poftim?Dar tu esti alba si stii ca o umpli de par!””Da,stiu””Sa nu indraznesti! D-abia am spalat-o””Bine…nu dorm…ma duc in sufragerie sa imi ascut gherutele! Tocmai ce am descoperit o bucata intacta de canapea.O bijuterie!””Dar ai jucarii pentru asa ceva!Nu-ti plac?””Neah…””Missy, te rog frumos sa incetezi si sa vii langa mine sa dormim…macar putin””Nu mi-e somn, dar ma poti peria!””Nu te voi peria la patru dimineata, pentru Dumnezeu!”Cu o mutra acra isi intoarce spatele si coada si o vad iesind pe usa! In sfarsit pot sa dorm, imi spun. Visele incep sa ma legene iar momentul in care ma plimbam intr-o poienita plina de flori e curmat de sunetul nisipului zburand din litiera de la baie. “Missy!!!””E murdar!Asa ceva e inaceptabil!Voi face blocaj de rinichi tinandu-ma, fiindca eu aici nu fac nimic”Ma ridic ostenita din pat pentru a verifica nisipul pisicii care este perfect curat.”Deci….care e problema?””Imi pare rau dar este ud intr-un loc si este mult prea scarbos pentru mine”.Ma apuc si schimb nisipul pisicii care este pe deplin multumita si ma indrept spre pat. Cand sa adorm, pe deasupra mea se aude pisica zburand”Miaaaaaau.Tzup”Poc.Zdronc.”Ce tot faci acolo?”M-am urcat pe sifonier,nu trebuie sa te ingrijorezi.Dormi in continuare”Atipesc.Zdronc pisica pe burta mea.”Auuuu!””Ups,scuze, dar trebuia sa cobor si tu stateai pe locul meu de aterizare!”Soarele rasare si trebuie sa ma trezesc.Ma apuc sa pregatesc masa, sa ma imbrac si sa pornesc spre usa pentru a porni la servici. Pe perna mea, o pisica se intinde, casca si imi spune suav:”Noapte buna si vise placute!”
  Telefon: 07*

 14. Cunoscând-o pe Gigi, pisica mea, cred că mi-ar zice ceva de genu: Alooo, România, trezește-te că e bolul gol! Și mai pune mâna și cumpără de mâncare!!!

  Tf: 07*

 15. Trezireeea! Este luni…copiii te aşteaptă la grădiniță!
  Hai, nu mai lenevi! Ştiu că ai avut zile pline…cu multe proiecte, acasă toți se bazează pe tine! Mara are teste, mult de învățat…Rareş nu mai lasă tableta…se desfăşoară zilele şcolii.. offf! Timpul.. nu mai are răbdare! Da! Ştiu toate acestea!
  Dar sufletul şi energia ta sunt asul din mânecă! Poți, alegi, dăruieşti şi primeşti!
  O nouă zi, noi provocări! Tu le accepți mereu zâmbind, mereu cu reuşită!
  Tu ții în mâinile tale… o lume a inocenței, o lume plină de vise colorate, lumea copilăriei!
  Trezireeeea, prieteni!!!

  Tf.07*

 16. „Aș putea s-o zgârii, aș putea. Dar ce zic eu, aș putea s-o sfâșii. Pe onoarea mea că aș putea să-mi procur singur hrana, e doar impresia ei că depind de ea. Dar vorba dulce, mult aduce, după cum îi place să spună. Poate cu un mieunat ajung mai repede la plicul cu hrană. Sau măcar mă va scuti de deranj…”

  „Ton, asta trebuie să înceteze”, zise și Yola, încălecând plapuma alături de Ton. „De mâine ne luăm tălpășița, ne facem hoinari, vedem ce e dincolo de plasele astea care nu se deschid niciodată. Hai cu mieunatul ăla, pare că se trezește. Să mâncăm, avem planuri mari începând chiar de azi!”

  Tf. 07*

 17. Pisica mea mi-ar spune:
  „-Buna dimineata si atentie la mine, ca nu am de gand sa repet. Am auzit ceva la aia mica de un exemplar latrator, din specia de lingai (Doamne, n-au pic de demnitate…). Sper ca am auzit prost. Ea e mica, voi nu, as zice ca aveti mai multa minte. Nu impart nimic cu nimeni, nici macar praful de sub canapea.”
  Se da jos din pat si, plecand catre usa fara a se uita inapoi, continua:
  „- Acum hai sa mergem, avem un concurs de castigat… mancam o prajitura, bem un cappuccino si punem la cale un plan de bataie sa castigam cartea aia magnifica despre neamul pisicesc!!! Cinste noua!”

  Telefon: 07*

 18. Dacă pisica mea ar vorbi dintr-o data dimineața cu siguranță m-ar trezi sa îmi povestească cum și-a pierdut ochiul acum 2 săptămâni. Cu siguranță ar fi o poveste pe cinste asa cum sunt toate întâmplările din seria „Pisicile razboinice”. Mi-ar spune cum s-a luptat din greu cu motanul maroniu al vecinilor care face parte din Clanul Umbrelor. Nina, pisica mea, a luptat cu demnitate pana la sfârșit și l-a gonit pe motan de pe teritoriul ei. Deși rănită grav, a reușit sa o facă cu puțin ajutor din partea cățelușei mele, Kira, din rasa golden retriever. Sper sa câștig noua carte din serie, adică volumul 8.

 19. Pisicuta noastra se numeste Tigruta!Dimineata cand deschid usa de la intrare,ea se strecoară in casa si se ascunde in camera copiilor.In dimineata fatala,după ce am deschis usa ,m am gandit sa mai fur un pui de somn si m am bagat inapoi pentru cateva minute.Nici n am apucat sa inchid ochii,ca m am si trezit cu o lovitura peste fata,destul de puternica incat sa mi dau seama ca cel care m a lovit era furios .Deschid ochii si dau de pisica mea.Mare mi a fost mirarea dar si spaima cand ea mi spuse cu un glas pitigaiat:
  -Trezeste te,puturoaso!De azi eu comand,m am saturat sa fiu data la o parte si pe deasupra in fiecare seara sa dorm afara!De azi inainte,vei face ce ti spun eu ca de nu…
  Tigruta isi scoase ghearele ascutite si mi arata spre camera copiilor,un semn care mi dadu de inteles ca piticii mei sunt in pericol daca eu nu ma supun!
  07*

 20. Eu cred că îmi va cere să o hrănesc pe un ton foarte autoritat şi hotărât luând o poziție demnă sfidătoare ca de obocei. Îşi priveşte lăbuțele dezinteresat aruncânduşi printre gene din când în când ochii la mine. Apoi se întinde pe pieptul meu ca de obicei torcând uşor întinzânduşi gâtul pentru ami atinge nasul cu propriul său botic rece şi umed.
  – Ce sa întâmplat ția mâncat pisica limba ?!

 21. „Pai bine draga….iar te-ai luat cu somnul?In 20 minute pleci grabita la scoala , iar mie mi se lungesc urechile de foame pana ajungi acasa si iti aduci aminte ca mai ai o gura de hranit!!

 22. „Pisica imi zice cu o sclipire ucigatoare in ochi:
  – De azi nu mai vreau sa locuiesc in casa asta plina de persoane increzute si autoritare. Ma refugiez in padure, imi fac un adapost precum primitivul de-l tot urmaresti pe utube – daca acel om si-a facut chiar si un cuptor, si eu voi reusi! Am sa-mi petrec linistita restul vietii fara persoane nesuferite si certarete ca voi. Stiu ca nu crezi, dar am memorie buna si am retinut vreo doua episoade din primitive technology.
  – Si ce mananci in padure? am intrebat-o ironic. Caramizile primitivului nu tin de foame.
  – Sper sa-mi regasesc instinctele si sa scap de porcariile „la plic” pe care mi le tot aruncati triumfatori de parca mi-ati face un favor cu mancarea aia de laborator. Si, gata, vorbesc mult si nu am apucat sa-mi fac bagajul!” 🙂
  07*

 23. „-Neata! Desteptarea! Soarele a rasarit de mult , iar tu mai dormi, in loc sa -mi dai ceva sa mananac!!!”
  Vazandu-ma ca ma frec la ochi si sunt uimita, imi spune:
  „- Da! Da! Ai auzit bine, nu visezi! Chiar sunt suparata ca dormi linistita si nu-mi dai ceva sa mananc.Am nevoie de forte proaspete, ca sa pot alerga dupa soricei, in visul frumos din timpul siestei.”
  tf: 07*

 24. Heii, pustoaico!!! Harry Potter tocmai a aterizat pe aeroport.Sa nu-mi faci vreo figura sa ratez intalnirea cu adorabilul motan Pungasila.Ti-am pregatit cafeaua iar matura Nimbus 2000 e pregatita sa decoleze.O, era sa uit! Baghetele! si sa ma fardez putin….
  Manolache Giulia Fabiana
  tel.07*

 25. Buna dimineata frumoaso. Este o zi minunată și o vei petrece într-un mod deosebit: astăzi te vei simți ca o prințesă: soarele îți va lumina ziua, vântul te va răcori atunci când îți va fi mai cald, ciripitul păsărelelor îți va mângâia urechea și florile te vor îmbăta cu mirosul lor.

  Numar de telefon 07*

 26. Ce faci? Trezeste-te ….ai o zi plina azi, ai uitat?Alinta-ti puiul inainte de a pleca la scoala, da-i un pupic pentru a-i merge bine toata ziua, pune pachet sotului la servici…si apoi uita-te in oglinda sa vezi ce frumoasa esti!!!

 27. Ieri dimineaţă am simţit ceva călduţ pe faţa mea…am deschis un ochi şi am văzut că Bela, pisica mea, se uita la mine cu o privire războinică…
  Deodată o aud zicând:
  – Ce stai aşa şi dormi, „Două-picioare”?
  Nu reuşeam să înţeleg ce se întâmplă când am auzit-o continuând:
  – Am văzut pe noptiera ta „chestia” cu şi despre pisici şi vreau şi eu să merg acolo unde se îneacă soarele ca să particip la întâlnirea cu „Miez de Noapte”, aşa că, hai, nu mai pierde timpul!!!
  ….Şi pe când mă pregăteam să îi explic că totul e ficţiune….sună alarma, era o zi de şcoală…

  tel. 07*

 28. „Pisicile Razboinice”?!Le ador!Am in biblioteca doar primele 3 volume si sper sa le am si pe urmatoarele cat mai curand.
  Am si trei pisici acasa:pisica mama si doi pui (Day-Ziua-un pisoias alb cu „norisori” gri si Night-Noaptea-necgru cu „stelute” albe pe botic si labute:
  Raspuns: „-Ma, trezeste-te, ca nu mai sunt cartofi la un leu!”
  tel . mamei: 07*

 29. Ai dormit cam mult.Cred ca ar fi cazul sa te trezesti si sa nu mai lenevesti atata.E prea frumos afara ca tu sa stai in pat tota ziua,de aceea te provoc la duel. Dar vroiam sa fiu sigura ca ma auzi ca sa nu spui ca te iau prin surprindere.
  Te astept ! Terenul e pregatit!

  Tf.07*

 30. Am uitat să-ți spun că, atunci când am făcut curat în cămară, am pus conservele cu hrana mea pe același raft cu ale tale… De fapt, nu am uitat, ci ai venit prea târziu, iar eu dormeam, nu băteam străzile ca tine…
  Acum tot ce mai am de adăugat este: din cele 5 conserve pe care le-ai dat gata aseară, pe întuneric, trei erau de-ale mele. Deci când te duci să-mi refaci stocul de mâncărică?

  Tf:07*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente