Despre zâne, decoruri și comunicare pe email


Începând cu data de 1.05.2018, aceste materiale se trimit numai persoanelor care sunt abonate/se abonează la newsletterul trimis de pe site. Puteți lăsa comentariul înainte sau după ce vă abonați.

Vă mulțumesc.

Abonează-te la newsletter | Abonează-te la articolele publicate pe blog


Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

 • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
 • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
 • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

 • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
 • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
 • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
 • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.


SearchBox

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace.

3.264 Comments

  • Buna ziua! Va rog, dacă se poate, sa-mi trimiteti pachetul cu zânele! Va multumesc frumos! O zi buna!

  • Bună seara! As dori pachetul cu zânele si Mos Timp, dacă se poate. Va mulțumesc! O seara frumoasa!

  • Buna ziua, as dori si eu pachetul cu zane,va rog frumos!Mult succes in tot ceea ce faceti!

  • Bună ziua! Vă rog să-mi trimiteți și mie pachetul cu zânele!
   Vă mulțumesc!

 1. Bună seara!
  Vă felicit pentru munca depusă. Îmi doresc să lucrez cu elevii mei materialele cu Moș Timp. Dacă se poate, aș dori să le primesc și eu. Vă mulțumesc și vă urez succes în activitatea dvs.

  • Bună ziua. Vă rog să îmi trimiteți șabloanele cu zânele anotimpurilor.

 2. Bună ziua!
  Vă apreciez munca, vă felicit pentru lucrările realizate și vă doresc spor în tot ceea ce faceți. Vă rog să îmi trimiteți și mie materialele cu zâne și cu Moș Timp.
  Vă mulțumesc!

 3. Bună seara, am văzut ca mi-ați răspuns ca nu m-am abonat. Eu am primit mesaj cu link de confirmare a abonării și am accesat link-ul primit pe e-mail. E drept însă, că am apăsat pe link-ul de abonare la articolele de pe blog doar după ce am trimis mesajul.

 4. Buna seara!
  Numele meu este Marin Raluca.Sunt invatatoare la Scoala Gimnaziala Nr.165, sector 4, Bucuresti.
  As dori sa imi trimiteti pachetul cu zane. M-am bucurat de frumusetea lor, insa nu le mai gasesc.
  Va multumesc!

 5. Bună ziua! Sunt minunate ideile dumneavoastră! Felicitări pentru tot ce faceți! Mulțumim pentru că împărtășiți cu noi toate materialele! Va rog sa îmi trimiteți și mie „Zâna Primăvară la fereastră”
  Sunt educatoare la grădiniță cu program normal, in Iași. O zi creativă!

 6. Buna ziua! Vă rog, dacă se poate, să-mi trimiteți pachetul cu zânele și Moș Timp! Vă mulțumesc frumos! Să aveți o primăvară minunată!

  • Bună ziua!Felicitări pentru materiale deosebite care presupun atâta munca și creativitate.
   As dori și eu materialul cu Mos Timp.
   Mulțumesc anticipat!
   Laura

 7. Buna ziua!
  As dori si eu materialele, daca mai este valabila oferta dumneavoastra.
  Mentionez ca mi le-ati mai trimis in 2011, insa arhiva s-a corupt si nu o mai pot deschide, iar materialele printate s-au stricat.
  Multumesc mult!

 8. Buna ziua, va rog din suflet sa-mi trimiteti pachetul cu zâne. Sunt deosebit de frumoase! Mutumesc frumos! Sa aveti parte de toate bucuriile lumii!

 9. Buna ziua! Ador aceste frumoase sabloane ..le-as dori si eu. Va multumesc anticipat! Felicitari pentru activitate!

 10. Bună seara, felicitări pentru materialele create. Vă rog să -mi trimiteți pachetul cu Zânele Anotimpurilor. Vă mulțumesc pentru ajutor! Cu respect pentru munca depusă, Andreea Monica Benea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente