Despre zâne, decoruri și comunicare pe email


Începând cu data de 1.05.2018, aceste materiale se trimit numai persoanelor care sunt abonate/se abonează la newsletterul trimis de pe site. Puteți lăsa comentariul înainte sau după ce vă abonați.

Vă mulțumesc.

Abonează-te la newsletter | Abonează-te la articolele publicate pe blog


Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

 • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
 • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
 • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

 • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
 • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
 • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
 • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.


Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace.

3.091 Comments

  • Bună ziua! Felicitări pentru munca pe care o depuneți și pentru faptul că o împărtășiți cu noi. Vă rog să îmi trimiteți și mie pachetul cu zâne. Mulțumesc!

 1. Bună seara! Aș dori, dacă se poate, pachetul cu zâne și Moș timp! Vă rog frumos!
  Mulțumesc tare mult!

  • Vedeți, vă rog, condițiile de abonare de la începutul articolului pentru a primi materialele.

 2. Bună ziua,
  Aș dori, dacă se poate, să primesc pachetul cu zâne de lipit pe fereastră și Moș timp. Vă mulțumesc din suflet!

 3. Bună ziua.
  Vin cu rugămintea de a-mi trimite pe adresa de email șabloanele zânelor și a moșului Timp.
  Vă mulțumesc anticipat!
  O zi frumoasă!

 4. Bună ziua!Vă rog frumos să-mi trimiteți și mie șabloanele cu zanele anotimpuri si Moș Timp și zanele din jurul său.

  • Buna seara! As dori și eu șabloanele zânelor și cele ale Moșului Timp! Mulțumesc frumos!

 5. Buna seara! Nu am descarcat la timp materialele si acum nu mai pot. Va rog frumos mi le mai puteti retrimite?

  • Bună ziua! Apreciez munca dumneavoastră si va multumesc pentru oportunitatea de a împărtăşi cu noi aceste materiale prețioase. Anul acesta voi avea clasa pregătitoare si aş avea nevoie si eu de aceste frumoase zâne.
   Mii de mulțumiri!

 6. Buna ziua.Va rog daca se poate să îmi trimiteți și mie cele patru Zâne și Moș Timp. Va mulțumesc frumos și va doresc o zi cât mai plăcută în continuare!

 7. Bună ziua! Aș dori și eu șabloanele cu anotimpuri. Felicitări pentru ideile și articolele postate! Mulțumesc.

 8. Buna ziua,

  Cu rugămintea de rigoare, doresc si eu decorurile cu anotimpuri si Mos Timp. Mulțumesc anticipat!

 9. Bună seara!
  Vă rog să-mi trimiteți și mie superbele decoruri cu zâne și Moș Timp. Mulțumesc!
  Inspirație și succes!

  • Am verificat lista de abonati, nu figurați. Vedeți, vă rog, instrucțiunile de la începutul articolului.

 10. Buna dimineata. Va rog sa mi trimiteti și mie șablonul cu Moș timp și spiridușii lui. Mulțumesc !

  • Nu figurați ca abonată la newsletter.
   Revedeți condițiile de la începutul articolului.
   Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente