Vitamine virtuale: fructe si legume din plastilina

Săptămâna aceasta mi-a cam lasat gura apă, pe măsură ce soseau modelajele copiilor. Se pare că proba le-a plăcut, căci şi-au dat silinţa să modeleze cât mai aproape de realitate fructele şi legumele.

Cele mai reuşite aş spune că sunt verzele, la concurenţa mare cu dovlecii. Poate şi unde au culori foarte atractive. În schimb mai puţin harnici au fost copiii la confecţionarea ambalajelor. Şcolăreii au cam uitat ce e acela "coş", şi au ales un fel de farfurioară cu tortiţa. Avem un singur coş împletit… dar nu-i nimic. Învăţăm doar, nu?

În schimb îmi place rolul meu, de observator. Bine că nu trebuie să fiu eu în locul lor! Aştept cu nerăbdare să vâd şi cum vor acorda punctele la această probă. Am o presimţire că vor fi extrem de critici, şi se va lăsa cu depunctări…

Până atunci însă, va invit la… masă. Dar nu salivaţi, sunt doar din plastilină! Detaliile probei

Fructe si legume de toamna. ModelajFructe si legume de toamna. ModelajFructe si legume de toamna. ModelajFructe si legume de toamna. ModelajFructe si legume de toamna. ModelajFructe si legume de toamna. ModelajFructe si legume de toamna. ModelajFructe si legume de toamna. ModelajFructe si legume de toamna. ModelajFructe si legume de toamna. ModelajFructe si legume de toamna. Modelaj Fructe si legume de toamna. Modelaj

În săptămâna ce urmează vom picta o pădure toamna. Sper să avem parte de creaţii impresionante.

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor, Modelaj, Proiecte de toamnă and tagged , , , , .

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente