La cirese (concurs cu premii)

Nu cred că e nevoie să spuna cineva de două ori… e luna mai, se coc cireşele… fără să vrei te gândeşti la ele, şi la câte au pătimit alţii să le dobândească. De mai sau de iunie, coapte să fie…nu?

La cireşe se intitulează şi noul concurs care începe astăzi, cu sprijinul Librăriei Books-Express. Copiii care vor participa la toate cele trei probe ale concursului vor avea o singură şansă la tragerea la sorţi pentru a câştiga unul dintre cele cinci vouchere în valoare de 50 ron, valabile în librăria Books-Express. Un voucher este valabil pentru o singură comanda, şi nu poate fi preschimbat în bani. În cazul unei comenzi sub valoarea voucherului, diferenţa nu se restituie. Premiile beneficiază de livrare gratuită.

Cele trei probe se vor desfăşura săptămânal, conform calendarului stabilit. În cadrul primei etape, copiii trebuie să realizeze un desen, cu creioane sau carioci, pe tema "La cireşe".[detalii]

Pentru câştigători am pregătit o lista de recomandări (vezi aici)

Three-dimensional Quilling  Crayon Rubbings Start to Quilt  Fairy Things to Stitch And Sew Clothespin Cuties

În cazul grupurilor de copii care participă sub coordonarea unui cadru didactic, şi nu a părinţilor, numărul de lucrări ce pot fi înscrise este limitat la 3 pentru fiecare cadru didactic.

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 7 zile de la anunţarea câştigătorilor, acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi.

Books Express Citeste! Afla mai mult! Peste 5 Milioane carti in limba engleza

Mult succes tuturor!

Concursuri Online

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , .

2 Comments

  1. Pingback: Castiga 5 vouchere de 50 lei, valabile in libraria Books-Express | Concursuri Online

  2. Pingback: Recomandarile zilei | Blogatu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente